אז 'תה אוהב חול בפה?שפכתי סולת לגיגית, קמח כוסמין,
לסרי קצוץ, בצל קצוץ, קצת מים,
קצת שמן זית, סוכר, מלח,.
לשתי לעיסה.
יצא נוזלי, אז מזגתי עיגולים על נייר אפיה.
בסוף יצאו עוגיות שטוחות.
היו טעימות ונשארו.
חזרתי אליהן אחרי כמה ימים.
כל ביס זה כמו חול בפה.
המוזה של הטבח נגמרה לי באמצע, אז עשיתי את התבקש ואפיתי.אז 'תה אוהב חול בפה?
למה לא הוספת קצת סולת או כוסמין?
תיכף אני הולך להכין עוגיות - רולדה - עם ריבת אוכמניות ופסיפלורה. יאמי
המוזה של הטבח נגמרה לי באמצע, אז עשיתי את התבקש ואפיתי.
מה המתכון של רולדת ריבת אוכמניות ופסיפלורה ? -
בצק בסיסי, בלי שמרים, עם אבקת אפייה. שנייה -במקום המלית שלה אני מורח קונפיטורות כאלה.
כל הכבוד לזאדיג הטבחשפכתי סולת לגיגית, קמח כוסמין,
לסרי קצוץ, בצל קצוץ, קצת מים,
קצת שמן זית, סוכר, מלח,.
לשתי לעיסה.
יצא נוזלי, אז מזגתי עיגולים על נייר אפיה.
בסוף יצאו עוגיות שטוחות.
היו טעימות ונשארו.
חזרתי אליהן אחרי כמה ימים.
כל ביס זה כמו חול בפה.
זה סלרי עייףכל הכבוד לזאדיג הטבח
רק מה שלא הבנתי מה זה לסרי
שפכתי סולת לגיגית, קמח כוסמין,
לסרי קצוץ, בצל קצוץ, קצת מים,
קצת שמן זית, סוכר, מלח,.
לשתי לעיסה.
יצא נוזלי, אז מזגתי עיגולים על נייר אפיה.
בסוף יצאו עוגיות שטוחות.
היו טעימות ונשארו.
חזרתי אליהן אחרי כמה ימים.
כל ביס זה כמו חול בפה.
מילא שקצצת את לסרי, אבל למה בגיגית, איזו כמות הכנת ?שפכתי סולת לגיגית, קמח כוסמין,
לסרי קצוץ, בצל קצוץ, קצת מים,
קצת שמן זית, סוכר, מלח,.
לשתי לעיסה.
יצא נוזלי, אז מזגתי עיגולים על נייר אפיה.
בסוף יצאו עוגיות שטוחות.
היו טעימות ונשארו.
חזרתי אליהן אחרי כמה ימים.
כל ביס זה כמו חול בפה.
זה גיגית כי זה למעשה קערה עם ידיות. יש שארם נלווה למילה "גיגית" מה שאין לקערה. אז כדי להגביר את עוצמת הסער בקריאה השתמשתי בהמילא שקצצת את לסרי, אבל למה בגיגית, איזו כמות הכנת ?
חחזה גיגית כי זה למעשה קערה עם ידיות. יש שארם נלווה למילה "גיגית" מה שאין לקערה. אז כדי להגביר את עוצמת הסער בקריאה השתמשתי בה
יצאו 12 עוגיות. 5 אכלתי, היתר בדרכם לחירייה.
גמני שנים אוכל רק מה שאני מכין. ההתמחות שלי זה במרק. כל סוגי המרק אצלי יוצאים באותו טעם, הגיוון הוא בירקות שבפנים. גם הפסטה אצלי יוצאת תמיד עם שמן זית, שום, עלים ירוקים ומלח. זה "מתכונים" כל כך בסיסיים שאני משוכנע שהם רק אצלי אז אני גם ממציאאני כל מה שאני מבשל המצאתי בעצמי. מעולם לא קראתי ולא מכיר מתכון מוכן אחד.
נזכר בפעם הראשונה שאמרתי לעצמי שאני צריך לבשל רוטב לפסטה עם עגבניות. התחלתי לגור לבד והייתי צריך לעשות משהו לאכול. אז למה לא פסטה ברוטב עגבניות. אני יודע שיש דבר כזה אבל איך מכינים רוטב עגבניות? אני מכיר את השיר "תנו לגדול בשקט" ושם אמנם מדובר באפונה וגזר אבל אפשר להבין שצריך לשים אותם במחבת עם שמן ולהדליק מתחת אש. אם נעשה מאמץ ונתעלם מהמסר של השיר, אמרתי, מה יקרה אם אעשה את זה לכמה עגבניות קצוצות היטב?
כבר אז התמלאתי פליאה בלי גבול כשהסתבר שהתרגיל הזה ממש מייצר רוטב עגבניות. טעים. ועד היום אני מתפלא. בהמשך הוספתי עוד דברים, כמו בסיפור על מרק האבן, קצת פלפל קצוץ, אולי גזר, קצת מלח, קצת פלפל שחור, אפילו פפריקה מתוקה בשמן, אבל הכל פרי המצאתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.