המצב הכלכלי

tanyusha8

New member
המצב הכלכלי

שלום רב, הייתי רוצה לעשות בדיקה על המצב הכלכלי שלנו. אני כרגע לא עובדת ומקבלת דמי אבטלה מביטוח לאומי שאמורים להסתיים בעוד כשלושה חודשים. ממשיכה לחפש עבודה כשכירה ובמקביל מפתחת עסק משלי. אני מודאגת מה יהיה כשתסתיים האבטלה, כי ההכנסה שלי מאוד משמעותית בבית, איך נתמודד עם משכורת אחת, האם אספיק עד אז לגייס לקוחות משלי ולהתחיל להניע את העסק, האם העסק העצמאי זה בכלל משהו שכדאי לי לבנות עליו מבחינה כלכלית למרות שכרגע אין לי אופציה אחרת. איך נכון לנסח את השאלה שלא תהיה נבואית ואיזו פריסה לבצע? תודה על העזרה.

קוברה23

New member
vh

פריסת השאלה עם 3 אופציות.
"כיצד עלי להתנהל מול המצב הכלכלי הנתון"?

תודה.

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

השאלה שנשאלה: כיצד עלי להתנהל מול המצב הכלכלי הנתון? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - חמש המטות מיקום 2 - שבע המטות מיקום 3 - קיסר סיכום - הכוהנת הגדולה תודה רבה :)

קוברה23

New member
היי

את צריכה להיעזר בגורם אחר חיצוני שיעזור לך, כך שהשיפור במצב יהיה הדרגתי ובשלבים, ואולי גם עזרה מכמה גורמים. לא יודעת אם בעלך עוזר לך בעניינים הללו או מקשה, אבל מופיע לי שאיזשהוא גורם מפריע לך או מקשה עליך או מתעקש על דברים מסויימים, או אירגון שמקשה עליך במצב הנתון.
לסיכום - את כרגע פסימית ורואה את המצב בשחור לבן. תנסי לראות קצת מעבר, ולחשוב על הזמן בו תיחלצי מזה וגם על דרכים אחרות לפיתרון, עליהם לא חשבת. למשל-לעבוד בעבודה נוספת. או שבעלך יעבוד בעבודה נוספת. או אפילו שאחד מילדיך יעבוד. יש מצבים בהם זה הכרחי.

בהצלחה!

למעלה