המפפ...

הו , כך טוב יותר...

ובכן, עלעלתי בספר בחנות שומנסקי שבנס ציונה.. (אגב, המבחר שם של פראצ'ט הוא מהגדולים ביותר שנצפו על ידי עד כה בחנויות שומנסקי בכל רחבי הארץ). על איזה ציפיות זה אמור לעלות? הציורים שם מרהיבי עין, יש שם רקע על כל גיבורים עולם הדיסק, מכוהן הברברי ועד לסתמרוח. אבל עזבו את הטקסט.. התמונות! התמונות! כל כך יפות! , איזה בזבוז זה לכרוך אותם בספר.. אני רק רוצה את התמונה של סתמרוח בתורמ פוסטר ענק לחדר! בכולופן, זו ללא ספק עומדת להיות הרכישה הבאה שלי... למישהו יש הצעות ייעול? מאיפה כדאי לקנות? ואיפה הכי זול? מאגנה, קמצן וגאה בזה, בע"N

Lord bigfoot

New member
קודם כל זה אכן הספר היקר ביותר שלו

אבל אין ספק שהתמונות הן מעולות. מה שכן בגלל כמות התמונות ואיכות הספר, לדעתי הוא הספר הקצר ביותר גם. אני סיימתי אותו ביומיים, שזה מתקרב לשיא שלי, של יום אחד, אבל אז הייתי במילואים וזה לא נחשב. הספר שייך לתת סדרה של הקוסמים לדעתי, אבל עם נוכחות של הדמויות החביבות מסדרת המשמר. כהן הברברי וחבורתו הם גיבורי הסיפור. מבחינתי זה אחד הספרים שהכי אהבתי, אבל אני חייב לסייג שחלק ניכר נובע מהתמונות ולא בהכרח מהעלילה. עולה סביב מאה שקל (ותודה לבוס על התלושים, בלעדיהם לא הייתי קונה). לא סביר שניתן למצוא משומש, כי הספר חדש וגם כי התמונות הופכות אותו למזכרת מהותית יותר מספרים אחרים.

למעלה