המצב של העיר על הפנים...

Dark faith

New member
המצב של העיר על הפנים...

לפי מה שהבנתי (נכון לשופינג) דני ועקנין איבד רבים מתומכיו. וכנראה שמי שהיה צפוי להיכנס אפילו לכנסת...הצעד הזה רחוק, רחוב כמעט כמו להיבחר שוב לראש עיר. למישהו יש פרטים? מה יהיה בגורל ראש העיר? לאן בית שמש ממשיכה מכאן? ואתם? אתם בכלל מרוצים מהמצב הזה? אל תשכחו שגם בתור לא תומכת נלהבת של ראש העיר- לצערי אין מי יודע "טובים ממנו".

jonar

New member
שמעי....

זה לא סוד....אני לא רואה את העתיד לעיר הזאת! אני חשבתי שבתור מדריך בצופים אני יצליח לעשות משהו...ובאמת ת'נשמה שלי הבאתי לא היו לי חיים....מסיבות רבות של חוסר משאבי כוח אדם וחוסר תמיכה של הש"שינים....נשארנו בשבט כמעט לבד ובלי עזרה להדרכה....מעיר בלעייש כבר לא תמך בנו ורק רצה לסגור אותנו ביחד עם מרכז הנהגת ירושלים. פה כבר נשבר לי שבני נוער רוצים להשקיע ולא מביאים לי. הצופים היא לא התנועה היחידה בבית שמ עם קשיים...בנתיים נפתחו צעירי העיר שהכסף של ההורים שלכם הולך להופעות של שחר חסון, פרוזאק, ועוד.....יודעים מה לי ממש נמאס! וכל שאומר אחרת לגבי הבזבוז המוחלט טועה, באו אליי חניכים שאין להם מה לעשות חוץ מלהסתובב ברחוב! אז בואו אני אצטט אחד מתושבי העיר...(מתוך כמה) מלא הורים שאלו אותי מה עם הצופים כי הם רוצים לראות את הנוער שמה...אחרי שאמרתי לאחד מהתושבים את הסיפור הוא אמר שאולי כבר יפתחו מרכז לגמילה מסמים ונסגור עיניין!...אין עתיד לעיר הזאת בקצב הזה. אני לא רואה את עצמי ממשיך לחיות פה או בארץ בכלל בעתיד!

jonar

New member
אה ושכחתי!..

כל זה בלי להזכיר את מועצת הנוער שמנסה לקיים פעילות מי שלא יודע היית להם מנחה והיא התפטרה מסיבות אישיות ועכשיו גם המועצת נוער בקושי מתקיימת דרוש מנהיג לעיר הזאת ובדחיפות! מישהו שיכול לדאוג לנוער כי הוא לא הולך לשום מקום! ובקשר לדניאל וקנין...שכחתם משהו שהוא היה מעורב בפרשת שחיתות....אין על מה לדבר ברגע שאישיות פוליטית מעורבת בפרשת שחיתות ולא הוכך חפותה אין לה מקום במערכת הפוליטית. השלטון בארץ הוא שלטון מושחת ואם נעלים עין בסוף עבריינים ישלטו בעיר והשלטון לא יהיה איכותי! חייבים לשים לב לפרטים הקטנים. וזה גם הגיע לעיר שלכם!...חלק פה רוצים לשפר את העיר. אי אפשר לשתוק רק שתזכרו בבחירות של בית שמש מה היה ואל תסחפו שוב פעם אחרי המנהיגים המושחתים!

Dark faith

New member
אף אחד לא שכח שדני ועקנין נחשד

בשחיתויות. אבל מערכת המשפט בישראל, ולא רק כאן אומרת- כי עד שלא הוכח שהוא אשם- הבנאדם חף מפשע. ונגיד וכן, יש בחירות יותר טובות מדניאל? כי אני לא רואה כאלה לצערי. בית שמש סגרה את שעריה בפני הצעירים, ועשתה טעות. במקום שלצעירים יהיה מה לחפש בעיר הזאתי, הם הלכו לחפש בערים אחרות. חבל ששם למעלה בעירייה לא חשבו כי למעשה אותם צעירים- הם לא אחרים מהמנהיגים העתידיים של העיר.

tablul

New member
בקשר לצעירי העיר

שום דבר רע לא יכול להיאמר לא על צעירי העיר ולא על מאיר בלעיש. אין לכם מושג כמה האיש הזה תרם ותורם ועוזר לעיר הזאת! כל טענה, בקשה.. כל דבר שאנחנו מבקשים שיעשה בשבילנו הוא עושה ומגייס משאבים והכול רק בשביל שלנו, הצעירים, יהיה טוב. כל ההופעות שהיו של פרוזק ושחר חסון וכל אלה, זה דברים שאנחנו ביקשנו, דברים שהיו אמורים לעורר קצת חיים בבית שמש. הכספים לדברים האלה באו חלק מתקציב שהעיריה נתנה וחלק גדול מתרומות וגיוס כספים!

אַמִיר

New member
איך בידיוק הופעות של שחר חסון

תורם להתפתחות הנוער בבית שמש? בזה שהם לומדים בדיחות חדשות על רוסים? תעשה לי טובה, ההופעות האלה לא עוזרות בגרוש! אני לא אומר שלא צריך את זה, בידור תמיד טוב, אבל לא על חשבון תנועות נוער.... כי בהופעות סטאנד אפ אין ממש ערכים! אני בעד שיהיו אירועי בידור בבית שמש! זה תמיד טוב, אבל שימצאו לזה תקציב אחר. את התקציב של הנוער יש להשקיע בדברים קצת יותר חשובים מבידור זול, כמו תנועות נוער, מוסדות חינוך, חוגים... דברים שיכולים לעזור לנוער בבית שמש לעזור אחרי זה לעיר! מישהו בעירייה צריך להבין שהשקעה בתנועות נוער זה רווח עצום לעיר, כי אחרי זה הנוער שגדל בתנועות נוער, יתרמו את כל הערכים שהם קיבלו לעיר, ורק ככה אפשר להתפתח!!!

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif

מאז ומעולם תנועות הנוער שימשו מרכיב נורא חשוב בחיי החברה והפנאי של הנוער. עם השנים התמיכה באותם תנועות פחת, וכך למעשה ניתן לראות ישירות בנוער העברייני שיש לנו בישראל.

Dark faith

New member
נדבי...

אני לא מבינה מה התמיכה הענקית במאיר. הבחור נבחר לשמש לסגנו של ראש העיר, בנאדם שנבחר לתפקיד כל כך יוצוגי ותפקיד שחייב לתת 100%, במשך חודשיים הוא פשוט עמל על הצגת סוף השנה של שכבת יב'. תסביר לי בבקשה...איך סגנו של ראש העיר יכול להקדיש את כל כולו להעלות הצגה כל כך שולית בבית ספר תיכון? תעמולת בחירות, או פשוט עודף זמן? אגב בוא אני אגיד לך מילה אחת על מאיר. לי אישית היתה בעיה איתו. ואחריי שהוא הפקיד לי את מילתו ודברו, נוכחתי לדעת כי הוא שיקר לי והטעה אותי. הסיבה היחידה שהוא חזר מדברו- הייתה אחריי שאיימתי בתביעה משפטית. אני- לעולם לא אאמין למילתו, דבר שנורא בסיסי בבחירת ראש עיר.

jonar

New member
את מזה צודקת...זה לא פעם ראשונה!!.

זה הטבע של הבן אדם....אומנם מצע בחירות היוא יודע לחבר אבל שהוא הבטיח לקדם את הנוער אף אחד לא בדיוק ידע שהוא הולך לארגן מסיבות ואירועים. בכסף שהוא הוציא על המסיבות האלה היו יכולים לעשות דברים יותר מועילים! איך אפשר לארגן הופעות שיתרמו לנוער שאתה מביא מופעים שהכרטיסים גם עולים כסף...מה עשינו בזה?? מה יעשו אלה שאין להם? מאיר מספר פעמים בא אילנו לצופים והבטיח דברים לא פעם אחת ולא פעמיים יותר! והוא ףא פעם לא קיים....לא ביקשנו דברים כאלה רציניים אלה אמצעים להתקיים....תראו לאן תנועות הנוער הגיעו???

luki8

New member
אני חייבת להשיג את דנה

אפילו שילחו לי את הטלפון שלה למסר - חשוב מאד

MS6

New member
פשוט עצוב לאן הכסף של הנוער הולך..

לשמחתי הרבה, בישיבת התקציב של תנועות הנוער, ישיבה שבה כל תנועת נוער הגישה הצעת תקציב, ראש העירייה החליט, בצעד די יוצא דופן, לאשר כמעט את כל הגשות התקציב וזאת על מנת להציל את תנועות הנוער מקריסה. מצב תנועות הנוער החילוניות בבית שמש הוא על הפנים.. אני אישית לא יכול להתלונן לגבי בית"ר (לסמינר הדרכה האחרון בחנוכה יצאו 29 ט' וי') אבל לעומת זאת מצב הצופים הוא רע מאוד (אני לא יודע מה קורה בנוער העובד אבל לא ראיתי אותם בישיבות של תנועות הנוער).. אני בעד מעשה קיצוני... אני בעד הפגנה כנגד ביזבוזי הכספים האלה...

tamar brandy

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo163.gif"בוב"

המצב של הקן לא בשמיים.. ז"א המבנה די הרוס מכל הבחינות והעירייה לא ממש שמה עלינו אכפת להם יותר מכמה צמחים יש בכל כיכר מאשר בתנועות הנוער
רעיון ההפגנה מעולה, העירייה לא תתעלם אחר כך

Dark faith

New member
לצערי מצב תנועות הנוער,

הוא לא המצב היחידי העגום בעירנו. לא פותרים את כל הדברים רק דרך התנועות... ולבנתיים בית שמש רק מידרדרת...

למעלה