המצב מתדרדר....

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
המצב מתדרדר....

היי...

אתמול שוב חשתי לא טוב....מבולבל לא מרוכז....ועוד ישבתי לכתוב לביטוח לאומי תסמינים וכל זה בכל התחומים שצריך להחמרת מצב...

ועוד ישבתי עם מדריכת השיקום על חלק מזה...התעייפתי לגמרי

היא לא בדקה מה שיש לי להיום ואם הכל מוכן ...והיום הייתה אמורה להיות בדיקת השיניים בבית חולים...

ועוד הלכתי לחוג באתי גמור...לא מרוכז סחרחורת בלאגן....במח

שכחתי להכין את המסמכים בתיק..צילום שיניים וכדומה...וכתוב לי על ההתחייבות היה מולי ובום משהו דפוק במח לא רואה את זה..

בבוקר גם לא זכרתי כי קמתי בחמש וחצי וממהר....

בקיצור נסעתי לבית חולים ...ושלחו אותי הבייתה 7 דקות היייתי בבית חולים.... שלוש שעות נסיעה עייפות תסכול ומה לא

כעסתי על המדריכת שיקום...אם אני זוכר (אולי לא היה דיון על זה אני לא זוכר ממש מה נסגר סופית ) נכון אמרה תבדוק לי תאריכים של בדיקות וכו' זה כתוב בגדול בדף על הדלת......גם בשבילה..
ועשינו דף ביקורת שאני קונה תרופות היא לא בודקת...נזכרתי בו היום ולא סימנתי שם כלום חודשיים..

ממש כעסתי..אבל קצר...אמרתי לה על זה ..באופן קצת לא ברור .מהבית חולים (הקלטה קולית וואטסאפ...) ואחרי שבאתי הבייתה בכתב..לא ענתה עד כה.
גם כעסתי שלא רוצים לתת מכתב לביטוח לאומי שמעיד שאמרתי שיש לי גידול בראש רק לפי תסמינים...לפני התוצאות...של MRI זה מוכיח שזה לא נפשי....וצריך לתת אחוזים גבוהים יותר בהרבה ממה שיש לי בנוירולוגי כבר..

בעסה רצינית כמה זמן חיכיתי לזה נפל עליי יום...כזה! הבדיקה נדחתה לינואר...קור אימים בצפת מה זה מתאים לדלקת מפרקים שלי..

אמרתי לעו"ס....ואמרתי לו שהיה נדמה לי סיכום שהיא בודקת אמר ישאל אותה...ואומר לי זה אחריות שלך...כבר מהעצבים שתקתי..

יש לי מלא מחלות כולל שני גידולים במח אחד חדש שמסבך לי את החשיבה הזיכרון תנועה..מלא דברים..מה אחריות שלך? ...כאילו הוא חושב שאני משקר...ממציא....זה הכל נפשי

או שה"חוק" שלהם המטומטם לראות בנאדם דרך סדק...רק תתחום שלהם..ואז אני משוגע ותו לא...עם כמה איבחוני שיגעת...

ואמר שיתן דו"ח שהמצב שלי מחמיר...כבר לא שאלתי..נשפי הוא מתכוון או פיזי (אני מניח נפשי כי לפיזי הם לא מתייחסים)

בקיצור...מכל התקופה האחרונה..גידול החמרה בראייה מחכה להזמנה לשיקום ...הבת זוג לא בת זוג..וכל האכזבה...האישפוז ושתי נסיעות לבדיקות ב7 ימים...הכל פתאום נראה לא טוב...

גם המיטה והמזרון החדשים..כאילו סבבי יש חדש תודה לא שמח בפנים....
יותר מידי דברים לעכל...נהיה לי מערבל בטון במח..גם עוד כדור...הוסיפו אני לא יודע אם הוא עושה טוב עדיין גם מדידת לחץ דם יומי
גם מחכה קצת במתח לבדיקת הולטר לב...עוד שבועיים שלושה אמורה להיות תוצאה....בית דין שלא זז שם כלום...המתח הבטחוני בצפון אני גר ליד הגבול....

מחשבות על הניתוחים שצריך..על ההחמרה שצריך לביטוח לאומי אולי עוד ועדות....

והבית תשלומים קניות וכל זה...הלבד לבד לבד...הזה חונק למרות החוגים וכל זה אין לי עוד קשרים ממשיים ביום יום בין לבין...

תעצרו את העולם אני רוצה לרדת! משהו כזה...כבר קצת צצו לי מחשבות שוב לזרוק הכל ..לא רוצה כלום. לא שיקום לא תרופות לא בדיקות...למות לבד שיגיע הזמן בשקט...כמו רוב חיי ככלב נטוש..

אני תשוש נפשית פשוט ככה....יותר מידי עומס פחות מידי עזרה הבנה התחשבות סיוע ממשי ....

בית יש אוכל מים ב"ה מסתפק בקצת שיש..יש חוגים פעילות...יש בכל זאת מדריכת שיקום ועו"ס שמגיעים אליי...זה טוב תודה לאל..

רק הריקנות הפנימית..נראה לי אני שוקע לאפטיה...לחוסר איזון מכל המצב..ולא יודע למי לפנות מלבד אלוקים...כאילו פסו אמונים מבני אדם...
אנסה הלילה מחר לנוח לנקות את הראש..יהיה טוב...השם איתי הכל לטובה:)

למעלה