המצב כל כך קשה לי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
המצב כל כך קשה לי../images/Emo7.gif

סליחה שאני כל הזמן מנדנדת לכם על סבא שלי אני פשוט חייבת לספר את זה למישהוץעכשיו חזרתי מבית החולים אחרי שהיתי שם מאתמול בבוקר. אני פשוט שבורה ויותר נפשית מפיזית. הניתוח של סבא שלי היה קשה מאוד והוציאו לו גידול בגודל של כמעט 5 ס"מ. כרגע הוא כבר הולך מעט, קם לשירותים ומדבר אבל אני יודעת שמאוד קשה לו. הוא מסוג האנשים שלא מראים את זה ושומרים הכל בפנים וזה לא טוב. אתמול הגעתי בבוקר עם סבתא שלי ואז אמא שלי ודודתי באו בערב, נשארו קצת ולקחו את סבתא שלי הביתה ואני נשארתי לישון שם. שינה זה בטח לא היה כי שמרתי עליו כל הזמן והוא גם ירד הרבה לשירותים אז לקחתי אותו והייתי צריכה לרשום בגליון כל פעם שהוא שותה כמה הוא שותה וכל פעם שהוא הולך לשירותים כמה שתן היה. כל זה ממש לא הפריע לי , ההיפך כבר סיפרתי לכם שהחלום שלי הוא להיות אחות. מה ששבר אותי זה שהיום בבוקר סבתא שלי היתקשרה וכשסבא שלי דיבר איתה בטלפון הוא התחיל להיתפרץ בבכי. בחיים שלי לא ראיתי את סבא שלי בוכה והוא בנאדם חזק שעבר את השואה ופתאום ראיתי אותו שביר. זה פשוט קרע אותי מבפנים. כמובן שלא אמרתי לו כלום וההיפך עודדתי אותו אבל בדרך חזרה מהרכבת פשוט פרצתי בבכי ואני עדיין לא יכולה להירגע. בנוסף הבדיקות שלו לא כל כך טובות וזה מדאיג כשלעצמו. אני כבר למעלה מ 25 ש´ ללא שינה ואני לא יכולה להירדם.

gaia20

New member
הי שירי

אני יודעת שלא קל לראות בן אדם קרוב מתאושש מניתוח אבל כמובן שיותר קשה זה להיות הבן אדם שעבר את הניתוח. אני בטוחה שזה קשה לו, לראות את הנכדה שלו (את) מטפלת בו כאילו אין לו רגליים וידיים לטפל בעצמו. אני רוצה לספר לך משהו- בשבעה של אבא שלי ההורים שלו הגיעו אלינו (הם גרים באנגליה). לסבא שלי יש אלציימר ובשבעה עדין לא ידעו על זה, אבל ראו סימנים די ברורים- השיכחה גדלה כל יום. ובשלב מסויים, הוא היה צריך להתקלח, הוא לא נתן לאף אחד לקלח אותו (קשה לו ללכת, לעמוד באמבטיה) חוץ מסבתא שלי... הכבוד שלו עמד בדרכו והוא הרגיש שהוא עדין עומד בראש המשפחה ועל כן הוא הרגיש שאף אחד לא צריך לקלח אותו... אפילו בירידה במדרגות הוא תמיד מנסה לרדת לבד בלי עזרה. מה שאני רוצה להגיד לך זה שסבא שלך זקוק לעזרת אנשים ואולי קשה לו קצת לקבל את זה. ובקשר אליך- לכי לישון קצת!!! את תרגישי הרבה יותר טוב אחרי שינה של 6-7 שעות... שלך,

ל3

New member
לגאיה

את צודקת. סבא שלי הוא מסוג האנשים שאף פעם לא יבקש דבר מאיש. אני חושבת שאולי יותר מהגאווה זה פשוט צניעותו. אני בטוחה שלא היה לו נעים שאני אסעד אותו בצורה שכזו אבל הוא יודע שאני עושה את זה מכל ה לב. עד קצה העולם הייתי הולכת בשבילו. היצטערתי לשמוע על אבא שלך. מדוע הוא נפטר?

gaia20

New member
שירי

את הסיבה לזה אני אשמור ליותר מאוחר- קצת קשה לי עם זה עכשיו... שלך,

ל3

New member
לגאיה

מצטערת, לא היתכוונתי להיות חטטנית. מקווה שתסלחי לי.

gaia20

New member
שירי, זה בסדר

את ממש לא חטטנית, אין לך מה להצטער... שלך,

3ויוי

New member
../images/Emo42.gif שירילה ../images/Emo9.gif

היי ,,שירי , מאד נגעת לליבי ,הדרך שאת עוזרת לסבך בכזאת מסירות ראויה לשבח , מקווה שהוא יעבור הכל בשלום ויהיה בריא!. בנתיים אני מקווה שהיספקת לישון ולהיות רגועה יותר. הית לו לעזר וחלקת איתו רגעים אינטימים מכל הלב, ולו זה היה אך טיבעי , להתפרק בבכי עם אישתו ,סבתך,על כל המצב הקשה שהוא נתון בו. כך יצא לך ההיזדמנות לדעת שכולנו בני אדם וגם גברים בוכים מדי פעם. ולאו דווקא מהסיבות שאנו הנשים חושבות. אני מקווה שלא תעמיסי על עצמך אירועים כאלה ,בעלי עומס ריגשי רב ,שיכולים לא להטיב איתך ,,,כי בכל זאת את עם לופוס.הדורש כמה שפחות ריגושים ומתח. שלך ויוי.

1ט ל י

New member
שלחתי לך מסר...

תודיעי לי אם קיבלת אותו, כי המחשב מתנהג מוזר.

למעלה