המפקד לעתיד של ימ"ס איוש כבר בן חצי שנה

batzush

New member
המפקד לעתיד של ימ"ס איוש כבר בן חצי שנה

הוא כבר לומד לשבת לבד , מנסה להכניס את כל העולם לפה , צוחק , מתהפך מהבטן לגב ומהגב לבטן עם קצת עזרה. אנחנו רוצים להתחיל לתת לו אוכל מוצק. מה איך מי כמה למה מתי איפה ? תבלינים או לא? מתנצל על כל השאלות.
 

schlomitsmile

Member
מנהל
תגיד שאני תמימה, אבל אני מאחלת למתוק הזה שלא יהיה י"מס עד שיתבגר, ושהוא לא יצטרך להיות ../images/Emo195.gif, אלא יוכל להיות מה שבא לו.. עם הסחוג ושאר תבלינים כדאי לחכות... אפשר להתחיל עם חתיכות קטנות של בננה (או בננה מרוסקת בכפית), גזר, תפו"א, אפילו ברוקולי מבושל מאד, מרוסק בכפית. אודה ולא אבוש, שבערך בגיל הזה או קצת אחרי, הקטנים שלי פגשו לראשונה את הבמבה הראשונה שלהם... אבל אפשר גם ללכת על בטוח, ולרכוש ביסקויט לתינוק. יחודו בכך שהוא נמס (לא צריך ממש ללעוס) ועושה מעט פירורים. כמובן שצריך להיות לידו, להשגיח שאינו נחנק חלילה. בתיאבון!
 

shno

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

בעצם, עדיף שעוד לא
מבחינת מוצקים - מתחילים בדברים רכים ומרוסקים (בין אם במזלג ובין אם בבלנדר). בהתחלה - בלי שום תבלינים. אנחנו התחלנו מכתומים (בטטה, גזר), ולאט לאט הרחבנו את התפריט (תפו"א, קישואים, וכמובן - פירות מרוסקים, לרבות אבוקדו). ובהזדמנות חגיגית זו - נשוויץ בשני הקוזקים שלנו
 
למעלה