המצב הוא ככה:

Thestral

New member
המצב הוא ככה:../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

נמאס לי מאנשים, נמאס לי ממזג האויר הזה, נמאס לי מהנוף המשעמם, נמאס לי מהטחויזיה, נמאס לי מהדכאון של ימי הזכרון, נמאס לי מאנשים, נמאס לי מהצבא, נמאס לי מההורים, נמאס לי מהמצב הבטחוני, נמאס לי מהסכסוך המתמיד שלא ייגמר במדינה הזו, נמאס לי שלמרות כל זה לא היה קל להשיג מדינה לכן צריך להישאר, נמאס לי מאנשים, נמאס לי מהשגרה, נמאס לי מהכסף שאין, נמאס לי מאנשים שיש להם כסף ובוכים, נמאס לי מהלימודים, ונמאס לי לשים מסכה שמחה, אבל למרות כל זאת. אני אופטימי, מתכנן תכניות לעתיד למרות שאני יודע שהסיכוי שיצאו לפועל קלוש, ומשתדל לשמור על גישה חיובית והומוריסטית. למה, אתם שואלים? כי מה כבר יש לי לעשות? לרחם על עצמי: בשביל זה ההודעה הזו שאתם תרחמו עלי. לשבת בבית ולבכות? גמככה אני כל היום בבית, אז גם לבכות בנוסף? להכנס לדיכאון? מה זה יתן לי, וד קצת שינה?... למי איכפת. אז אני שמח ואפטימי וכיף לי ומרוב צבים כואבת לי הבטן
[כי גם אני רוצה לפרוק, וכי גם אני רוצה צומי!
]

אז זהו

אתה צריך תיכף ומיד להפסיק לאכול צבים. הם באמת עושים כאב בטן. ובנימה אחרת: כשאין כוחות זה באמת איזה סמן חשוב שצריך לשים לב אליו ולטפל בו. כמו שאני רואה זאת רשימת הנושאים פחות חשובה מהעובדה שכנראה לא משנה מה היית שם ברשימה, אתה חווה חוסר כוח להתמודד. נשמע שאתה זקוק לקצת חופש. ואם לא חופש אתה זקוק לעשות משהו אקטיבי כדי למצוא את מרכז הכוחות שלך, את המקום ממנו אתה מתמלא - משהו שעוד לא ניסית והוא חד משמעית נועד רק בשבילך. משהו כמו יוגה או מדיטציה שהם משולים לאיים של חופש ומילוי מצברים בתוך היום יום. יש מצב?

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif אתם עולים לי על|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

העצבים צבים צב צבים צבי הנינג'ה

Thestral

New member
יש בגרויות.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אין מקום לנשום. אין זמן או כסף לעשות יוגה ולא בטוח שתהיה לי סבלנות לזה. אולי מכון כושר... אבל שוב, אין לי זמן או כסף. זה לא חוסר כח להתמודד, זו העובדה שאני צריך לבלוע את כל זה בשקט וזה יושב לי בבטן ואני אשכרה מרגיש את כל העצבים האלה יושבים שם, פיזית, אפילו. כי אני מעדיף לא להכנס לדכאון ולא לרחם על עצמי ואפילו הכרחתי את עצמי לצאת ולהתמודד נפשית עם איזשהו ענין וזה רק יצר לעצמי יותר בעיות

הלו?

לא צריך כסף כדי לקחת חצי שעה ביום אפילו מול הטלויזיה לעשות יוגה, או לנסות טכניקה של הרפייה או מדיטציה עם או פלי מוסיקה בחדר שלך. אפשר להשקיע בקלטת/דיסק עם הנחיות להרפייה שזה הרבה יותר זול מלשלם לשיעורים. ובקשר לסבלנות ... אם לא תהיה לך סבלנות לטפל בעצמך, כדאי מאוד שתהיה לך סבלנות לאין-כוח שלך. האנרגיה שלך חייבת להתנקז לאן שהוא. יכול מאוד להיות שיעזור לך מאוד להתמרכז כרגע וללמוד לנהל את הזמן שלך באופן יותר יעיל. לחלק את הזמן שאתה לומד לבגרויות כשבין לבין הלמידה שאתה משקיע, אתה לומד להתרענן גופנית ולהרפות מחשבתית. נגיד על כל שעתיים למידה - 10 דקות הרפייה או 15 דקות פעילות גופנית משחררת - אפילו הליכה, או מקלחת או -- נו, באמת יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות בלי כסף! תאמין לי שתספיק הרבה יותר ככה מאשר בזבוז הזמן שקורה כשלא מצליחים ללמוד כי מרגישים ג'יפה... ואפילו שפינית 4 שעות ללמידה, תכלס אתה מנצל אולי שעה אחת באופן אפקטיבי.

Thestral

New member
אני עצלן מדי.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

כאילו, ברמה מטרידה. אני עצלן מדי כדי לקרוא, להכין שיעורים או לקום מהכיסא של המחשב...

OK

אתה רוצה פס? אישור להמשיך כך? למען האמת אתה לא צריך אישור של אף אחד. אתה יכול בהחלט להמשיך כמו שאתה. אף אחד לא יכול להכריח אותך לקום מהכיסא או ללמוד אם אתה לא רוצה. העניין הוא שאתה מקטר על התוצאות של ההחלטות שלך ברשימת נימאס-לי ארוכה. פה, חביבי - אתה לבד. האם נדמה לך שאם לא יהיו מולך דרישות-חיים תרגיש סבבה ולא ימאס עליך שומדבר? יש לי חדשות בשבילך: כמו שאי אפשר לא ללמוד ולהוציא ציונים כאילו למדת, כך אי אפשר להרגיש טוב אם לא עשית שומדבר על מנת להרגיש טוב. מי שיושב על הכיסא ולא זז, מרגיש כמה זה משעמם ומאוס לשבת על כיסא בלי לזוז. כאילו דאא? למה אתה מצפה? שאתה תמשיך לשבת בלי לזוז והעולם יסתדר ככה שלא ימאס לך? זה לא עובד ככה. צר לי.

Thestral

New member
ממממ...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אבל מה עושים?;_; כאילו, אני יודע שאני מוותר לעצמי 100% אבל זה כאילו אני לא מוצא סיבה לא לוותר לעצמי, את מבינה?

כמו שאמרתי

אתה יכול להמשיך לוותר, ואם הרגשת הנמאס לי שלך לא מהווה עבורך סיבה מספקת להניע את עצמך, לפחות תפסיק לקטר. אתה יודע למה החיים שלך נראים כמו שהם נראים, אתה יודע מה צריך לעשות כדי לשנות - ולא, אי אפשר לשנות בלי לקום מהכיסא. החיים ימשיכו, את מחיר הויתור שלך אתה כבר מתחיל להרגיש אבל מסתבר שאתה מוכן לשלם אותו, כי אולי מחיר השינוי נראה לך יותר גבוה. גם בעתיד תיאלץ להסכים ולהסתגל לכל מיני סיטואציות שהן פועל יוצא של הוויתור הזה גם אם הן לא תמצאנה חן בעיניך - הן תוצאה של הבחירה שלך לא לזוז.

Thestral

New member
ממממממ...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

חשבתי על מה שאמרת עם כל הקטע של הוצאת האנרגיות וכו', ואולי זו לא התקדמות היסטרית, אבל, היום אני ואחותי נפגשנו בטעות בתחנה מרכזית והיה לה תלושים אז אמרתי לה שנלך לאיזור תעשיה ונעשה קניות ועשינו הליכה של 5 ק"מ וקניה וסחיבה והכל ובאמת הרגשתי יותר טוב ויותר מנצל את הזמן כהלכה ודי אהבתי את זה
אז אולי זו תחילתה של דרך חדשה^_^ תודה

De-Panther

New member
בתור איש משלוחה??..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שיהיה לך בהצלחה
לא לא... ברצינות שיהיה לך בהצלחה ובכיף וכל זה

Thestral

New member
מממ תודה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

^_^; עבודה פסיכיאטרית על עצמך זה אין

למעלה