"המציאות עולה על הדמיון..."

"המציאות עולה על הדמיון..."

זה כ"כ נכון, ראיתי אתר על "רוצחים סדרתיים" ויש בחורה שכשהיא הייתה בת 10 היא רצחה בחניקה והשחיתה את הגופות לאחר מכן - שתי ילדים בני 5! והיא ידעה מה היא עושה! וזה סיפור אמיתי! קראתי את כל הסיפור וזה פשוט מזעזע כ"כ צעירה -קרה מאוד ואינטלגנטית בחולניות... יש שם עוד סיפורים על רוצחים קניבלים או למשל על רוצחת שהייתה הורגת בחורות ועושה אמבטיה בדם שלהן...או אחות שהייתה הורגת תינוקות שנולדו...ממש מפחיד...וכל מיני תעלומות על רוצחים סדרתיים שלא תפסו אותם או גילו מי הם בכלל... אני אמצא את האתר ואשים בקישור... היה גם על דוקטור ג'וזף מנגלה שעשה ניסויים על תאומים יהודים בשואה - מזעזע...

WallFlower

New member
ביוןם השואה לפני איזה שנתיים הביאו

לנו אדם שהוא ואחיו התאום היו אצל מנגלה ושניהם שרדו...וזה כמובן דבר נדיר אצל מנגלה...והוא סיפר לנו על כל התאומים האחרים שהוא פגש שם כמו זוג תאומות שהחליפו ביניהן את האיברים הפנימים ומתו יומיים אחר כך וכשהייתי באושוויץ אני זוכרת תמונה שראיתי בספר היסטוריה שלי של 4 ילדים שקשה מאוד לזהות אם אילו בנים או בנות והעובדה שהם עירומים לחלוטין לא מקלה על הזיהוי, ואני זוכרת אותם מאוד רזים ומגולחי ראש כך שזה בכלל היה קשה ואף פעם לא הבנתי מה קרה בה עד שהיינו בביתן הילדים באושוויץ ומישהו שאל את המדריכה שלנו מה קרה לילדות שבתמונה ואז היא אמרה לו שאלו לא ילדות אלא בנים שמנגלה כרת להם את אברי המין ואני זוכרת איך כל הבנים בקבוצה שלי החווירו... הם עשו דברים מזוויעים...עד לפני כמה שנים עוד היה אפשר לבקר בביתן באושוויץ שאיכסנו בו איברים - עיניים, כבדים, אני חושבת שאולי היה שם גם מוח אבל אני לא זוכרת מה סיפרו לי...אבל כבר לא נותנים להכנס אליו... המדריכה שלי בטיול הייתה גם ניצולת שואה והיא סיפרה לנו שהיה בשכבה שלה ילד שעלה לארץ לבד והוא לא ידע לספר כלום על עצמו...והיה לו מספר על היד והמקום היחיד שקעקעו בו מספרים זה היה אשוויץ והמחנות בסביבתו ומכאן הסיקו שהוא היה באושוויץ אבל אז הילד הזה היה אמור להיות בן שש או שבע בזמן המלחמה אבל היה ידוע שילדים בגיל זה נשלחו ישר לתאי הגזים אז הייתה תעלומה גדולה לגביו שאני אמשיך לספר עלייה כשאני אחזור...

WallFlower

New member
ממשיכה...

בקיצור באיזה שהוא שלב הבינו שהוא חייב היה להיות בביתן הילדים אבל בו היו רק תאומים וניסו לברר איתו אם היה לו אח תאום אבל הוא ממש לא זכר... והיא סיפרה לנו שיום אחד כשהיא הייתה בת 28 או 29 היא הלכה ברחוב ושמעה שמישהו קורא לה וחיפשה מי זה ולא ראתה מישהו שהיא מכירה והמשיכה ללכת ואז היא שמעה מישהו קורא לה שוב והיא חיפשה ולא מצאה מי ואז ניגש אליה בנאדם זקן מאוד בלי שיער ובלי שיניים עם פרצוף מקומט מאוד והיא לא הבינה מי זה ומאיפה היא מכירה אותו ואז הוא אמר לה את לא זוכרת אותי זה אני מישהו מהכיתה שלך והיא הייתה בשוק לגמרי כי הוא בן 29 ונראה כמו בן 70 וגם מבחינה גופנית הוא היה בן 70 והיו לו מלא מחלות ושיט... עכשיו כשאני חושבת על זה זה מזכיר לי את דולי הכבשה המשוכפלת כי גם לה הייתה בעיה של הזדקנות מוקדמת מדי...אולי גם הוא היה שכפול...ואולי אני סתם עייפה...ופסיכית...

למעלה