המפתחות לנצחון הערב

ofribecker

New member
המפתחות לנצחון הערב

אני רוצה להסות לתת כאן את מה שלדאתי הם המפתחות של הקבוצות לנצחון במשחקי הווילד קארד הערב. "מפתח" פרושו הישג שאם הקבוצה תצליח לבצע אותו סיכוייה לנצחון עולים מאוד. החוכמה היא לתת את האחד או שניים הבאמת חשובים בהתאם להרכב וליריבה. אז הנה: סיאטל - סנט לואיס: סיאטל: 1. להפעיל הרבה את שון אלכסנדר, כך שיעשה יותר מ 120 יארד 2. שני אינטרספשנס לפחות (ורצוי מוקדם במשחק) על מארק בלג'ר כדי להוציא אותו משיווי משקל סנט לואיס: 1. משחק של 100 יארד לפחות של אייזק ברוס 2. שלושה סאק לפחות על האסלבק סן דייגו - ג'טס סן דייגו: 1. 120 יארד לפחות של לאדאניאן טומלינסון 2. ללא אינטרספשנס מצד דרו בריס ג'טס: 1. להפעיל הרבה את הרסיברים ואת הטייט אנד אנטוני בקט, ולהגיע למשחק של 300 יארד של פנינגטון 2. לחץ והרבה על דרו בריס, לגרום לו מסירות פזיזות או סאקס. שלא יעבור את ה 50% במסירה.

ofribecker

New member
תיקון קל

לא יודע איך יצא עם כלכך הרבה שגיאות, אבל "להסות" צריך להיות - לנסות. "לדאתי" צריך להיות - לדעתי.

דנייייי

New member
ממ טוב אז גם אני אתן ככמה וכמה

מפתחות סיאטל-ראמס סיאטל חייבים להיות אגרסיבים במיוחד ה-CB ולהרביץ ולהעניש את ברוס והולט על כל תפיסה ועל כל כדור שמתעופף לכיוון שלהם. משחק המסירות של הראמס מבוסס על תיזמון והדרך להוציא אותם מזה זה להיות אגרסיבים ב LOS ולשחק BUMP AND RUN נקודה נוספת זה שקו ההגנה של סיאטל חייב לייצר לחץ על בולג'ר. מין הסתם הראמס חייבים להגן על בולג'ר בכל מחיר, וברוס והולט חייבים שיחרור נקי מהקו, אני מניח שהם יעשו את זה ע"י MOTION סיאטל חייבת לבסס את משחק הריצה שלהם כדי להוריד את הלחץ מהסלבק, כאשר אלכסנדר יתבסס זה יפתח לתופסים שלהם. ג'טס-דייגו אני לא מסכים שפנינגטון זקוק ל-300 יארד, אבל הוא כן זקוק למהלכים גדולים מסנטנה מוס. קו ההתקפה חייב לספק לו זמן למסור אם לא, הסיכויים של הג'טס לנצח נופלים בצורה דרמטית . אבל יותר מהכל יהיה היכולת של דייגו לעצור את הריצה של מרטין, זה יקבע עד כמה יוכלו הג'טס להשאיר את המשחק צמוד וקרוב. מהצד השני, הרבה תלוי במצ'אפ של הליינבקרים של הג'טס על גייטס. יהיה להם נורא קשה לשתק אותו בלי כיסוי כפול, מה שיפתח לתופסים ולLT מצבי אחד על אחד. דבר שיתן יתרון ברור לדייגו בייחוד ל LT אני גם צופה שגייטס יהיה המון בסלוט, בניסיון לבודד אותו למצבי אחד על אחד עם ליינבקר או על סייפטי. קו ההגנה של הג'טס חייב להשתלט על קוו ההתנגשות ולשחחר לחץ מהליינבקרים. ולאפשר להם לרוץ לכדור או לחסות את גייטס. אם קו ההגנה של הג'טס לא יעשה את זה אין מצב בעולם שהג'טס יעצרו את דייגו ואת הקומבינציה של גייטס את LT . הרי אם דייגו ירוצו חופשי זה יגרום לג'טס להקריב 8 אנשים לתוך ה BOX מה שיתפח את המסירה ואת ה PLAY ACTION ואז יקרו דברים טובים מאוד לדייגו.

דנייייי

New member
ונקודה ששכחתי

בריס במשחק פיילאוף ראשון...זמן לחץ...מעניןן איך הוא יתפקד או לא אני מאמין שמרטי הכין תוכנית לזה, ויבסס את המשחרק על LT במטרה לתפוח מצבי אחד על אחד לגייטס והתופסים...

נקודות יפות

אם כי אצל הראמס אם טורי הולט יעשה את היארדים ולא אייזיק ברוס, הם גם ישמחו... ואני מאמין שהקבוצה שהQB שלה ימסור פחות אינטרספשנס תנצח. בקשר לג'טס... אלוהים יודע מה הם עושים שם לפני בולטימור ג'קסונויל ואפילו בפאלו, אבל שלא יבנו על נסיעה לפיטסברג בשבוע הבא.

פרינסקס

New member
ה-מפתח לניצחון של הראמס

לא לאבד את הכדור! סט לואיס בלתי מנוצחת ב17 (לא מדוייק) המשחקים האחרונים שהיריבה איבדה יותר כדורים ממנה. כאשר מאזן האיבודים שווה היא עדיין במאזן מעולה (20-5) וכאשר היא מאבדת יותר היא בד"כ מפסידה (20-30 בערך) אלה סטטיסטיקות שראיתי באמצע העונה בגלל זה אני לא כל כך זוכר!

Yo-man

New member
תשובה לעופרי עם ../images/Emo58.gif + ../images/Emo58.gif

אני יודע שזה קטנוני - אבל אני לא יכול להתאפק מלעבור על הנקודות שלך לאחר המשחקים: סיאטל 1. 15 ריצות ל-40 יארד. (לא הפעילו את שון מספיק, בניגוד לעצתך - 120 יארד) 2. הצליחו לחטוף כדור אחד (בניגוד לעצתך - שניים) סנט לואיס 1. אייזק ברוס עם 40 יארד (לא 100, לפי המלצתך) 2. 3 סאק על האסלבק (בדיוק כמו שהמלצת). תוצאה: סנט לואיס מנצחת 3 וחצי דקות לסיום בהפרש TD, עם דרייב של 76 יארד. מספרים חשובים: בולג'ר - 313 יארד. הולט וקרטיס קצת יותר מ-100 יארד כל אחד. סן דייגו 1. LT עם 80 יארד (לא 120 שהמלצת) 2. בריס עם אינטרספשן אחד (ולא נקי, כמו שרצית) ג'טס 1. משחק ממוצע לרסיברים, מוס עם 100 יארד, את התפיסות ל-47 יארד. בכט עם 13 יארד ותפיסה אחת בלבד (הרסיברים לא הופעלו יותר מהממוצע), פנינגטון עם 279 יארד (לא ה-300 שתכננת) 2. בריס עם 73% השלמה (לא פחות מ-50) וסאק אחד בלבד. שום פזיזות. תוצאה: ג'טס מנצחים ב-3 נקודות, בהארכה. נקודות חשובות: נסיון רביעי לצ'ארג'רס במרחק יארד אחד מהאנד-זון, 18 שניות לסוף המשחק וללא פסקי זמן, בריס כמעט חוטף סאק, זורק כדור מתאבד לכיוון הכללי, וחוטף מכה בפנים. עברה של אלימות מוגזמת, הכדור מונח על קו ה-1 לעוד 4 נסיונות, צ'ארג'רס משווים והולכים להארכה. בהארכה מגיעים לטווח של שער שדה של 40 יארד - ומפספסים. לסיכום: חוץ מ-3 סאקS על האסלבק כל מה שהיה צריך לקרות לאחת הקבוצות לא קרה. או במילים אחרות - אף קבוצה לא עמדה ביעדים שאתה הצבת
ואיך זה ששתי מארחות מפסידות באותו יום ? האם זה מרמז על גורל קשה ואכזר הערב למאנינג ופארב ?!?!!?

ranatz

New member
../images/Emo58.gifמרטי

אוי מרטי מרטי...שוטנהיימר חוזר ומזכיר מדוע הוא הלוזר האולטימטיבי של הפלייאוף. איך מפסידים כזה משחק? בשביל מה היו שלושת נסיונות הריצה של LDבמקום לתת עוד צ'אנס לבועט רוקי? חבל שאחרי עונה נהדרת הצ'רג'רס הולכים הביתה בסיבוב ראשון ועוד על ידי הג'טס המשעממים. לפחות שני המשחקים היו מותחים ודרמטיים ורק שימשיך כך. כל הכבוד לראמס אם כי לנצח את הסיהוקס זו לא חוכמה גדולה כנראה.

ofribecker

New member
יורם - שים לב לטעות שלך

מה שחשוב הוא האם המנצחת עמדה ביעדים. אם המפסידה לא עמדה ביעדים, אז מגיע לה להפסיד, ואז ההערכה שלי מוצדקת. על ה 300 יארד של פנינגטון אל תהיה קטנוני, הוא עשה 279. 3 סאק על הסלבק - פגעתי אייזק ברוס - נכון - לא פגעתי, במקומו טורי הולט תפס יום ענק. בריס השלים 73% - שוב נכון - לא פגעתי. הקבוצות המפסידות לעומת זאת - לא עמדו באף יעד, והפסידו!

Yo-man

New member
ציינתי שאני קטנוני בפתיחת ההודעה

ברור שאין לי פה קייס לשום דבר... רק ניסיתי לסכם את מה שהיה נדרש, לדעתך, מול מה שבפועל קרה. מה עם היום - מי צריך לעשות או לא לעשות מה כדי לעלות לשלב הבא ?

למעלה