המצב כ"כ קשה...

נועה48

New member
המצב כ"כ קשה...

אז ככה: אני בת 21 והחיים כ"כ אפורים,אני כ"כ לבד, המצב הוא שאין לי שום קשר עם אחותי ואין לי משפחה ממש, אחותי גדולה ממני בשנה הייתה ילדה דחוייה, נטולת חברים, חסרת ביטחון, אמא שלי הורידה לה את הבטחון העצמי מהיום שנולדה, אליי היא פשוט לא התייחסה,ועקב הלחץ החברתי גם אני דחיתי אותה כי זה היה או היא או ה"חברה" הכי טובה שכל הזמן סיכסכה בינינו, מפחד שכאילו יידחו אותנו על הסף, כי היינו איתה באותו בית ספר, הקטע שלא חשבתי שמישהו אחר ייתחבר איתי במצב כזה כי כולם יידעו וזה החמיר את המצב גם בבית. הקטע שגם אחותי לא עשתה כלום כדי לנסות להתחבר איתי ולהוריד מהגאווה שלה והיא גם נתנה לי דוגמא אישית כ"כ לא טובה, של דיכאון והרס עצמי, אני זוכרת את עצמי כ"כ בודדה בבית, רואה טלוויזיה תמיד לבד ואין עם מי לשחק או לדבר, וגם לא ממש היו לנו הרבה משחקים, וגם אין לי קשר עם אמא שלי מעולם.חוץ מזה שגם במשפחה הרחבה יותר כולם גדולים בהרבה ואין לי קשר איתם והבן דוד שלי שבגילי גם כן היה ילד דחוי וגם אותו עשיתי אותה טעות ודחיתי אותו, המצב מסובך יותר בעובדה שגם האבא שלי נורא בודד ואין לו כמעט קשר עם משפחתו,הוא גדל בפנימייה ואחרי שהוא התחתן עם אמא שלי הוא נשבר ובכה לה וקיטר על המשפחה שלו ואמאו אישפזה אותו במחלקה פסיכיאטרית ומאז הוא נוטל כדורים אנטיפסיכוטיים למרות שהוא לא פסיכוטי כשהגעתי לגיל ההתבגרות נשברתי וגם התחלתי לבכות גם כי התחילו לדחות אותי בטענה שאם לאחותי אין חיים אז בטח גם לי אין חיים וגם רציתי לתקן את היחסים עם המשפחה ואמא שלי לקחה אותי לפסיכיאטרית שבמקום לעזור אמרה שירשתי כנראה מאבי מחלה פסיכוטית וזה כ"כ לא נכון ואמא שלי מכריחה אותי לבלוע את הכדורים הנוראיים האלה סתם.ובמקום לעזור התחלתי פשוט לישון כל היום כי הכדורים נורא הרדימו אותי והשמינו אותי.ויש להם מלא תופעות לוואי שהפסקתי לקחת אותם בהחבא. כמובן שאיבדתי לחלוטין את היכולת לתקשר או להעסיק את עצמי ואני לא מאמינה שמישהו אי פעם יירצה להתחתן איתי ואין לי שום רצון לעבוד ככה, ככה שאני גרה אצל ההורים ויש לי לפחות אחוזי נכות נפשית ככה שאני מקבלת קיצבה ואחותי עזבה את הבית וגרה אצל משפחה רחוקה רחוק מהבית ואין לה קשר איתנו ואני כ"כ לבד ואני רק רוצה למות, אני לא מסוגלת לעשות כלום ואני מרגישה כ"כ רע שאין לי שום עתיד נורמלי.כי אין לי שום תמיכה וההורים שלי כבר מבוגרים ולא איכפת להם ממני, אין לי שום קשר עם אנשים שלא לדבר על בן זוג.אין לי מה לספר. מה הלאה? מי יירצה להכניס את עצמו למשפחה כזאת? בחיים לא תהיה לי משפחה משל עצמי.

eris1515

New member
קראתי עכשיו את הסיפור שלך ו...

האמת שזה נוראא ריגש אותי, אולי תנסי -דווקא עכשיו שאחותך גרה רחוק מאמא שלך ומהבית עצמו לנסות ולחדש את הקשר בניכם-כי אני בטוחה! שגם היא מתגעגעת אלייך מאוד ושגם היא מרגישה בודדה... מחזיקה לך אצבעות... ועוד משהו-נסי לצאת קצת... מקווה שזה ישפר את ההרגשה שלך... אומנם אני רק בת 15 אבל אני מקווה שאולי אני יוכל לעזור לך במשהו-א'ם את רוצה לפרוק משהו-אני במסרים...
אגב-ברוכה הבאה אליינווו

אני איתך

זה קצת יותר קשה לנחם אותך אבל אני לא חושב שאת צריכה לחשוש מזה או להרגיש דחויה כי מי שלא רוצה אותך זה הפסד שלו\ה בלבד את צריכה להתעודד ולחשוב על עצמך ועל המשפחה הקיימת שלך אני אשתדל כמה שיותר לנסות לעזור ולתמוך בך כמו כל האנשים הנחמדים פה .

מתוקה ../images/Emo24.gif

קראתי את ההודעה שלך, וישר דמעות זלגו מבעד עיני
, כתבת הודעה שמאוד קשה לכתוב אותה ואני גאה שבחרת בפורום שלנו להוריד מהלב. אין שום סיבה שאף אחד או אחת ירצו אותך, את נשמעת בחורה מקסימה ואמיתית, וזה לא אשמתך שעבר עלייך כל כך הרבה. אני חושבת שמרוב שאת פוחדת שיפגעו בך שוב, את לא נותנת לאחרים להתקרב אלייך, את לא פותחת את ליבך, מהפחד להיפגע והפחד הזה בהחלט טבעי לחלוטין, אבל... אולי כדאי לבחור דרך אחרת: להשתמש בפחד הזה ולא לתת לא לעצור אותך, אלא דווקא לגרום לו לעזור לך לדבוק במטרה של למצוא סביבה חדשה שתהיה שם בשבילך, ובטוחה שלא יהיו חסרים אנשים שירצו להיות שם בשבילך. יש לך אפשרות כלכלית לעבור לגור לבד
ממליצה לך לצאת מהבית הכי מהר שתוכלי, הוא ממש לא עושה לך טוב וחבל. אל תשכחי, שתמיד יש לך אוזן קשבת אצלנו

למעלה