המציאות ...

טלטלונה

New member
המציאות ...

שלום וחג שמח ליוגי בר ולכל אנשי הפורום ברצוני לשאול , או לתאר מצב כלשהו ואם תוכלו לחוות את דעתם זה יוכל להיות לי לעזר לאחר שהתחברתי "להכרה" שלי כפי שמסתבר , וקבלת המודעות קרו הרבה שינויים בחיי שהם די משמעותיים . (בלי קפה , בלי בשר , צום שבועי ) - זה הפיזי , ולגבי הרבדים היותר עדינים שנחשפתי אליהם הם החיבור לרגשות וריכוז מלא בכל העשייה שלי מהקימה בבוקר ההליכה האכילה השתייה ועד השינה 70%מהזמן אני משתדלת להיות מחוברת לכל פעולה שלי בלי שתעבור מחשבה אחת בראש וזו משימה לא פשוטה(כשאני ליד אנשים אני מנטרלת את זה מכל מיני חששות- שזה בכלל דילמה בפני עצמה אני מרגישה שהם מושכים אותי להתנהגות ההקודמת שלי ושם לא כיף כמו כאן ) . העיניין הוא שככל שעובר הזמן אני קולטת עד כמה כל הדברים הם אבסורדיים אני רואה את ההתנהגות שלי מהצד - כרגע לא משתדלת להפעיל שפיטה עלי או על הסובבים אותי אלא רק מתבוננת כי מרגע שאני מתחילה לדון את עצמי והסובבים אותי מתחילות הבעיות לצוץ וההבנה שהעיסוק שלנו הוא חסר כל פשר והשאלה הגדולה היא מה למען השם המטרה של כל זה ???????? הבנתי את המחזוריות התחברתי לאנרגיה של היקום יש בי המון סובלנות שלא היתה קיימת בי עד עכשיו . אני רואה את הכל כסרט נע אחד שלם כמובן בהילוך איטי ונעים עם המון ציוצי ציפורים ורחשים של רוח ונועם ורוגע אך עדיין אינני מבינה מה המטרה ? האם זו רק התבוננות ? יש משהו מעבר ? תודה רבה וחג שמח .

סטיוויה

New member
אני עוד לא לגמרי "שם" אבל יכולה לנסות להגיב

מהנסיון שלי עד כה... הרעיון הוא לא להזדהות ולהגיב למצבים בחיים מתוך רגשות ומחשבות שעולים אצלינו.מותר לחשוב.אי אפשר לא לחושב.כי המיינד מייצר מחשבות כל הזמן.הרעיון הוא באמת להתבונן במחשבות,כאילו מסתכלים על תמונה או על ענן בשמיים.וזהו. מותר לכעוס,להתעצב,לקנא,לבכות,לשמוח,לצחוק,לדאוג.אבל לא להתנהל מתוך הרגשות האילו.אלא לומר "אני רואה ומזהה את זה ואת זה ואת זה-הנה,זה הכל כאן".ולזכור שמצבים ומחשבות הם כמו גלים בים.באים,מתנפצים ונמוגים.ככה שהכל זמני והכל בסופו של דבר,חולף. זה לא אומר שהכל חייב ליות מלא בציוצי ציפורים ובריחות בושם נעימים ופרפרים מרחפים.יש גם ימים של רוח וסערה וחושך.אבל אם זוכרים להתבונן ולזכור שגם זה,זמני-לא צוללים לתוך זה. ומה מעבר? איכות חיים יותר טובה.זה הכל.התנהלות מאוזנת עם עצמי ומתוך עצמי.ומכאן בריאות יותר טובה.מערכות יחסים מאוזנות.אולי תמצאי את עצמך מוותרת על מערכות יחסים מסויימות כי תביני שהן לא נכונות לך,לפנימיות שלך.אולי תחליטי לעסוק במשהו אחר. אולי תחליטי לגדל את ילדייך בצורה שונה. כל מה שיביא לחיים שלך את האמת הפנימית וטהורה של נשמתך.בלי כל הבולשיט מסביב.בלי כל הבולשיט שהאכילו אותך שנים מבחוץ. לב פתוח,שלם ושקט.

יוגי בר

New member
אלו החיים

היי טלטלונה אז ככה: מה שאת חווה- נקרא לחיות. עכשיו, תקראי שוב את התיאור שלך. רוצה מטרה? לחיות. לחיות בהרמוניה עם עצמך ועם הסובב אותך. זו אחלה מטרה. מדבריך נראה מה שאת מגשימה אותה. עזבי את מחשבת: האם יש מעבר. תמשיכי להתבונן ולהיות מודעת. כך הכל קורה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

טלטלונה

New member
הניואנסים ...

העיניין הוא שזה נכנס לכל רובד בחיי עד הקטן ביותר כל פעולה שבעבר הייתי עושה באוטומט פתאום מקבלת תפנית אחרת ואני נפטרת מהרגלים ישנים וגרועים שזה טוב . החלק הפחות נחמד הוא שהחברים שלי שאותם אהבתי והערכתי נראים לי פתאום אחרת ואני מרגישה שאני לא רוצה את חברתם , הרצון שלי הוא לא להשתנות ולהסתגר אבל מצד שני אני לא יכולה מהמקום בו אני נמצאת להמשיך ולהיות צבועה והתנהג כמו עד עכשיו כיוון שאמות המוסר שלי השתנו תכני השיחה שלי השתנו אני לא נמשכת לאותם הדברים אבל מצד שני אני לא יכולה להיות לבד או שכן ??? ההתתמודדות הזו לא פשוטה ברור לי שזה תהליך ובגלל האיזון אני עושה את הדברים בשלבים אבל נראה לי מצחיק שאני ממתנת את עצמי כדי להישאר במיינסטרים ולא להתנתק בקיצוניות . תודה טלי ....

סטיוויה

New member
לטלי

מי שחבר שלך ישאר איתך לאורך הדרך.למרות ואולי דווקא בגלל השינויים שחלים בך. שינוי אינו בהכרח הסתגרות.ואם אצלך בשלב הזה(ותזכרי שהכל דינאמי ומשתנה)השינוי מקבל צורה של הסתגרות אז אולי,רק אולי(כי אני לא ממש מכירה אותך)זה מה שאת צריכה,כרגע.הכל כרגע.ברמת ההווה. ויש מצב שאת כן מסוגלת להיות לבד אם בלבד הזה קיימת האמת שלך.הרי אם נתפלסף לרגע,אנחנו לבד כל הזמן.כי גם "הביחד" הוא אשלייה.אשלייה נעימה בהרבה מקרים,אבל עדיין,אנחנו לבד.רק מתוך ההכרה בלבדות הזו אפשר ליצור מציאות שאין בה בדידות.ככה אני מאמינה.מותך הלבדות הזו שתמצאי בה נעימות ורוגע,תוכלי למצוא קשרים חדשים שינעמו לך.או להדק קשרים קיימים שיעמדו ב"מבחן השינוי". נראה לי שאת עומדת מול צומת דרכים בחיים שלך ובעצם מרגישה שאת רוצה לבחור בין להמשיך כמו שהכרת עד עכשיו או לבחור בדרך השונה,האמיתית יותר עבורך.הדרך הזו יותר מפחידה עבורך כי אין לך מפה ברורה בשבילה.ומה יקרה אם תגיעי ליער עבות?ומה אם תחצי נהר עמוק?איך תצליחי לבד? אני בטוחה שהיקום שולח אלינו שליחים שעוזרים לנו בתקופות האילו של אי-הודאות.אנחנו רק צריכים להיות מספיק קשובים כדי לזהות אותם.

טלטלונה

New member
סטיוויה

כשאת צודקת ...את צודקת ... תודה שענית לי ..אני מיום ליום מתחילה לקבל יותר נחת והבנה לגבי האמת החדשה שנפרשת אל מול עיני , אלו לא דברים פשוטים , אך בהחלט מעניינים מגוונים ומדהימים , אשתדל לפקוח את עיני לראות את המדריכים שלי ולהקשיב לקולי הפנימי תודה לך ובהצלחה בדרכך ..

0 אור 0

New member
שם לא כיף כמו כאן

את אמרת זאת. המטרה היא לחיות את החיים טוב יותר, ולהיות נוכחת - לא לחיות כל הזמן בציפיה לרגע הבא, אלא ליהנות מכל רגע כאשר הוא קורה.

sayborg

New member
תוך כמה זמן היגעת לרמה הזו ?

או כמה זמן את ביוגה בכלל ? אם אפשר לשאול ?

טלטלונה

New member
תדירות

בגדול אני רק חצי שנה מתאמנת בתדירות של פעם בשבוע אבל מאז החלו בי השינויים האלו התחלתי להתאמן על בסיס יומי , אני לא גמישה או טובה באסאנות כנראה זה השפיע עלי מרובד אחר ולכן אני כל כך מבולבלת ...

למעלה