המצב לא טוב - שורף לנו בעיניים כבר

amitceder

New member
המצב לא טוב - שורף לנו בעיניים כבר

באופן מפתיע - גם היום בוטלה המשימה, לאור ראות של בערך חצי קילומטר. למרות זאת - סחבק החליט לעלות לעמדה עם כולם - ואפילו טרח להמריא עם הגלשן הקשישא. אילן סרב להצטרף בתוקף. לנהגת שלנו לא נשאר הרבה חוץ מלעלות להראות לי ולחבר הספרדי שצורף לנבחרת שלנו את העמדה. לאחר פחות משעה הוכרז על ביטול המשימה. זה לא מנע ממני להמריא ולבדוק את האוויר. אמנם אפשר לראות את החברה שמטרמלים איתך - אבל לצאת לקרוס - שכחו מזה. עקבתי רק אחרי הGPS כדי לדעת לאן אני אמור לטוס כדי להגיע חזרה לMT BEAUTY. זה לא עזר - ידעתי שמחכה איזה הר גבוה בהמשך - וחבל לקחת סיכונים מיותרים . נחיתה בשדה הנחיתה הרשמי (ליד גולשות מפינלד שבאו לבקר.... אהמממ...) ותגלית מרעישה - קצה הכנף שלי היתה שבורה - או שזה מחום, או מהלחות, או לא יודע ממה - אבל יש לי קצה כנף שבורה עכשיו - ושום דרך להשיג קצה כנף כזו (מקרבון כמובן) מאף אחד. מסתבר שICARO העתיקו די לחלוטין את הגלשן של MOYES, אבל פיספסו קצת באורך, אז אי אפשר להשתמש בקצה הכנף האוסטרלית. כוס אמק על האיטלקים האלה. אז כנראה שאין ברירה - אני אצטרך לקנות את הגלשן המקומי, או לפחות להשכיר אותו לעוד כמה ימי טיסת עשן... בכל מקרה - אחרי 4 בירות אין לי ממש כוח לחשוב על שום דבר אחר. העשן כאן הגיע למצב שהעיניים באמת שורפות לנו כבר. הריאות כנראה נראות כמו מישהו שעישן 15 שנה. בסוף נמות פה מסרטן בריאות ולא מהגלישה... בקיצור - לילה טוב לכולם, חלומות פז. עמית

חגי

New member
גם אני גיליתי באחת הנחיתות

בדרום ליד שדה תימן את הווינג טיפ שבור - גם אני לא יודע אם החם גרם לכך (זה היה כמובן בקייץ) בכל אופן ניסרתי את הוינג טיפ של הטקמה ...שייפתי קצת את הקצה שיכנס והכל בסדר. תשאל את שלומי. בכל אופן - תנסה להשיג איזה טיפ ישן - יש מצב שתוכל להתארגן על טיפ חילופי בלי הרבה מאמץ.

amitceder

New member
סטיב מואיז ניסה לעזור

עם הטיפים של MOYES. הבעיה היחידה שצריך 2 טיפים כאלה כדי שיהיה סימטרי - וכל חתיכה כזו עולה 75 דולר. כבר שווה להשכיר 3 ימים את הגלשן שלו ולסדר את זה כבר בארץ.

amitceder

New member
למה? הוא משכיר לי... אני שוכר.

אז לו בטוח משתלם להשכיר (-:

חגי

New member
אין שם גלשנים לפרוק? בטוח

שיש שם ערמות כמו אצלנו. לי אישית בבית יש איזה 4 טיפים ישנים של הטקמה.

למעלה