המצאתי רעיון לחימום מרחוק

המצאתי רעיון לחימום מרחוק

המצאתי רעיון לפטנט מדעי למכשיר מסויים שמסוגל לחמם מממרחק של עד 70 מטר כל גוף עצם שהוא לטמפרטורות גבוהות עד שהגוף בוער באש. איך אני בודקת אם מישהו לא חשב על זה לפניי? איזה שימושים ואיזה חברות ירצו לפתח את הרעיון? והיכן באינטרנט ניתן לבדוק שלא כבר פיתחו מכשיר כזה בעלות זולה יותר?

אממ

זה מחמם גם דרך קירות וכ"ד ? זה פשוט לבניה ? או שזה מדע בדיוני ? למה 70 מטר , ולא 140 מטר ?

זה עובר גם דרך קירות

מדובר בריכוז קרינה באמצעות קרן לייזר וכשחשבתי על הרעיון אז תכננתי אותו כך שיהיה אפשר לנטרל רקטות לשיגור פצצות. יותר מזה לא אוכל לספר כי עדיין לא רשמתי את הרעיון בפטנט במשרד המשפטים. אבל לפני כן, רציתי לדעת האם אני לא הראשונה שחשבתי על זה.

אב טיפוס רק למרחק של 10 מטר

בניתי אב טיפוס שעבד באופן מספק רק למרחק 10 מטר, כי למרחק של יותר אני צריכה חלקים יקרים יותר שאין לי כסף לקנות אותם. אבל במרחק 10 מטר שרפתי נייר דרך קיר והנייר התלקח וחיממתי סיר עם מים והוא היה רותח אש. אם הייתי ממשיכה עוד מס' שניות להפעיל אותו גם הסיר עצמו היה נמס לנוזל.

אחמס1

New member
מעניין

מה ההספק של המכשיר שלך? האם הוא מתחבר לרשת החשמל או שמקבל אנרגיה ממקור אחר? האתר של רשם הפטנטים בישראל הוא http://www.patents.gov.il/ שם תמצאי מידע רב, כולל דרכים ליצירת קשר עם משרד הרשם, שם אמורים לענות על שאלותיך. אם מה שאת אומרת אמיתי,אזי זה מרשים ביותר. דברים בסגנון קיימים בשימוש צבאי, אבל את טוענת שאפשר לבנות את האבטיפוס בבית / מעבדה קטנה. אל תקחי את זה אישית, אבל אני קצת סקפטי לגבי קיומו של האבטיפוס המדובר, פורומי-מדע באינטרנט נוטים למשוך תמהונים (ושקרנים) עם טענות גרנדיוזיות ופורומנו למוד נסיון. אני לא רומז שאת שייכת לקבוצה הנ"ל, אך מבלי הוכחה ממשית כמובן שאי-אפשר לדעת. עם זאת כל מה שביקשת הוא עזרה ברישום פטנט ולא את השתתפותם הכספית של חברי הפורום, לכן אני מאחל לך הצלחה ומקווה שתנדבי עוד פרטים.

לילה טוב

השגתי עדשת אלקטרונים (שאלתי מהמעבדה) צירפתי חלקים של מייזר ולייזר, השתמשתי עם מס' רובי אלקטרונים של מסכי טלביזיות ישנות ומיקדתי לעדשת האלטקרונים ולפנים המייזר ועוד מחולל קרינה שממקד אותה הלייזר וכך הצלחתי. זהו אב טיפוס די לא ליניארי ולכן גם מסוכן להפעלה בסביבה של אנשים או חפצים ברדיוס הפעלתו. תודה על הלינק, ולילה טוב

למעלה