המצטרפים החדשים

• פותח הנושא MER7
  • פורסם בתאריך

MER7

New member
המצטרפים החדשים

שוב שלום ! אנו מר וזיו מאזור י-ם, יש לנו ילדה בת 3.5 ונולדו לנו תאומים בני חודש ולאחד מהם יש ק"פ בשתי הרגליים אנו מטופלים אצל פרופסור פורת וד"ר למדן בהדסה עין כרם אנו נמצאים בתחילת הדרך החלפת גבס מידי שבוע נקבע לנו תאריך לניתוח הארכת הגיד בתחילת יולי . גילוי הק"פ היה בסקירת מערכות בתחילה מאד נלחצנו לאט אט הפנו את הנושא וכיום מטפלים באהבה.

זהבה29

New member
ברוכים הבאים זהבה.../images/Emo24.gif

שלום לכם. לנו יש שני ילדים גדולים:עשר בקרוב ושבע וחצי, מעיין עם קלאב פוט דו צדדי בת שנה. כל הכבוד לכם על ההתמודדות גם תאומים וגם הטיפול המיוחד לא פשוט ביחד. ברוכים הבאים והמון הצלחה ,תשאלו תשתפו יש כאן אנשים מקסימים זהבה.

פרלמנים

New member
אז שוב, ברוכים הבאים../images/Emo20.gif

מזל טוב להולדת התאומים!נשמח לתמונת השווצה
בזמן האחרון יש די הרבה תאומים אצלנו-אם תרצי אוכל להפנות אותך לשם המשתמש שלהם, שתהיו בקשר. יש לנו בפורום כמה וכמה הורים וילדים שמטופלים אצל פורת. עם הזמן תכירו ואולי אפילו תפגשו במרפאה... בכל אופן, שמחים שהכרתם אותנו, ומקווים שנתחיל "לצאת קבוע" כאן בפורום. יש הרבה שצריכים תמיכה/עזרה ויש הרבה שנותנים אותה- קחו בזה חלק! ליל מנוחה ובהצלחה עם הקטנים...
ג'סיקה

אירנה ק

New member
ברוכים הבאים

אני אירנה, אמא למאיה בת שנה שנולדה עם ק"פ ברגל ימין, גם בעלי נולד עם ק"פ. היא מתופלת ברמב"ם אצל דר. אידלמן. עכשיו היא בשלב של נעליים רק בלילה, בהצלחה בדרך הארוכה, תהנו מהתאומים זה עולם מדהים

yerez678

New member
גם אנחנו הורים לתאומים

שלוב רב אנחנו גם הורים לתאומים, כבר בני שלושה וחצי חודשים ולבן יש ק"פ דו צדדי. כיום אנחנו כבר אחרי הגבסים והניתוח וכעת בשלב הנעליים. מצחיק לומר אבל אחרי חודש עם הנעליים, אנו לא מרגישים שום מעמסה בטיפול. התינוק שמח ומתפתח בהתאם לגילו והנעלת הנעליים אורכת כדקה וחצי בהנאה. נראה לי שהקטן מבסוט מתשומת הלב הבלעדית ואפילו נהנה מהנעליים. המצב אומנם לא היה כזה בימים הראשונים אבל עם קצת סבלנות הכל מסתדר לטובה. מזל טוב...ותאומים זה לא קשה כמו שנוטים לספר :)

פרלמנים

New member
yerez678 מה שלומך?

בוקר אור! תרימי טלפון אם בא לך...לא דיברנו כבר תקופה
ג'סיקה

yerez678

New member
היי ג'סיקה

אצלנו הכל כרגיל בתחום הק"פ: ביום חמישי יש לנו ביקורת אצל ד"ר שינדלר שאנחנו נעשה אותה במרפאה של מכבי ולא בבית חולים - הרבה יותר נוח... באופן כללי: הקטנטנים מתוקים - עולמי עדיין מתרכז בהנקה ושאיבות אבל בעוד חודש בדיוק אני חוזרת לעבוד ואז נראה איך אנחנו נשתלב בחיים האמיתיים. אני קוראת באדיקות את כל העדכונים שלך על הפשוש המתוק דניאל. אנחנו גם מתחילים שחיית תינוקות ביום שישי - מקווה שיהיה כיף. נדבר..

YEREZ678 שלום. הייתי רוצה להתייעץ

בתור הורים לתאומים אתם במצב די דומה לשלי. יש לי כמה שאלות : אצלי זה הריון ראשון. יש לכם עוד ילדים? ואם לא איך אתתם מסתדרים בהורות ראשונית עם תאומים ועוד אחד מהם צריך טפולים.. מאיפה אתם בארץ?

yerez678

New member
מנסה לענות

אצלי זה גם היה הריון ראשון. במהלך ההריון כמעט ולא התעסקנו בעניין הקלאב פוט כי הייתי מרוכזת בלשמור על ההריון.כמובן שחשוב לבחור רופא מטפל ואפילו לעשות יעוץ אצלי עוד טרם הלידה. חייבת לציין שעיקר ההתמודדות אצלי היה לא עם קלאב פוט אלא עם הנקה בלעדית של שניהם (מומלץ, אם את מעוניינת להניק: להזמין יועצת הנקה פרטית ישר לבית החולים ביום הלידה ולהשאיל משאבה חשמלית דו צדדית של מדלה מיד שרה מיד אחרי הלידה). באופן פרקטי: כל החודשייים הראשונים היינו כמעט תמיד שלושה אנשים על שניהם - הייתה לי מטפלת מגיל שלושה שבועות, אמא שלי יומיים בשבוע ואמא של בעלי יומיים נוספים. בעלי היה חודש וחצי בבית איתי כמעט כל הזמן. בכל אופן, אם יש אפשרות כלכלית ועזרה מהמשפחה חשוב לנצל זאת. יש לי המון עצות בכל מיני נושאים מהניסיון המועט שצברתי ואשמח לענות - את מוזמנת לשלוח לי מסר. חייבת לציין שביום בהיר אחד (אחרי חודשיים או קצת יותר) הדברים מתחילים להסתדר. אחרי שבועיים עם נעליים אני כבר לא מתייחסת לקלאב פוט כחלק עיקרי בחיי ובחייו של הקטן. לאט לאט יש שיגרה (שאני מנסה להצמד אליה בכל מעודי), הם גדלים וגם אם יש להם דרישות גבוהות (הנסיכה שותה שאוב רק בטמפ' 37.5 לא פחות ולא יותר ותינוקי בכלל לא אוהב בקבוקים) את מתחילה להבין מה הם רוצים ומתי. אנחנו דרך אגב מרעננה. בהצלחה!!!

פרלמנים

New member
ענית כל כך יפה-כיף לקרוא אותך../images/Emo13.gif

ממש נהניתי לקרוא את התשובה שלך! איזה כיף שאפשר להתחיל לייעץ כבר, לפי חודש האמנת שיהיה לך ניסיון לייעץ לאחרים? זה הכיף בפורום הזה
עוד משהו, אני שמחה שכתבת שכבר הרבה יותר קל... הגיע זמן! נשיקות לפצפולים החמודים.
ג'סיקה

YEREZ678 שלום

תודה על התשובה . זה בהחלט עוזר לשמוע מבעלי נסיון. קודם כל כבר בשלבים ראשונים של ההריון אימי אמרה לי שאצטרך מטפלת בנוסף לעזרה שלה ושל חמותי.(יש לה חברה שלכלתה נולדו תואמות. נוסף על הטפלת שהיתה שם כל יום מ8-16 באו לעעזור היא החמות האחות של הכלה והיתה עבודה לכולם...) ואנו שוקלים זאת ברצינות רבה. אימי כבר הודיעה לי שאקבל ללידה משאבה חשמלית של מטרנה.. אני מאוד רוצה להניק את שניהם ומקווה שיתאפשר כי אני מועמדת לקיסרי בטוח (עברתי ניתוחים באחת העיניים כך שלא אוכל לעבור לידה רגילה..) אני מאוד מקווה שלא נגיע לפגייה..אצליח לסחוב עד שבוע 24 לפחות. אני קטנטונת ורזה.עד לפני חודש בקושי ראו עלי שאני בהריון . בעבודה כל הזמן אמרו לי איזו בטן קטנה.. והם לא ידעו שמדובר בשניים.

פרלמנים

New member
דובדבנית, שאלה לא קשורה

מתוך סקרנות-מה הקשר בין ניתוח עיניים ללידה? מאחלת לכם המשך הריון קל, לפחות עוד כמה שבועות שצריך
אנחנו כאן, ג'סיקה

פרלנים שלום. אז בקשר לקיסרי

עברתי הפרדות רשתית בעין אחת כך שאסור לי לגרום ללחץ מסיבי על העין.. אם היה מדובר בהריון בודד אז אולי היו שוקלים זאת אבל שניים..אני בטח לא צריכה לספר לך איזה לחץ מפעילים בזמן לידה..נוסף על זע אני בחורה קומפטית -1.54 אבל עם זה הייתי מסתדרת. אני טיפוס די חזק ושורד (פגית שבוע 24)

sigis7

New member
ברוכים הבאים!

הי לירושלמים, גם אנחנו מירושלים. בתקוה שתבקרו בפורום כמה שיותר,ותוכלו לעזור ולהעזר

חדוה7

New member
ברוכים הבאים

אני חדוה אמא לנועה בת 6.5 חודשים ק"פ ימין חד צדדי מירושלים אנחנו גם מטופלים אצל דר למדן ופרופסור פורת השעון בחדר שלהם עם התמונה של הילדה בורד שייך לנו זו נועה צרו קשר בכל שאלה

למעלה