המפקד שלי מתחיל להבין אותי..:)

המפקד שלי מתחיל להבין אותי..:)

ומתחיל להבין שאין לי כל כך הרבה עבודה שם... היום הוא שחרר אותי לרבו"ש!! (רביעי חמישי שישי שבת) כי פשוט אין לי עבודה....! עמי

סיונתו

New member
ניפגש בשמחה...

עם מ-ו-מ-י-ן... SORRY זה היה פשוט דורש...מותר לי גם לצחוק קצת..נכון

זה בסדר, אני מסכים איתך

אני נמצא במקום ששורץ קב"ניסטים:) אני בשלישות, ויש לנו שם קב"ניסטים אמיתיים! אין לכם מושג איזה צחוקים הולכים שם.. (כשהמפקדים הולכים, משחקים מחבואים במשרדים, תיפסוני, דג מלוח וכו'..)

למה החיוך? ../images/Emo13.gif

אם אין עבודה, אז... שידאג לך לעבודה. אם יש משהו משביז זה להתעורר יום אחד לקראת השחרור ולהגיע למסקנה שלא עשית הרבה בשירות שלך, ובסופו של דבר - עם כל הרצון להתנדב, רק עלית לצבא כסף. רבעוש זה אומנם כיף, אבל זה לא צריך להיות ככה...

תראה

אני כבר הגשתי טופס 55, וכמו שאתה בטח יודע, יש לי איזה חודש-חודש וחצי לחכות... ככה שכרגע נותר לי לסבול שם משיעמום במשך החודש-חודשיים הבאים, עד שהטופס 55 יפעל.. בינתיים אני רק יודע שעדיף לי להיות בבית מאשר להיות בבסיס ללא עבודה. (בבית לפחות יש חברים, משפחה, טלוויזיה, מחשב, אפשרות לצאת לאן שבא לי...!) לכן אני שמח על הרבעו"ש.. עוד חודשיים הכל יסתדר (אני מקווה) עמי

התפקיד סגור

אבל די עבדו עלי.. אמרו שתהיה ים עבודה אבל אני מגלה שכל היום אני פשוט לא עושה שום דבר, לכן אני אעבור עם אותו התפקיד בדיוק למקום אחר..

portland

New member
החיים בקיבוץ

מה את עושה בשלישות? איזה מדור? איזה יחידה?

רלמ

New member
בתאכלס

צלם צבאי אמרו לי ראש יחידת הסרטה אבל מסתבר שאין שם בכלל יחידה כזאת.. סתם עבדו עלי אז כרגע שאני מטייל ברחבי השלישות, מעשן סיגריות, קורא ספרים, מנגן בגיטרה, קורא עיתונים, משתעמם.

אופס, הכינוי של אחי הבכור

תתעלמו:) בכל אופן, אסור לשכוח, אני גם מצלם פעם ב... איזה טקס, או ערב גדוד לא יותר מזה

סיונתו

New member
פעם ב...../images/Emo35.gif

אתה לא שם כולה שבוע-שבועיים
בוקר טוב לכולם
(או לפחות לאלה שהוא באמת טוב להם הבוקר)... היד שלי עדיין לא רוצה לעבוד...אני בעד למצוא את האחות הסבטלנייה הסוררת ולטלות אותה על איזה ברוש עד פורים....

אני בדיוק סיימתי שבוע שלישי שם

ותאמיני לי, התייעצתי עם מספיק אנשים כדי להבין שאין לי מה לצפות לשינוי, כי זה רק ימשיך ככה. עמי

סיונתו

New member
../images/Emo12.gif

שמע אני כבר 3 ימים עם חום אחרי בדיקות ואף אחד לא יודע מה יש לי.... אז יש לי אישור להגיד מה שאני רוצה ואם יש לי שגיאות אז תקראו את זה ותבינו לבד
מראש אבל זה המצב כרגע...

סורי ../images/Emo3.gif... לא התכוונתי להקניט...

גם לי מותר
... אוהבים אותך סיונתו

למעלה