המפ יום ארוך אני אראה נוכחות מחר.
G gilad g New member 4/10/03 #3 סיילם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif איך בצבא? איפה הטירונות? איך החיים? למה אתה לא מצטרף לרבולושין? וולקאם באק, האני
סיילם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif איך בצבא? איפה הטירונות? איך החיים? למה אתה לא מצטרף לרבולושין? וולקאם באק, האני
S Salem New member 4/10/03 #7 ../images/Emo76.gif איך בצבא מסרב להגיב איפה הטירונות בט"ר ניצנים איך החיים יהיו יותר טובים שאני אסיים עם הטיורנות רבולושין
../images/Emo76.gif איך בצבא מסרב להגיב איפה הטירונות בט"ר ניצנים איך החיים יהיו יותר טובים שאני אסיים עם הטיורנות רבולושין
S sattla New member 4/10/03 #11 רבולושין רבולושין כאן. אגב ניצנים לא משהו עדיף מחנה 80 אם כי הייתי בזיקים שזה עוד יותר חרא
G gilad g New member 4/10/03 #12 ../images/Emo24.gif רבולושין == שינוי חתימה לחתימה בסנגון של חוצפאי. ראה פה || || || /\
ח חוצפאי New member 4/10/03 #4 ערב שלום../images/Emo70.gif תצטרף לרבולושן, תשנה ת'ניק (זה בשרשור הענק למטה, איפה שכולם מצביעים למעלה) ותספר מה קורה איתך
ערב שלום../images/Emo70.gif תצטרף לרבולושן, תשנה ת'ניק (זה בשרשור הענק למטה, איפה שכולם מצביעים למעלה) ותספר מה קורה איתך
S Salem New member 4/10/03 #9 שוב אני אגיב רבולושין וקראתי את השרשור - אנא הגש את בקשתך בכתב ב3 עותקים. לאחר מכן אני אשקול בחיוב ואענה בשלילה.
שוב אני אגיב רבולושין וקראתי את השרשור - אנא הגש את בקשתך בכתב ב3 עותקים. לאחר מכן אני אשקול בחיוב ואענה בשלילה.
C claimbing New member 4/10/03 #5 שש..אל תעשו רעש..אני עייףףף../images/Emo122.gif הא!? מי?! מה?! מו! סיילם?!?! ברוך הבא! טוב יאללה - אני חוזר לישון
שש..אל תעשו רעש..אני עייףףף../images/Emo122.gif הא!? מי?! מה?! מו! סיילם?!?! ברוך הבא! טוב יאללה - אני חוזר לישון