השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא
מה כן עושה לך חשק לצאת מהמיטה(או מהקופסא...)? כתבת בכרטיס שלך שאת אוהבת את ה"חיים הטובים",ואני מניח שהכוונה היא להנאות החיים.אני יכול להגיד לך שהמצב שלי היה די דומה לשלך הרבה זמן,ואחד הדברים הראשונים שהוציאו אותי מהקופסא היה הריקודים.לא חשבתי על זה לפני כן,זה פשוט קרה(וכיום אני אפילו מגדיר את זה כנס).זה לא חייב להיות ריקודים,אבל תחשבי מה את אוהבת או אהבת לעשות בשעות הפנאי שלך?איזה חוג או פעילות שגרמה לך להרגיש טוב עם עצמך,ופשוט ללכת לעשות אותה! תתנחמי בזה שלי היו תקופות שגם לעבודה לא היה לי חשק ללכת,וגם עכשיו האמת,אבל עכשיו יש לי דברים מחוץ לעבודה שעושים בשבילי את כל ההבדל! יותר מזה,דווקא ההשארות במיטה ובבית תעשה אותך יותר עייפה ופחות אנרגטית לדעתי,ככה זה אצלי לפחות,ובאופן אירוני משהו דווקא כשמתחילים לצאת ולעשות דברים חדשים וכיפיים האנרגיות עולות,וככה גם האופטימיות ובכלל המצב רוח. יש עוד משהו שקפץ לי ישר מהודעתך,אבל זה נאמר רק מנקודת מבטי הצרה,וזה שפעם היתה לי חרדה חברתית,כלומר ממש פחד להיפגש עם אנשים וחרדה ממצבים חברתיים ולהיות בנוכחות אנשים.האם יכול להיות שגם לך יש את זה וההישארות בבית היא נסיון להשאר בסביבה בטוחה יחסית ולחסוך לך את העימות עם הרגשות והתחושות שיש לך בעקבות מפגשים עם אנשים.זה היה המצב שלי הרבה זמן,עד השנה האחרונה למעשה...