המפתח האבוד

המפתח האבוד

רגע אחד אתה פה ובשני נעלם וליבי פועם על מה שלא קיים ומדוע כך נכנסת ללב? רק עכשיו הבנתי שאהבה זה כואב לך מפה, לך ואל תחזור יש בליבי רק כאב ומזור החזר לליבי את המפתח כדי שיוכל שוב להיות פורח פורח לאהבה חדשה

[בבקשה אל תזלזלו כמה בגלל שאני קטנה

.] זה נראה לי נורא עצוב ש אני הבנתי את זה כבר מזמן. ["רק עכשיו הבנתי שאהבה זה כואב".] אני לא יודעת מה עם השאר, אבל אני חושבת שרק הוא יוכל לתקן אותך מהשברון הזה. אולי יוכלו לנסות להדביק את החתיכות שלך, אבל הוא צריך להשלים את העבודה.

אמ..דווקא לא נראה לי..

רשמתי בעיקרון את השיר הזה פני שנתיים והעלתי אותו עכשיו...ובדיעבד רק אהבה חדשה יכולה להוציא אהבה ישנה..ככה לפחות אני חושבת..

לא דיברתי על האהבה עצמה, אלא על

השלמות של האושר שבך אחרי אהבה נכזבת. אני חושבת שזה בעצם מה שהעברת בשיר, שרק לו יש את המפתח ללב שלך ובשביל לשמוח שוב את צריכה שהוא יחזיר לך אותו.

אולי זה לא אפשרי, אבל

לפעמים אנחנו רק מרגישים ככה. יכול להיות שיום אחד זה כןיהיה אפשרי.

לא מסכימה...

אסור שאהבה אחת תבוא לכפר על כאב של אחרת. אם רוצים קשר אמיתי ומשמעותי, צריך להתחיל אותו לא מנקודת התחלה של תלות או צורך, אלא מנקודה חדשה ונקיה. אחרי תקופה, כשכבר מתגברים על הכאב, כשכבר לא חושבים "עליו" אלא לעיתים מאוד רחוקות, כשכבר אי אפשר לחוש את מגעו- אז זה הזמן לאהבה חדשה. לא לפני.

כן, את צודקת.

לפעמים קשה להתגבר על הכאב והוא לוקח הרבה זמן, אבל צריך קודם להתגבר על האהבה הקודמת.

הילוש יקרה

קודם כל אתחיל מזה שאהבתי את השיר. מעבר לכך אהבתי את השימוש במילה מזור שיכול להתפרש לשני אופנים מנוגדים והשכלת לעשות בם שימוש. כל הכבוד מוצלח מקודמייך בעיני צ'וקו

למעלה