המצב הביטחוני - צריך עזרה דחופה!

אוגוסט 9

New member
המצב הביטחוני - צריך עזרה דחופה!

שלום לכולם אני גר באיזור הצפון( איזור נהריה) רציתי לדעת אם יש מישהו באיזור חיפה\ קריות שיכול לעזור לי להשיג אוכל לנחש שלי, אני בעיקרון צריך ולדות. כל כמות שיש, אפילו ולדות קפואות, לא משנה לי. המצב כרגע הוא שאי אפשר להשיג אוכל בצפון, הכל סגור בגלל המצב הביטחוני. ניתן אפילו לפנות אלי באי מייל [email protected] אשמח על כל עזרה שתינתן( אין לי בעיה אפילו להגיע לאיזור עתליתאו זכרון יעקוב בשביל אוכל) תודה מראש, עידן

X Gal51m X

New member
באתי לרשום על זה

אין וולדות פה בכלל אני גר בקריות הנחש לא אכל שבועיים =\ כל החנויות סגורות לא פותחות בכלל... אם אתה מוצא באיזה מקום תיידע אותי בפרטי בבקשה..

שאלה קטנה

למה אף אחד ממכם לא הלך להסתכל בלוח המכירות של מזון לזוחלים? לפי דעתי יש שם לפחות שני מגדלי מכרסמים שמוכרים בצפון. תסתכלו שם, אני בטוח שתמצאו משהו אם רק תחפשו.

קצת מעל לפורום

יש "סרגל" כחול שבו יש קישורים ללוחות הפורום, לגלריות, למילון מונחים ועוד אופציות שונות. כנס ללוחות הפורום ושם תמצא לוח "מזון".

תשובה ביטחונית...

יש לי 20 חולדות בגדלים שונים ו-25 עכברים גם כן בגדלים שונים,אם כי וולדות יהיו בעוד יומיים שלושה שאותם אינני צריך...וולדות של חולדות יש לי כרגע כ-5 ...אני מקרית שמונה כך שאם יש לך פיתרון למרחק אוכל לעזור לך בכייף...עכב המצב שלנו בצפון זה יהיה בחינם...

Folklore

New member
עולם החי, ק. מוצקין

יש לו עכברים חולדות וולדות בעל הבית מאוד אוהב זוחלים! הרב קוק 71 04-8734111 עכברים וחולדות מגיעים בימי שני וחמישי, תרימו טלפון לפני שאתם באים מרחוק ליתר בטחון !

bendj123

New member
אני יכול לתת לך וולדות קפואות

אבל אני מטבריה ואני בטוח לא בא לנהרייה מסוכן........... צור איתי קשר [email protected]

למעלה