המצב בעמותת "ראשון אוהבת חיות"

enbalush

New member
המצב בעמותת "ראשון אוהבת חיות"

מתחיל להדרדר, אין מקום יותר לכלבים במכלאות, כי אין מאמצים, כבר חודש שהיה ממש יבש, אפילו העברנו 4 כלבים לעמותה אחרת בשל הצפיפות הקשה. גם מצב החתולים גרוע עד מאוד יש עשרות גורי חתולים שמתנדבים הצילו ובחודש האחרון אומץ רק 1! היו המון המלטות. בבקשה בואו לאמץ ביום שישי, בספורט כיף (אחרי הירידה מהחי כיף) שעות 11:00-14:30 הכלבים/ות צעירים יפייפים, בריאים וחברותיים, החתולים, פשוט מתוקים, גורים מדהימים, אחד אחד!!! ובקשה אחרונה כל מי שיש לו כלב/ה לא קשיש, בבקשה תסרסו,תעקרו, העמותה תוזיל את המחיר עבורכם (וזה גם מקנה 50% הנחה כל שנה על רישיון וחיסון לכלב/ה). אז נתראה בשישי. (בתמונה כלב מיוחד, שמחכה יותר מחודש, רק בגלל שהוא נראה מפחיד, אבל הוא מאמי, מפונק).

SupeRonit

New member
אני רוצה אותה ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אבל כבר יש לי אחד
.. יש לי שאלה: מה (אם יש) בסירוס
איך הסירוס משפיע על הכלב

enbalush

New member
יש כמה סיבות טובות...

(לקוח מתוך מאמר של עופרה, באתר של "ראשון אוהבת חיות"): הראשונה – חיי הזכר המסורס ארוכים ובריאים יותר, חתולים זכרים לא נלחמים אחד עם השני,לא נפצעים בקרבות ולא מעבירים מחלות מדבקות אחד לשני. כלבים מסורסים לא מפתחים פרוסטטה וסרטן אשכים כמו הלא מסורסים. השניה – כלבים לא מסורסים בורחים מהבית בחיפוש אחר נקבות מיוחמות – בדרך הם נדרסים, נגנבים ואו הולכים לאיבוד בגלגול הקודם שלי הייתי רצה ברחובות עם רצועה וקוראת לכלב שלי, היום לאחר הסירוס ובניית החומה בחצר הפסקתי להתרוצץ ולקבל קנסות על כל בריחה שלו. השלישית – עם הסירוס תם עידן היללות , אני עוד זוכרת אותו יושב על המרפסת מיוסר ומילל לירח כמו זאב, פשוט סובל, להזכירכם בניגוד לנקבות אשר אדישות מינית פרט לעונת הייחום הזכרים תמיד במצב תמידי ודורשים כל השנה. הרביעית – סימני המין המשניים נעלמים , החתולים הזכרים מפסיקים להשתין בכל פינה ולהפיץ ריח בלתי נסבל והכלבים המסורסים בגיל צעיר לא מפתחים הרגלים בלתי רצויים של סימון טריטוריה וקרבות. החמישית – סירוס זכרים מפחית תוקפנות , כ- 70% ממקרי נשיכות האדם ע"י כלבים מבוצעים ע"י זכרים לא מסורסים, לאחר הנשיכה אתם רצים להסגר, מתקשים להיפרד,משלמים קנסות ואף גרוע מזה מתמודדים בבתי-משפט עם תביעות ענק.

enbalush

New member
דלמטי מע' עם האסקי וויסלה עדינה

הדלמטי- שרירי, צעיר, יפה וספורטיבי. הויסלה- צעירה, עדינה, ביישנית, מחפשת בעלים סבלני ועדין כמוה.

למעלה