המצב הגיע אל עברי פי פחת...

מעיןבר

New member
המצב הגיע אל עברי פי פחת...

אני נמנעת מהפורום הזה כמו מאש כי אני במגמת עליה מטורפת. בימים האחרונים אני חיה מחטיפים ונשנושים, לכל היותר סנדוויץ'. שונאת את עצמי על כל ביס שכזה אבל לא מצליחה לשלוט בעצמי. אני מניחה שהמתחים של החיים, האכזבות מהקשיים להיכנס להריון, השילוב של עבודה עם ילדונת לא מוסיפים לי את האנרגיה שצריך כדי לעשות את מה שאני יודעת. הבגדים מתפוצצים עלי ואני מסתכלת על בגדי ה- 42 שלי בעצב (אחרי שהם היו בסדר גמור במשך תקופה מאוד ארוכה). קיוויתי שהשיבה לשגרת עבודה תקל (זה קרה בעבר) אבל היא לא. ואני רק הולכת ותופחת
כל פעם מקבלת החלטה שמחזיקה מעמד בדיוק יומיים. אפילו תור לדיאטנית אין לי אנרגיות להזמין. מה יהיה

חן123

New member
../images/Emo4.gif

מכירה מקרוב. אצלי דברים כאלה דורשים נקודת משבר קיצונית ורצינית כדי לחזור למוטב. אני עכשיו כמה ימים אחרי נקודה כזו, נלחמת כל הזמן לא להתפתות והדבר היחיד המחזיק אותי זו המחשבה שאם מכאן אני עוד עולה, אני לא רואה איך אני ארד. מאמינה שגם אצלך הנקודה הזאת בסוף תגיע

אורלי14

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif ענק מאד!!!

כל הדברים שציינת, גורמים לנשים נורמליות לתופעות שיש אצלך. הלחץ מכל הכיוונים לא גורם לנו לרזות, ואפילו קראתי על זה מחקר ממש לא מזמן... מה עם הליכה או ספורט? מה עם הרמת טלפון עכשיו לדיאטנית וקביעת תור מיידית, שלא תהיה אפשרות להתחרט? מחזקות אותך מפה ושולחות המון תקווה!

למעלה