המפתחות לנצחון ביום שבת

ofribecker

New member
המפתחות לנצחון ביום שבת

פיטסברג - ניו יורק ג'טס פיטסברג: 1. רק שבן רות'ליסברגר לא יתרגש יותר מדי, ובמספרים - שיעבור את ה 150 יארד במסירות, עם פחות משלושה אינטרספשנס. 2. לעצור את קרטיס מרטין על פחות מ 140 יארד ופחות משלושה טצ'דאונס. (שימו לב - יעדים כלכך קלים להשגה באופן יחסי, כי נראה לי שזה צריך להספיק). ניו יורק: 1. שאלהים יהיה נוכח 2. שילבש חולצה ירוקה וקסדה של הג'טס אטלנטה - סנט לואיס אטלנטה: 1. מייקל ויק עם יותר מ 300 יארד (מסירות + ריצה יחד) 2. לייצר לפחות שלושה איבודי כדור של הראמס סנט לואיס: 1. לגרום לאטלנטה ממוצע של פחות מ 4.2 יארד למהלך ריצה 2. לפחות 6 מהלכים בהתקפה של למעלה מ 25 יארד

ofribecker

New member
והמפתחות ליום ראשון

פילדלפיה - מינסוטה פילדלפיה: 1. מעל 70 יארד בריצה של דונובן מקנאב 2. לגרום לכך שדאנטה קלפפר לא יעבור 24 מסירות מושלמות מינסוטה: 1. רנדי מוס עם לפחות 6 תפיסות וממוצע של לפחות 10 יארד לתפיסה מושלמת 2. לייצר לפחות שני איבודי כדור של פילי ניו אינגלנד - אינדיאנאפוליס ניו אינגלנד: 1. פחות משני אינטרספשנס של בריידי 2. להשאיר את פייטון מטנינג על פחות מ 300 יארד במסירות אינדיאנאפוליס: 1. פחות משני איבודי כדור כל המשחק 2. לנצח במשחק המסירות (יותר יארדים ויותר אחוזי השלמה)

Yo-man

New member
מסכים איתם, מלבד קטגוריה אחת

לגבי NE-קולטס: אם יעצרו את מאנינג על פחות מ-300 יארד, NE ינצחו, גם אם לא יתקיימו כל התנאים האחרים. עם רק 300 יארד, ברידי יכול לזרוק גם 4 INT ועדיין לנצח את המשחק. אני יודע שזה לא דמיוני, ושהיו משחקים שפיטון זרק בסביבות ה-200 יארד, אבל לא בפלי אוף, במזג אויר סביר מול הגנה ממוצעת.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif מה היה לנו איגלס-וייקינגס

פילי: 1. דונובן מקנאב רץ 3 יארד (פחות מ 70) 2. קלפפר מסר.... בדיוק 24 מסירות מושלמות. פילי עמדה חלקית מאוד ביעדים מינסוטה: 1. מוס עם 3 תפיסות (פחות מ 6) וממוצע של 17 לתפיסה (יותר מ 10) 2. פילי איבדה 3 פעמים את הכדור גם מינסוטה עמדה חלקית ביעדים תוצאה: נצחון משכנע לפילי יעדים לא ממש נכונים.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif מה היה לנו פאטס-קולטס

ניו אינגלנד: 1. בריידי ללא אינטרספשן (פחות משניים) 2. פייטון עם 238 יארד בלבד (פחות מ 300) ניו אינגלנד עמדה יפה ביעדים שלה אינדי: 1. 3 איבודי כדרו (לא פחות משניים) 2. לא ניצחה במשחק המסירות באופן מלא (כן ביארדים, לא באחוזים) אינדי לא עמדה ביעדים שלה תוצאה: נצחון משכנע לניו אינגלנד פגיעה בול הפעם.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif אז מה היה לנו ג'טס-סטילרס

פיטסברג: 1. בן רות'ליסברגר מסר 182 יארד (יותר מ 150) ושני אינטרספשנס (פחות משלושה) = עמידה (על הגבול) ביעד 2. קרטיס מרטין עם 77 יארד ריצה ו 29 בתפיסה = סה"כ 106 (פחות מ 140) ועם אפס טצ'דאונס (פחות משלושה) = עמידה ביעד פיטסברג עמדה בכל היעדים (די גבולי) ניו יורק: 1. אלהים - אם נכח אז - 2. בוודאי לא שם חולצה ירוקה ו\או קסדה של הג'טס. במיוחד מוכיח את זה הפילדגול מ 47 יארד שפגע בעמוד... (וגם השני שהוחמץ מ 43 יארד)... תוצאה:נצחון בהארכה לסטילרס. בקיצור - פגיעה בול במקרה הזה.

דנייייי

New member
../images/Emo58.gifכן

אבל הסטילרס ניצחו למרות משחק די גרוע של בן ושאני אומר די גרוע אני נחמד פיטצבורג הגישו את המשחק לג'טס..רק מה הג'טס לא ידעו לקחת... ההתקפה של הג'טס לגמרי לא תפקדה אבל היא כן הציבה את הג'טס במצב לנצח פעמיים לפני תום המועד החוקי וסוף סוף משחק פלייאוף שאני נהנה ממנו...משחקי הגנות-חזק-גברי, סופסוף השופטים לא שורקים המון עבירות של החוק 5 יארד... מאוד נהנתי.... מקווה להנות גם מחר מהקולטס-פטס

דנייייי

New member
../images/Emo58.gif

אם הפתיחה היא סימן למשו אז זה הולך להיות לילה ארוך ארוך לראמס אגב ויק לא מזכיר לכם את רנדל קנינגהאם ?? לי דווקא מאוד אומנם הוא יותר אתלטי...אבל גם בשעתו הליגה לא ידעה איך לאכול את הדבר הזה...בסוף פציעות+זיקנה טבעית הפכו את ראנדל לק"ב נחמד ולטעמי זה מה שיקרה לויק בעוד שנתיים שלוש... אני רק מקווה בשבילו שילמד למסור טוב, כי ברגע שהרגליים כבר לא יהיו שם כמו היום הוא לא יאריך ימים

בסופו של דבר,../images/Emo58.gif

אפשר להגדיר לדעתי את הג'טס כהפתעת הסיבוב, ואולי כהבטחה לעונה הבאה. (הם חוזרים לשחק בעיר, וינסו לחזק את הקבוצה) ההגנה והספשל טים יכלו להגיע לסופר בול, ובוודאי להשיג קצת יותר בפלייאוף, עם התקפה סבירה, בייחוד לטווחים ארוכים. אולי הפציעה של פני, אולי דברים אחרים שאתם מבינים בהם יותר ממני (אשמח לקבל הסברים), אבל העובדה שהם כמעט עלו לחצי הגמר בלי אף מהלך התקפי ראוי מוכיחה איזו הגנה יש להם. התקפה סבירה יכלה למקם אותם הרבה יותר גבוה. מה אפשר לעשות כדי שעונה מצוינת תהיה בסיס לעונה מופלאה, בשנה הבאה? ודרך אגב, יש להם מאמן נהדר. שמעתי אותו מנתח משחקים באתר של הג'טס, והוא מרשים ביותר. גם במהלך המשחק, אפשר היה לראות פער אדיר בינו לבין בול העץ ההמום של פיטסבורו...

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif אז מה היה לנו רמס-פלקונס

אטלנטה: 1. מייקל ויק עם 203 יארד סה"כ (פחות מ 300) 2. שני איבודי כדור של סנט לואיס (פחות משלושה) אטלנטה לא עמדה ביעדים סנט לואיס: 1. 327 חלקי 40 זה 8.2 יארד למהלך ריצה (הרבה יותר מ 4.2) 2. הרמס עשו סה"כ שני מהלכים של למעלה מ 25 יארד (פחות משישה) סנט לואיס לא עמדה ביעדים כלל תוצאה: נצחון ברור של אטלנטה לא משהו, היעדים שהצבתי הפעם. ננסה טוב יותר להבא.

למעלה