המצב רע , לא מחוברים , שאראס שאראס....

lb22

New member
המצב רע , לא מחוברים , שאראס שאראס....

יצא לי לקרוא פה לא מעט בימים האחרונים ודי נגעלתי ממה שראיתי מהתגובות, כתבות , דעות. נכון אני לא נמצא בארץ כדי לראות את זה באופן ישיר , את המשחק לא ראיתי , לא יצא לי עוד להיות עם הקהל בהיכל ... נכון אני בארה"ב אבל מגעילה אותי ההתרחשות של האוהדים עד לכאן בסיאטל!!! כולם בוכים בפורום הזה ובעוד מקום שאני קורא בו : להעיף תשחקנים , אין להם כבוד לסמל , אין להם ביצים , מי הם , אפסים וכו' וכו'.... זה מגעיל אותי , ואני תוהה מה עובר על האוהדים האלו , השחקנים האלו רובם שנה ראשונה בקבוצה ,הם לא יודעים מה זה מכבי תל אביב , אין להם מושג מה זה אומר הסמל , מה זה אומר היכל מלא , מה זה אומר הפסד בליגה אין להם מושג ומה האוהדים עושים? מקללים , צועקים , רוצים להעיף. יש לנו סגל שחקנים בכלל לא רע , עברו סך הכל 7 משחקי הכנה וכבר רוצים להעיף שני שחקנים?! על מה ולמה ? אז מכבי לא יזכו בגביע ווינר , נו אז? ימות העולם? האליפות קצת יותר חשובה , היורוליג קצת יותר חשוב.. אבל הכי חשוב זה : זמן!!!! כולם פה מדברים על שאראס , מי זה בדיוק שאראס?! מה הוא עשה בשנה הראשונה שלו במכבי? אה כן , כמעט הפסיד לה את היורוליג , ביצע עבירה חמישית מטופשת במשחק מול קובנה והלך ללחוץ למאמן של קובנה את היד , לפני תום המשחק\!!! (ועוד צועקים לי פה שיותם הלפרין יצא ב5 עבירות בגמר הפיינל פור בישראל). שאראס הפסיד למכבי כמה משחקים בתחילת עונת 2004.... מכבי של אותה הייתה לא משהו , הפסידה לצסקא בהיכל , הפסידה גם בליגה אבל כולם זוכרים רק את ההצגה שהייתה בהיכל בגמר הפיינל פור. אז חברים צאו מהסרט שלכם , תנו זמן לקבוצה הזו ותראו שאתם טועים. בואו לשם שינוי פעם אחת לא ניהיה כמו ישראלים טיפוסיים וניתן זמן.

קח זמן

לא נראה לי בזמן כזה כאשר אתה שבוע וחצי לפני פתיחת היורוליג אתה צריך זמן קבוצה כמו מכבי צריכה להיות עכשיו מוכנה ב70% יכולת מכבי לא מוכנה אפילו ב 40% יכולת נכון שחקנים חדשים לוקח זמן להסתגל נו אז עד מתי ? ריאונו את המשחקיםשל מכבי בטורנרי הכנה לר היה שם כלום מכבי נראה צל של עצמה אין שם חיבור באירופה יפרקו אותנו בארץ אולי אם הרבה מזל נחזיר את האליפות והגביע אבל לצערי עם חומר השחקנים שיש לנו עכשיו אנחנו צריכים להירגע ולהגיד זה מה שיש ועל כל משחק עם נצחון להגיד זה בונוס .כי זה מה יש כרגע אולי כשיתחברו עוד מתי שהוא זמן תהיה קבוצה .

lb22

New member
אני אענה לשניכם...

אני לא מבין אנשים באמת שלא ,השלב הראשון ביורוליג הוא פשוט לא חשוב!! מכבי יעברו אותו במקום יחסית גבוה , אולי מקום שני לא מהשלב הזה אני מודאג. מכבי צריכים להיות ביכולת טובה באזור חודש ינואר .... בליגה? אני מקווה שהם ינצחו את ירושלים חיפה ובני השרון רק אלו הקבוצות שאני מפחד מהן כל השאר אם ישיגו ניצחון על מכבי , שיהיה.להן בכיף. וקחו תזמן כי יש עוד הרבה , נכון זה רע להפסיד! ואני רוצה לנצח כל משחק!!! אבל ראבק עונה ראשונה של הקבוצה הזו פעם אחת למען השם תנו צ'אנס לבנות משהו לא ישר לחץ ! אז הפסדנו לגליל בגביע ששווה שני דולר בסדר אני אחיה עם זה. ונמשל - אני מבכה כבר כמה ימים את זה שהסונקיס עברו מכאן אבל אני כנראה אלך לראות את הסיהוקס בפוטבול נגד הפטריוטס..... ד"א אני מעלה כאן תמונה של האיצטדיון פוטבול שלהם מדהייים!!!

נמשל

New member
ברוך אתה

יש לך אחלה עיתוי להגיע לסיאטל בזמן שהסופרסוניקס מתו. אני מסכים עם חלק מהדברים שלך, מסכים שלא צריך להכנס להיסטריה, מסכים ששאראס הפך להיות שם שני למושיע ושכחו את ההתחלה שלו אבל מצד שני, אסור להיות שאננים. בעונוץ שעברו נרדמו בשמירה, שום דבר לא דפק ועדיין לא עשו שינויים, חיכו עד לנס בו קאמינס יגיע להיכל, בעונה קודמת השאירו את פליקס כל העונה בתקווה אולי... אני לא אומר שצריך לעשות רמונט ולהחליף את כל הסגל, אבל צריך לבחון אם הסגל הקיים מאוזן מספיק, ובמיוחד להביא שחקן בסגנון של יותם או אפילו ביינום, שישחק לצידו של ארויו

למעלה