המציק הסביבתי חוזר :)

sharon669

New member
המציק הסביבתי חוזר :)

אחרי שהצלחנו להזיז את האסבסט המסוכן מגגות המבנים בכפר רות, אני קורא היום על יוזמה מבורכת של "משה דוד" מהוועד, שמזיז לנו את האנטנה כ 500 מטר מבתי התושבים. מישהו יכול לעדכן אותי לאן? דרום צפון מזרח מערב ? לאן כבר יש להזיז את האנטנה? מישהו יכול בבקשה למסור לי את הטלפון של הנ"ל ( במסר פרטי ) כדי שאברר את המיקום החדש? תודה שרון .

baraka5

New member
תעמולה זולה ../images/Emo3.gif

ולחשוב שצירוף הצילום של 'הכתבה' לתוכן הפורום ישפיע לטובתו של חבר בוועד שמיאן לשלם מיסי וועד כשאר תושבי לפיד . רק לידיעתך , משה דוד 'נגוע' באינטרסים אישיים

ימות המשיח

מישהו סיפר את האמת על אחד מחברי הוועד, ומנהל הפורום לא צינזר אותו. האם אנו על סיפה של תקופה חדשה? האם סוף סוף נזכה לחופש הביטוי בפורום?

אירילה

New member
חופש ביטוי - לא הכל מותר

ההודעה נשארה בעינה רק משום שלא הוזכר בה שם חבר הועד ,פורסם רק שחבר ועד לא שילם את מיסי הועד ,ללא כל ציון השם. ברגע שיעלה שם ומשפחה ולא משנה אם הוא חבר ועד או סתם תושב מהישוב ,כי אז הייתי מוחק את ההודעה ,פירסום האשמה כלפי מישהוא ספציפי וכל עוד היא מלווה ללא כל הוכחה שהיא וניזונה משמועה וגם אפילו מתוך כתבה בעיתון כלשהוא ,אין בה עדיין מן ההוכחה וכל עוד כך הדבר לא תהיה כאן במה להשמצות גם אם היית זה עצמך. ביקורות לגטימיות כן ,האשמות ללא הוכחות לא. חופש הביטוי בכיף ,ללא האשמות מפורשות בשם האדם ואפילו הוא נושא במשרה ציבורית , אותו הדבר אגב תופס לגבי תושבי כפר האורנים שיצאו כאן בפורום בהאשמות כלפי ועד הישוב שעשה מעשים לא חוקיים ,גם הודעות אלה נמחקו ,יש לך טענה על מעשה לא חוקי ,תתלונן במשטרה ,אבל כל עוד זה נשאר בגדר האשמה ללא הוכחות ועלול לשמש כעילה להגשת תביעה כנגד תפוז בהאשמת הוצאת דיבה מצד הגולש המוזכר , לא יהיה מקום להודעות מסוג זה.

למעלה