המפקדים
הכל ערוך ומוכן

המפקדים ../images/Emo70.gif הכל ערוך ומוכן ../images/Emo70.gif

ואפילו נשלח למנחה. עכשיו צריכה לחכות להערותיה, ואני מקווה שזה יקרה מהר... למה למה ??? למה הייתי צריכה לחכות כל כך הרבה... ככה, ככה.... זהו. מיד שופכת חלב... כדי לא לבכות עליו. האמת, אני מאד שמחה שסיימתי לכתוב את החלק הזה, אפילו שזו פעם ראשונה ויהיו תיקונים. תיקונים, זה סבבה... עכשיו... נשאר לי : סמינריון אחד להגיש עד לסוף הסימסטר - כשכמעט כולו כתוב, חוץ מהדיון, וזה לא משהו קשה... רק צריך לעשות. סמינריון אחר - להתחיל אותו, להגיש הצעה עד סוף הסימסטר. הסמינריון הזה יעסוק במחשבים, תלמידים בכיתה ח'-ט', בקהילת יוצאי אתיופיה.
 

מממאיה35

New member
פששש כל הכבוד!

הלוואי עלי להציב מטרות ולעמוד בהן בזמן... כל הכבוד!
 

ללס1

New member
כל הכבוד!! עכשיו שזה אצל המנחה

אני בטוחה שאת ההערות, אם יהיו, תתקני מהר ושהכל יתקדם לטובה. ולגבי-אפילו אני התקדמתי היום, אבל יש עוד הרבה עד שאני אוכל להגיש את הסקירה הספרותית למנחה... יום טוב
 
אז.... המנחה ביקשה...

שאשלח לה בדואר, כיוון שיותר קשה לה לתקן ולקרוא במחשב. כיוון שהיום נפגשתי עם המרצה של הסמינריון "מחשבים" - הדפסתי, כולל הנספחים שביקשה ושמתי אצלה בתא. והערב קיבלתי אימייל ממנה, אמרה שלקחה את ההצעה מהתא. יפה מצידה. ועכשיו סבלנות.... ותודה שאתם כאן איתי.
 
../images/Emo106.gif כל הכבוד! ומה השלב הבא?

שלא תיעלמי לנו עכשיו, או .. חלילה, תנוחי על זרי הדפנה...
 
יא וואלי.... חס וכרפס...

לא הולכת להיעלם, אתם התמיכה שלי עכשיו... אני חייבת לסיים השנה את הסיפור הזה, אחרת.... גם המענק של שעתיים שקיבלתי ממשרד החינוך ייעלם לי... וזה איום גדול יותר מאשר לא לקבל את התואר
אז... מה השלבים הבאים : 1. לסיים סמינריון מנג'ז - עד סוף סימסטר א' (אני מניחה שעד סוף חופשת סימסטר א') 2. מתחילה סמינריון - עד סוף סימסטר א' צריכה להגיש הצעת מחקר לסמינריון. 3. מחכה שייגמר הסופ"ש הזה, והמנחה תחזיר לי עם תיקונים וצ'יק צ'ק אני יושבת על זה... אין ברירה.... אחרת אין רישום כסטודנטית, ואז.... אין אפשרות לכניסה למאמרים מהבית... ואז.... בעיה עם סמינריון וחד גדיא חד גדיא.. לא עוזבת, לא נעלמת.
 
למעלה