המצב קשה

שלומית

New member
המצב קשה../images/Emo201.gif

אני חודש ושבוע אחרי לידה,זה ממש מבאס אותי שאני מתעסקת כל כך הרבה במראה שלי ועדיין לא עברה התקופה של משכב הלידה.אתן בטח שואלות למה אני עושה את זה לעצמי? אז ככה-זה התחיל שביום של הלידה חמותי באה לבקר אותי בבית חולים (12 שעות אחרי)ואמרה לי בטון שאפשר לדמיין-"את נראית בדיוק אותו הדבר..." אחרי שבוע היה לנו מפגש משפחתי ודודים ודודות אמרו-" אוי,את עדיין נפוחה בפנים" "נראה שיש לך עוד אחד". יום לאחר מכן שוב פגשתי את חמותי שאמרה שנראה שאני מחכה לעוד אחד והיא לא מפסיקה לרמוז שכדאי לחשוב על דיאטה. בעלי ואחיותיי היקרות מנסים להרגיע אותי שכולם חסרי טקט אבל עדיין אני ממשיכה להיפגע ולקחת ללב. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי,אני אפילו לא יכולה עדיין להתחיל לעשות אירובי כי לא עברו חודש וחצי.

שלומית

New member
שאלה לאתי

אני מניקה מלא ולאור מה שכתבתי קודם אשמח לטיפים רוחניים ופיזיים כיצד להתחיל לרזות בשלב זה. אני מנסה להפסיק עוגות ונשנושים.האם יש עוד דברים?

עדן77

New member
מזדהה איתך

גם אני חודש אחרי לידה וגם אני קיבלתי הערה מקסימה כזו מאחות של בעלי ביום שחזרנו הביתה. חשוב שתזכרי שבימים הראשונים אחרי הלידה אנחנו מלאות בהורמונים והערות כאלו שגם ככה הן לא במקום, הן על אחת כמה וכמה מיותרות ישר אחרי הלידה. אני לא התיחסתי, אני לא מבינה איך נשים שבעצמן עברו לידות לא מבינות שלוקח לגוף זמן לחזור לעצמו אחרי אירוע כ"כ גדול לגוף. אף אחד לא מצפה מאיתנו לחזור עם קוביות בבטן אחרי הלידה טמי שכן אז... חבל !(סתומים) גם אני מתעסקת במראה החיצוני שלי כל הזמן, אין מה לעשות זה חלק מהזהות שגם ככה קצת אבדה לנו.. אבל הכל חוזר, אני מקווה, אז שיהיה בהצלחה .

אתי אתי

New member
תשובה

תשתמשי באוכל ככלי לטפל בעצמך, לפנק את עצמך, להבהיר לך כמה את חשובה. תדאגי שיהיה לך אוכל מזין זמין, תשתדלי לפחות ארוחה אחת לאכול מהתחלה ועד הסוף בלי לקום למתוקי, ולהנות מכל ביס. כמה נשאר לך לרדת? איך היית לפני?

אוי, איזו בעסה ../images/Emo10.gif

מה שעושים לך זה פשוט לא הוגן. אני פשוט לא יכולה להביע במילים כמה שזה עשה לי רע. אין לי הרבה עצות טובות, אבל תזכרי שהבריאות וההרגשה שלך חשובים יותר מכל האילוזיות שיש לאנשים על "איך אשה צריכה להיראות". את ילדת, ואת אמא, וזה כרגע מה שהכי חשוב. ולכל מלעיזים - תשתדלי להתרחק מהם - לפחות מנטלית, ולהקיף את עצמך באנשים שמכבדים אותך ואת הגוף שלך!!! אם חמותך נוקטת בגישה לא מעודדת (בלשון המעטה) פשוט תזכירי לעצמך כל פעם: היא חמותי, היא ביקורתית פחד, והיא *לא יודעת מה טוב לי*. אל תנסי להתווכח אתה אפילו, פשוט תזכרי שהיא טועה בגדול. קשה מאוד שלא להיפגע ולקחת ללב
. באמת הדרך היחידה היא: אחרי כל אמירה כזאת, ללכת למישהי שיודעת ואוהבת אותך, שתזכיר לך שאת נפלאה, ושהבטן שלך נראית בדיוק כמו שהיא צריכה להיראות עכשיו. בטן של אשה שהביאה חיים חדשים לעולם
ואחר כך תוכלי להתחיל לעשות אירובים או כל ספורט אחר שאת אוהבת, כשתרגישי מבפנים שהגיע הזמן, ולא כדי לרצות את הדודות (שבעצמן לא מזיזות את התחת
)

מזדהה איתך

גם אני באותו המצב 7 שבועות אחרי לידה - קיסרית יש לציין כך שנשאר לי עוד כחודש ושבוע עד שאוכל להתאמן במקצועי אני עוסקת בספורט כך שממני דורשים עוד יותר נשארתי עם 16 קג מההריון בהריון אף אחד לא האמין שעליתי כך כי נראתי ממש רזה אבל המשקל הראה 18 קג בכל מקרה ...במצב של קיסרי צריך להזהר כפליים במיוחד שהדימומים עדיין לא נפסקו לי ממש לפני כשבוע פגשה אותי אחת הדודות והחיוך לא נמחק לה מהפנים היא צחקה עלי ועל גודלי חזרתי הביתה הצצתי בתמונות שצולמו אחרי הלידה והבנתי על מה היא מדברת החלטתי להשתמש באירוע כמנוף לירידה לא להעלב אלא לזכור את השמחה לאיד כל פעם שאפגוש מזון משמין וזהו המקרה תוייק אצלי כברכה אתמול באירוע הגישו מיליון עוגות אני לא אכלתי שופית

anaw

New member
עסוקה המראה

אני עדיין לפני הלידה וזה מאד מציק לי כל היום מקטרת לבעל ( שב"ה הוא בעל סבלנות) המשקל הבטן הרגשת הנפיחות צריכים רק להסתכל באוצרות הקטנים ושכל השאר יחכו....

קלריסה

New member
בוינה... החמות שלך לא מהעולם הזה

שטויות כמובן, היא חמות כמרבית החמיות, או לפחות כמו מרבית החמיות שאני מכירה. ועדיין זה לא הופך את ההערות שלה לפחות מרושעות. בטח שאת לא צריכה שהערות מרושעות ישנו לך סדרי עדיפויות בחיים או חו"ח יביאו אותך לגרום לעצמך נזק בריאותי בדיאטה או התעמלות מואצת בזמן לא מתאים

אתי אתי

New member
קחי את זה כאתגר

להיות לטובתך, להגן עלייך, לפרגן לך,גם אם את לא מושלמת עכשיו. אם משהו היה מנסה לפגוע בפיצי, הרי היית מתנפלת עליו כמו לביאה עצבנית. לפעמים מגיע ל'נחמדים' האלה מקלחת קרה, או פשוט להעמיד אותם במקום. זה כל כך מעצבן !!!

בובי

New member
הכי טוב זה להתמודד עם זה בהומור

הצעה שלי תגידי להם בדרך אגב שקיבלת הצעה לדגמן לאופנה של מידות גדולות ורוצים לשלם לך 2000 דולר על יום צילומים. אבל הם בקשו שלא תעשי דיאטה ואולי אפילו תוסיפי כמה קילו. וכעת תשאלי בארשת הכי רצינית שלך תגידו מה דעתכם מה היתם עושות במקומי ? יותר לא תקבלי הערות על דיאטה. בהצלחה

מזכיר לי-

שבוע אחרי שילדתי- הלכנו לקנות עגלה וכל מה שהיה צריך המוכר ניגש אליי,ואמר לי בשיא הנחמדות:"גברת מתי את צריכה ללדת"..... אבל אחרי שלושה חודשים הכל ירד (20 קילו...) אז אל תקחי ללב , תנוחי תאגרי כוחות, בסוף יגיע גם זמן הדיאטה......

למעלה