המצב של אמא מדרדר קצת

justme007

New member
המצב של אמא מדרדר קצת

השבוע אמא מאוד לא רגועה, היא כל רגע הולכת לחפש את התיק שלה ובכלל משהו מפריע לה כי היא לא שקטה אני חושבת שזה קשור לבדיקה שיש לה היום - יש לה בדיקת דם ושתן מסכן אבא שלי הוא ער כבר מהשעה 4 בבוקר כי הוא היה צריך לקחת ממנה שתן ראשון והוא ממש שומר עליה שהיא לא תאכל כלום קמתי מוקדם כדי לעזור לו אבל הוא הקדים אותי אני מקווה שאולי אחרי הבדיקה אמא תרגע כי אני מאוד מודאגת ממנה לאחרונה כי בשבוע האחרון היא ממש לא שמחה היא גם אמרה לי השבוע: "אני עצובה" היא אף פעם לא אמרה לי שהיא עצובה, היא אמרה את זה גם לאחותי הקטנה שכואב לה הראש ושהיא עצובה מאוד מעציב אותי המחלה הארורה הזו כי אני לא יכולה לעזור לה וזה מוציא אותי מדעתי לדעת שהיא צריכה לעבור את כל זה ושאני לא יודעת מה קורה לה בפנים על מה באמת היא חושבת ומה באמת היא מרגישה

נילי41

New member
Justme007 יקירתי../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע שמצבה שלא אמא מתדרדר, אבל את הרי יודעת שטבעה של המחלה הזו הוא שהיא "מתקדמת" כלומר, נסוגה, מתדרדרת. אבל לא תמיד ירידה ביום מסויים מבשרת על התדרדרות משמעותית כי לפעמים יש ימים יותר "טובים", בהם החולים מתנהגים ומרגישים ממש בסדר ולפעמים ימים יותר "רעים", בהם כמו שאת מתארת, חלה התדרדרות. צריך לבדוק את האיזון של התרופות, כדאי לדבר עם הרופא המטפל ולברר מה אפשר לשנות במינון של התרופות. ואולי זה רק, כמו שאת מספרת, החרדה מפני בדיקת הדם, למרות שבדיקות דם ושתן בדרך כלל הן דבר שגרתי אצל חולים במצב כזה וזה לא חייב לעורר חרדה, אבל אין לדעת. אם תעברו את הבדיקה בשלום, תשימי לב אם היא רגועה יותר ואם עדיין היא לא שקטה, לדעתי יש להתייעץ עם הרופא המטפל. יש חולי אלצהיימר שמפתחים גם סימנים דיכאוניים וצריך לברר את זה באופן רפואי. אני מקווה justme יקרה שאמא תתאושש בקרוב ושאת תצליחי לשמח אותה בקטעים של מר. בין המצחיק... אגב, מה שלום הבלוג שלך, האם יש משהו חדש לאחרונה??? הרבה כוחות יקירתי, עוד יהיו עליות וירידות כהנה וכהנה, כי "לא קלה היא, לא קלה דרכנו..." כמאמר השיר הידוע.

justme007

New member
תודה על העידוד נילי../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה שאמא תרגע כי היום חזרתי הבייתה והיא שוב הדליקה נרות וערכה שולחן לשבת. היא לא רגועה בכלל, ואני מקווה שבימים הקרובים זה ישתפר אם לא אז מה שהצעת לגבי לפנות לרופא ולברר מה אפשר לעשות בשינוי מינון התרופות אכן אופציה. לגבי הבלוג אני רושמת שם הרבה ושמה עותק פה כי אני אוהבת את הפורום. הנה הלינק שוב אם בא לך להכנס: http://alzhaimer.spaces.live.com

למעלה