המצגת מצויינת, אבל

e k h

New member
המצגת מצויינת, אבל

לדעתי היא תשכנע מאוד את קוראיה לגבי הילד הראשון, אני חושבת שצריך להוסיף בה משהו שמדבר גם על הילד השני.

e k h

New member
המצגת מדברת על כך

שעם הגזירות החדשות, הילדים האלו לא היו נולדים, כי הם נולדו אחרי יותר מ-5 הפריות. זו כאילו בקשה להגדיל את מספר הטיפולים לילד ראשון, לגבי ילד שני הממשלה לא תאשר לתת אף לא הפרייה אחת אם תאושר הגזירה. צריך לתת דוגמא של ילד קטן שרוצה שתהיה לו אחות קטנה כמו לכולם, או זוג שחלם להקים משפחה ונשאר רק עם ילד אחד, או שצריך לתת תמונות של ילדים שניים שנולדו מהפריה.

חן123

New member
ושוב המצגת...

אז ככה: מטרת המצגת הייתה לדבר אל דעת הקהל. מה לעשות שדעת הקהל יותר רגישה לילד ראשון, וכן, גם לנושא הגיל. זאת המצגת שאני בחרתי להציג כי חשבתי שהיא מסנגרת עלינו הכי טוב. כפי שכבר כתבתי לא פעם ולא פעמיים, כל אחד יכול לעשות בה שינויים ככול העולה על רוחו, לטובת המטרה. אני יכולה לספר לך גם שהיוכאלה שעשו ושלחו לי את המצגת המתוקנת שלהם. כשהכנתי את המצגת (ביום חמישי) שלחתי לכל מי שביקש ותיקנתי ע"פ ההצעות שקיבלתי, מטבע הדברים כל אחד חושב קצת אחרת ורואה את המצגת האופטימלית כמשהוא אחר. שוב, תרגישו חופשי לעשות כל תיקון שעולה על רוחכם. חן

kasa

New member
אני מסכימה איתך, חן ../images/Emo45.gif

אכן, מטרת המצגת היא להניע את דעת הקהל לכיווננו. ואכן, דעת הקהל רגישה יותר לעניין הילד הראשון והגיל, גם אם זה לא מוצא חן בעיניננו (הרי אנחנו לא באים לשכנע את המשוכנעים, אלא את אלה שאין להם שמץ של מושג בעניין... וקל להם יותר להבין מאבק לילד ראשון מאשר מאבק "להרחבת משפחה". גם יותר קל להם להזדהות עם בחורה בת 30 שמתקשה להרות, מאשר עם בחורה בת 45. ובמטרתנו להניע את דעת הקהל לכיווננו - אני חושבת שהמצגת עושה זאת טוב) אני חושבת שהמצגת מצויינת, מעבירה מסר ברור, מספקת אינפורמציה חשובה, ולא צריך לשנות בה כלום.

הדר30

New member
המצגת מצויינת - אבל...

קודם כל - כל הכבוד לכם על כל הטיפול ועל כל הארגון של המאבק
סליחה שאני לא לוקחת חלק במאבק פשוט עוברים עלי ימים קשים שלא קשורים לטיפולים. בעניין המצגת – אז קיבלתי אותה והיא מעולה והפצתי אותה הלאה... אבל... אני חושבת שהיא ארוכה מדי ומי שיקבל אותה ויתחיל לקרוא ... לא יהיה לו את הסבלנות לקרוא את הכל. אתם צריכים לקחת בחשבון שאנחנו רוצים שהמצגת תגיע להמון אנשים וביניהם כאלה שלא עוברים טיפולים או שאין להם בכלל עניין בטיפולים – כי הם לא מכירים כאלה שכן עוברים... והם יאבדו עניין באמצע אם זה כזה ארוך. ולמה אני חושבת ככה? כי שאני מקבלת כל מיני מצגות שמגיעות לי במייל ... אז מה שארוך ולא מדבר אלי אני מפסיקה באמצע. ותחשבו על זה?
צריך לקצר ולעשות את זה "קצר ולעניין" ולהדגיש את עניין הילד השני כי באמת מבינים שם שזה רק מאבק עבור הילד הראשון. שתהיה לכולנו שנה מתוקה כדבש ופוריה כרימון
הדר

חן123

New member
ועוד על המצגת

אכן, המצגת ארוכה, לא הצלחנו למצוא שום דרך לקצר אותה בצורה משמעותית בלי לפגוע במסר. כן, חלק מהאנשים יפרשו בשקופית השלישית, אין מה לעשות. וחלק לא. המצגת זה רק אמצעי אחד קטן במאבק, אני משוכנעת שעוד יצאו עוד, וחלקם בפורמטים מצומצמים יותר (לדוגמא העצומה) חן

עלמה11

New member
האם רק אצלי המצגת נתקעת?

בשקופית החמישית, ועוברת רק אחרי איזה דקה? אני רוצה להעביר אותה ולא רצוי כשאר היא נתקעת אם יש מצגת מעודכנת שלא נתקעת אשמח לקבל אותו

יובל@

New member
אשלח לך אחת שלא נתקעת

אם תישלחי לי במסר את האי מייל שלך.

חן123

New member
המצגת-הסברים ותוספות וצ'ופר בסוף

לכל מי שנתקע-הבעיה היא שהשקף השישי עולה אות אות, פתרון אחד זה לשנות את האנימציה למשהוא פחות כבד (שהכל עולה ביחד) פיתרון שני הוא לקבל ממני את המצגת המתוקנת. והצ'ופר-בעקבות עידודה של bapi שלחתי לליהיא לפיד תודות על ההתיחסות בטורה, את המצגת וסיפרתי לה שיש עמותה בשם "הזכות להורות" (לא קשור למצגת). היום קיבלתי ממנה איחולי הצלחה במאבק וכן שתנסה לפרסם את מס' הטלפון של העמותה בשבועות הקרובים! אותי זה ריגש חן

חן123

New member
מקפיצה-עבור מי שנתקעה לו המצגת

אני לא יודעת למי לתת את הקרדיט לפתרון כי הבחורה שהציעה לי אותו לא מזדהה בפורום בשמה באי מייל, ואני לא יודעת לקשר... (זה די סבירכששולחים קרוב ל-200 אנשים).

למעלה