המצלמה הדיגיטלית דממה למוות

המצלמה הדיגיטלית דממה למוות

דווקא שאני בבולדר קולורדו נושק לרוקי מאונטיינס. אתמול עשיתי מסלול אפהיל קצר, תמונות ממצלמת פילם בקרוב. מקום מדהים! עיירה חמודה להפליא עם אווירת נןפש וספורט. כולם עושים פה משהו, או שייט, מפרשיות, גלשנים, ריצה בהרים, רכיבת כביש או שטח, סינגלים שלא ראיתי בשום מקום - גן עדן לרוכבים. 6:00 בבוקר מתחיל יום חדש, ותסלחו לי יש כמה דברים לעשות לפני העבודה. ציקי

יורם חן

New member
ציקקקקייי, ספר מה קורה שם

אנחנו פה משוויצים ברכיבת בוקר בכרמי יוסף ואני לא מבין למה אתה לא עונה לי במשרד- שכחתי שנסעת- מה קורה, אתה רוכב שם ? שכרת אופניים ?

יש פה חנות נהדרת לאופניים

ומה שכף בה שהיא שוקקת חיים כי הם גם משכירים אופניים, ולכן יש פה מלא רוכבים שגם מגיעים לקבל מידע, ואכן יש פה בחור או שניים שנותנים לך הסבר מפורט ואדיב היכן לרכב, עשרות בתי הקפה בסמוך תורמים לאוירת הקרנבל וממש שמח. רכבתי עם עוד בחור ולקחנו טרק עם בולם קדמי בלבד אבל זה היה מספיק ורכבנו שעתיים נטו תחילה בעלייה מפרכת וחזרה בירידה. היה חזק. הנוף מדהים, הרבה ירוק והרבה מים, שיפועים חזקים והרבה רוכבים בשטח. מחר ארכב שוב, קצת יותר רחוק, יותר טכני ויותר לבד. המחירים פה יקרים אבל כף לקנות. בין המוכרים בחנות כמובן מצאתי יהודי שהיה בארץ והזמנתי אותו לטייל אתנו בפעם הבאה שהוא מבקר. היום אני במשרד, צריך גם לעבוד.

the1best

New member
דווקא את המצלמה אולי אפשר לתקן

קאמרה פיקס חיפה הנביאים 20 04-8679649 הנחה לרוכבי אופניים...

למעלה