המפענחת.

המפענחת.../images/Emo168.gif

כמה שהסדרה הזאת מייגעת. 50 דקות עברו כמו שנה. התחלה, אמצע וסוף פשוט רעים. רק השחקנית הראשית טובה, וגם זה לא מספיק.

TheCharm

New member
לא היה לי כוח

זה רק אני או שמסך רחב? אבל חוץ מזה לא היה לי כוח. התחלתי קצת ונמאס לי מהר וזהו.

כן, היה מסך רחב.../images/Emo168.gif

אבל אני ראיתי בטלוויזיה רגילה ויצא שראיתי רק מהאמצע, כשרוב הכתוביות חתוכות לגמרי וזה פשוט עיצבן. לפחות שישימו שני פסים שחורים כמו ב"סמולוויל".

Aviad1987

New member
גם סמולוויל ואברווד במסך רחב

פשוט שם זה עם הפסים השחורים. זאת השיטה הכי טובה ואני מקווה שהם ימשיכו עם הפורמט הזה. וגם את המפענחת עוד לא ראיתי. אבל הכל על יס מקס (כולל פראיים לגמרי)

snier1991

New member
אני שמתי את הכל על היס מקס

אפשר םרטים על המפענחת איזו רשת יש עוד עונה ועל מה זה

Aviad1987

New member
פרטים על 'המפענחת'

היא שודרה בתחנת הכבלים TNT והצליח להשיג רייטינג מפתיע של 7 מיליון צופים בפרק הראשון וממוצע של 5 מיליון צופים לפרק (נתונים מצויינים שמדובר בתחנת כבלים ועוד TNT). היא חודשה לעונה שניה אבל אין לי מושג מתי היא תעלה. לעונה הנוכחית (כמו גם לעונה הנוכחית של 'מספרים') 13 פרקים.

קובי221

New member
אהבתי! ../images/Emo45.gif

הפרק הראשון היה בנוי פשוט בצורה מאוד מעניינת שלא נותנת לך להיפרד מהמסך... השחקנית הראשית משחקת מאוד טוב. נהנתי.

דווקא אהבתי את הסידרה!

השחקנית מעולה... אהבתי את הדרך שלה להוציא את האמת מהבחורה ההיא! גם אהבתי את זה שהרי כל פרק יהיה חקירה אחרת... אבל אתה לא מרגיש שה 3/4 שעה האלה קצרים מידי בשביל חקירה שלמה... זה מחולק טוב מבחינת הזמן... לפחות לעומת "פשע מן העבר" שהיה ניראה לי כאילו בשלב מסויים בפרק הם מתחילים לרוץ כי עומד להיגמר הזמן.... קיצר נהינתי סידרה מאוד נחמדה ואני אמשיך לראות

TheCharm

New member
הם קיבלו 10 דקות נוספות

כלומר במקום כ-42 דק' זה יצא 52 דק'. לסדרת פשע 10 דקות זה דבר משמעותי, אולי בגלל זה חשבת שהם מחולקים טוב בזמן לעומת פשמ"ע

kalay

New member
הפסקתי באמצע

אין פה שום דבר מיוחד וזה גם די משעמם.

למעלה