המפענחת

המפענחת../images/Emo168.gif

זה אני, או שהסדרה ממש משתפרת? היא די מזכירה סדרות משטרה אחרות שראינו כבר, אבל לגופו של עניין זה ממש COLD CASE (מה שגם ברנדה הזאת נראית כמו אחות תאומה של ראש
), רק שבסדרה הזאת לכוכבת הראשית יש מבטא דרומי שמעצבן ת'אוזן. איפה הייתי? אה, כן. ממש משתפר, אפילו נהייה מהנה! טוב, אני קצת מגזים. אבל באמת משתפר.
 
אתה ממש לא מגזים!!

אני ממממש נהנתי מהפרק הזה! האמת שאהבתי מאוד גם את הראשון אבל אהבתי את זה הרבה יותר! ואני מת על ההומור של הסידרה ואני חולה על ברנדההה היא דמות קורעתתתתת חחח אהבתי שהיא שמרה לעצמה את השימלה ליומולדת
בכל מקרה מאוד נהינתי! השבוע הפרק שלה היה פי אלף יותר טוב ממספרים שטיפה איכזב ולא עניין ואפילו הפואנטה של המספרים בו הייתה דיי דבילית
 

vand

New member
אני צריך להסכים שהפרק

היה הרבה יותר טוב מקודמו אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות. הפרק אמנם טוב מהקודם אבל זה לא הופך אותו לטוב בפני עצמו כי הפרק הקודם היה לדעתי ממש גרוע ואין כאן מקום להשוואה. הפרק עצמו היה פרק בינוני פלוס אבל עדיין רחוק מהרמה של מספ7ים ורחוק מאוד מהרמה של פשע מן העבר.
 
אני דווקא את פשע מן העבר לא אהבתי

ואת הפרק הראשון של המפענחת מאודדדדד אהבתי... בקשר למספרים... היא סידרה מדהימה! הפרק הראשון שלה היה פי אלף יותר טוב משל המפענחת אבל השבוע אהבתי יותר את המפענחת... הרבה יותר!
 

MiriOrit

New member
אני דווקא אוהבת את המבטא הדרומי.

מסכנה קירה (השחקנית הראשית) כי במציאות אין לה מבטא... ונראה לי שזה מבטא קשה אני ראיתי רק את הפרק של אתמול והוא היה מעולה! הנהתי מכל שניה.. ממש הופתעתי מהרוצח. למרות שברגע שראיתי שההיא בהריון חשבתי לעצמי מעניין של מי התינוק.
 

Aviad1987

New member
עם כבר עסקנו במבטא

אז לאלן דייל שמשחק את כיילב ת.נ.צ.ב.ה בOC הוא אוסטרלי (אם אני לא טועה) ואם תשימו לב בפרקי ספיישל בין העונות יש לו מבטא כבד שהוא טורח (טרח) להסתיר יפה מאוד במהלך הסדרה.
 
למעלה