המצב קשה !

תמי ס

New member
המצב קשה !

לא אשת בשורות אני היום! צר לי אם ההודעה מבולבלת, אבל אני עדיין לא כל כך מבינה בעצמי לקראת מה אני הולכת. המצב קשה, כנראה שנאלץ להפסיק גם את ההריון הזה. אני בשבוע 25, עד שאוכל להפסיק את ההריון אהיה כבר בשבוע 27. המוח לא בסדר, יש פיגור בצמיחה, פער של שלושה שבועות בין צמיחת המוח לשאר הפרמטרים. נותרו בעיות ביורוקרטיות של אישור הפסקת ההריון בועדת-על בגלל השבוע המתקדם. אני ממתינה לבדיקת MRI למוח העוברית על מנת לאשר את הממצאים. יש עוד המתנה של שבועיים נוספים לסקירה חוזרת אחרי ה- MRI כי לא פשוט להפסיק הריון בשלב כזה, נדרשת המתת העוברית לפני גרימת הלידה. אני לא בוכה כי אני עדיין לא לגמרי מעכלת את מה שקורה. איך ייתכן שפעמיים קורה אסון כזה? ועוד עם בעיות שונות לחלוטין? כנראה שצדק מי שאמר ש"החיים חרה". תמי

אוי. מה קורה פה?

אוי, מה קורה פה? הבוקר קראתי את הסיפור של פילה סגולה אחרי יומיים שלא התחברתי, ועכשיו את שלך. הייתי בטוחה שבסוף הכל יסתדר אצלך, ושרק בגלל ריבוי הבדיקות חשדו במשהו סתמי לשווא. כמו שכתבתי לפילה, בעלי היה אומר לך שאת צריכה לשמוח שזה נמצא עכשיו ולא אחרי הלידה... אבל גברים זה גברים, והמקום שבו את נמצאת כיום קשה מאוד ולפנייך עוד כברת דרך מאוד ארוכה עד להפלה, הריון נוסף וסיומו בשלום. אין לי מילים מנחמות, רק הרבה הרבה הזדהות ודמעות משלי. תחזיקי מעמד, את מסוגלת.

תמי יקרה, אני מצומררת כולי

אין לי מה להגיד לך, באמת. הלב שלי נשבר, המוח לא מעכל, לא יכול להיות !!!!! זה לא פייר, החיים יותר מחרא. מחבקת אותך חזק חזק, ובתקווה שיש עוד צאנס שמשהו השתפר. אני מצטערת כל כך, תסלחי לי שאין לי מילים מתאימות. חושבת עלייך, ועל הכאב הנורא

libar74

New member
הי תמי קבלי ../images/Emo24.gif גדול

מצטערת לשמוע את מה שאת עוברת. אני מקווה שהכל יסתדר והכי חשוב שתהיה חזקה תעדכני אותנו אוהבת לימור

עדי 4

New member
תמי יקרה שלי

אני קוראת ובוכה. כל כך שמחנו עם ההריון הזה. איך זה יכול להיות? יש עוד סיכוי שזו טעות? מתוקה,קשה לי לכתוב ולכן אני אתקשר אלייך. אם לא בא לך לדבר אני אבין. עצוב לי שאני לא יכולה להיות קרוב ולחבק אותך חזק. תהיי חזקה אוהבת עדי

nava21

New member
מה קורה לנו

למה למה למה, דווקא לנו, שכבר נענשנו פעם אחת למה שוב. אני אחר כך פילה סגולה ועכשיו את- תחושה של זה לא יכול להיות לא שוב לא לי. אומרים שמי שמחלק את הסבל מחלק אותו לאנשים שיכולים לעמוד בו וזו כנראה הסיבה שנבחרנו... שום מילים לא יעזרו ולא ינחמו, נתנחם רק בתקווה שאותה אי אפשר ל"גרד" מתוכנו שיבוא יום ונזכה ללדת ילד בריא לאחר הריון תקין.
איתך נאוה

../images/Emo7.gif

שלום תמי יקרה אין לי מה לומר פרט לכך שאני מצטערת נורא. אני כאן אם את צריכה משהו או רוצה לדבר עם מישהי. חיבוק חזק והמון מחשבות.

זה פשוט לא יתכן!

תמי יקרה שלנו אני יושבת פה ובוכה כלכך. אני לא יודעת איך לעכל את כל החדשות האיומות האלה וכל כך לא יודעת איך ומה אני יכולה לעשות כדי לעזור. אני מרגישה כזה חוסר אונים. החזקנו כל כך הרבה אצבעות שהכל ילך חלק. אני מבוהלת מהמקריות הבלתי אפשרית הזאת, גם את וגם פילונת ביהפרש של יומיים. זה לא אמיתי. אני כלכך רוצה להאמין שזה לא אמיתי. אני מחבקת אותך הכי חזק שאני יודעת, אין שום דבר אחר שאני יכולה לעשות כרגע. אני פשוט רחוקה מדי. אני כל כך מצטערת. יש לך את הטלפון שלנו. תרגישי חופשי בכל רגע גם מאוחר מאוחר. אנחנו פה. אני לא רוצה לנג´ס. אוהבת וכואבת נורא. יעלי ואודי

תמי שלי

כבר דיברנו, ואני חושבת עליך כל הזמן. אני לא יודעת אם זה נשמע לאנשים סביר, אבל הצער שלי עליך גדול אף יותר מאשר הצער עלי. אני כה עצובה שכך הדברים מתפתחים, ואין לי הסבר ואין ניחומים, אולי רק תקווה לעתיד. אני מרגישה שאני רוצה, דווקא במקום הלא פשוט בו אני נמצאת בימים האלה לבקש ממך ומכל חברי הפורום לא לאבד תקווה ולא להכנע לפחד משתק. נכון, קרה לך ולי צירוף מקרים מצמרר, נוראי ומיותר, אבל זה עדיין צירוף מקרים. לך ולי בבית יש שני "ניסים רפואיים" מלאי חיים, אהבה ובריאות וזה הרבה יותר ממה שיש להרבה אחרים. מי כמוני יודעת שדווקא הילדים החיים, שכה מנחמים בהיותם גם נותנים משמעות נוספת לאובדן, כי אנחנו יודעות מה אנו מאבדות ברגעים אלו. בכל זאת, אני מאמינה (אני חייבת!) שאם נרצה עוד יהיו לנו ילדים בריאים וגם במקום השחור בו אני עומדת עכשיו, אני נוטה לחשוב שאני עוד אעז לעלות על רכבת השדים המטורפת הזו ששמה הריון. תמי, חיבוק עצום, מלווה בדמעות. אל תשכחי לרגע שאת לא לבד. פילה סגולה

1רק

New member
../images/Emo141.gifאיתך כמה שרק צריך

תמי. אין לי הרבה מילים מלבד הניסיון להשתתף איתך. יהיה יותר טוב. חייב להיות. בתקווה.

עדי 4

New member
תמוש-אני מסכימה עם פילה סגולה

באמת יש לך את שני המקסימים בבית. ילדים נפלאים שזקוקים לך . תהיי חזקה חמודה. אוהבת ולא מפסיקה לחשוב עלייך כל היום עדי

מירבא

New member
לא רוצה להאמין

למה כל הצער הזה לעזאזל? תמי חמודה תהיה חזקה כמה שניתן כל כך כואב לי לשמוע והאמת שאין הרבה להגיד... רק לבכות איתך ולשלוח חיבוק עצום של תמיכה ושלפחות הפרוצדורות יעברו מהר. חיבוק הכי חזק בעולם מירב.

תמי ס

New member
עד עכשיו עדיין לא בכיתי

הרגשתי שאני בתוך סרט, בתוך חלום לא נכון ולא מציאותי, לא שייך לי, סיפרתי להורים, לילדים, לחברות קרובות, דיווח יבש, עם פרטים כלליים וזהו. הבנתי שמשהו לא טבעי עובר עליי, לא הצלחתי לבכות, לא הצלחתי להרגיש את הצער, להבדיל מהפעם הקודמת שבה פשוט הפסקתי לנשום מרגע קבלת הבשורה, לא תפקדתי, לא אכלתי ורק בכיתי ללא הפסקה, הפעם זה לא קרה. אפילו נרדמתי הלילה, ואז.... ארבע לפנות בוקר עכשיו, התעוררתי משינה טרופה, ולפתע קלטתי. הדלקתי את המחשב, ראיתי את כל התגובות, ואז סוף סוף הבכי הגיע. אני יודעת בפני מה אני עומדת, אני יודעת מה עומד לקרות, אני יודעת שחיי משתנים ואני גם יודעת שאיבדתי תקווה. אז נכון, יש לי שני ילדים מדהימים, ואני מודה על כך בכל רגע ורגע, ונכון היה לי חלום, חלום על שלושה ילדים, אבל ברור לי שאני מרימה ידיים. פעמיים רצוף, בתוך שמונה חודשים, פעם בשבוע 16 עקב מום לב, והפעם בשבוע 25 (או 26 או 27, איני יודעת כמה זמן זה עוד יקח) עקב מום מוחי, זה כבר יותר מידי, זה יותר מצירוף מקרים, אז תודה אבל לא תודה, לא אוכל לעמוד בזה פעם נוספת. גם כך היה ההריון הנוכחי מלווה בהמון המון פחדים, מכל שלב, מכל בדיקה ובכל השלבים אתם חברי הפורום תמכתם בי, עודדתם ושמחתם איתי, אך סליחה, לא אוכל לעמוד בזה שוב. זה יותר מידיי. כל ההריון הזה חיכיתי שיעבור שבוע 16 שבו התגלה המום הקודם, וכשזה עבר והכל היה תקין, נרגעתי, ואז רק חיכיתי לעבור את מי השפיר, ואז נרגעתי סופית. לא העליתי בדעתי שישתבש משהו בשלב כזה. אבל עובדה. תודה שאתם כאן, תודה על הניחומים, נגמרו לי המילים.

תמוש

אני רואה שאנחנו חולקות את אותן שעות שינה איכותיות. התעוררתי בחמש וחצי (הלכתי לישון כמעט באחת). המחשבות שלי איתך. תמי, גם לי יש חלום ליותר ילדים ואני לא יודעת אם הוא יתגשם לי, אבל החלטתי עכשיו פשוט לא להחליט. יש לי כל כך הרבה חלומות טרופים על ההווה, שאין לי אנרגיות אמיתיות לחשוב על העתיד. אני שמחה שהבכי הגיע אליך, אי אפשר בלעדיו במקרה כזה. גם אני מרגישה שדרך התגובות של חברי הפורום וחברים אחרים אני מתחילה לעכל את המציאות וזה חיוני לי. חיבוק עצום. נדבר בקרוב פילה סגולה

e k

New member
אוי תמי

הדמעות של 02.07 ( תאריך הלידה המשוער שלי)עוד לא הספיקו לתייבש וכבר שוב דמעות. אני לא מאמינה שוב פעם זה קורה גם לך וגם לפילה הסגולה. אני שומעת את אנחת הרווחה שלך אחרי מי השפיר ורואה את העיניים שלך מולי עכשיו ושואלת למה? למה שוב פעם? אין לי מילים. פשוט אני לא מאמינה אני אמורה להתחיל היום טיפול ואני שואלת את עצמי למה אם יש כזה רוע בעולם אז למה? תמי אין לי מילים להגיד לך כמה אני מצטערת בשבילך ובשביל הפילה וכן צדק מי שאמר החיים חרה

ללא מילים

אין לי מילים עבורכן רק שאני מחבקת אתכן מרחוק ובלי להכיר והלואי וכולנו לא היינו חוות את כל החוויות הרעות הללו רק טוב לכולן!

sivanori

New member
אוי תמי! כמה נורא../images/Emo7.gif

שוב שבר התקוות ... איזה התעללות שמושכים אותך עוד שבועיים עד שההריון יגמר. במקום לתת לך מנוחה משגעים אותך עם עוד בדיקות.... הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך זה כמה מזל יש לך שגילו את זה לפני הלידה. הלוואי והיו רואים שהילד שלי חולה לפני שהוא נולד, לפני שהחזקתי אותו, לפני שהתאהבתי בו בלי קץ. אמנם בהריון נקשרים מאד, אבל אם זה האור בתוך החושך - מזל שגילו עכשיו ולא אח"כ. תמי, חיבוקים חזקים, חושבת עליך המון.

sael

New member
דמעות ../images/Emo7.gif

תמי, רק עכשיו נכנסתי לפורום וראיתי את הודעתם וממש יש לי דמעות. צר לי כ"כ אבל שום דבר שאכתוב לא יועיל אז רק שתדעי שממש כואב לי ואני שולחת לך המון עידוד! אני מקווה שתעברי את השבועיים האלה (ואת מה שאח"כ) בקלות, את חייבת לנסות בשביל הילדים שלך לפחות שלא ירגישו שאמא שלהם מתפרקת. תהיי חזקה!!! כואבת את כאבך ומקווה לטוב בשבילך, וכמובן, אנחנו כאן.

sael

New member
דמעות ../images/Emo7.gif

תמי, רק עכשיו נכנסתי לפורום וראיתי את הודעתם וממש יש לי דמעות. צר לי כ"כ אבל שום דבר שאכתוב לא יועיל אז רק שתדעי שממש כואב לי ואני שולחת לך המון עידוד! אני מקווה שתעברי את השבועיים האלה (ואת מה שאח"כ) בקלות, את חייבת לנסות בשביל הילדים שלך לפחות שלא ירגישו שאמא שלהם מתפרקת. תהיי חזקה!!! כואבת את כאבך ומקווה לטוב בשבילך, וכמובן, אנחנו כאן.

לתמי...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שלום תמי יקרה. מצטרף לכל אלו שקדמו לי. שלחתי לך הודעה אישית. תמיד איתנו

למעלה