המצעדודו - סיכום זמני!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
המצעדודו - סיכום זמני!

אז כמו שהודעתי בשבוע שעבר, זהו המצעדודו האחרון נכון לרגע זה. סיימנו כבר לעבור על כל שיריו של דודו מארבעת אלבומיו (לא כולל "אוהב את השירים"). אני אפרסם עכשיו את הדירוג האחרון לפי הצבעותיכם בשבוע שעבר ואז הפינה תוקפא לזמן לא מוגדר, עד שיצא לדודו דיסק נוסף ואז נחזור לפינה ונדרג גם את השירים מהדיסק החדש. אז בשבוע שעבר בחרתם להעיף את: זוזי והוא מצטרף אל: ועכשיו מתוך בחירה תתקדמי הלילה לא יותר ברור באת עם השקט אני רץ ולך מה זה עושה טפטופים בדיוק בזמן גברת מזרחי אבוא אלייך שכחתי לאהוב דבר פתוח זמן שלנו לחיות באגדות אמרי לי לולה כך ברא אותך הטבע הייה לי חבר, הייה לי אח לרגע אני גיטרה לאט מעט שיר לגיטרה בפסנתר חשבתי הדירוג החדש והאחרון: 1. נסיכים וסוסים 2. מעליות 3. 2006 4. פוג אל נאחל 5. קחי אותי לטייל 6. הימים האבודים 7. כי ככה זה 8. ימים צבעוניים 9. נעים 10. פוצי

nuna19

New member
דירוג מושלם!

בעיניי אלה השירים הכי יפים של דודו. יהיה מגניב לשלוח לו את הדירוג במסר כרמז עבה להתחיל לעבוד על אלבום חדש? או שלא...

RTur

New member
כמה דברים:

1. אני לא חושב שדודו יודע לקרוא מסרים חחח 2. גם אם הוא יודע, עד שהוא יקרא אותו כבר באמת יצא לו דיסק חדש חחח 3. הוא כבר עובד על אלבום חדש.. הוא תמיד מתחיל לעבוד על דיסק חדש מיד אחרי שהוא סיים אחד. ושלי ואור כבר ציינו שבהופעה האחרונה בת"א הוא כבר השמיע השמעת בכורה לשיר חדש "אני רואה מטושטש" (שאני עדיין לא שמעתי.. דודו.. הופעה בבאר שבע אהמ אהמ.. פריפרייה אתה יודע.. צריך להתחשב גם בי..
). וזה גם קרה עם האלבום הנוכחי - את "מעליות", "לולה" ו"הימים האבודים" שמעתי עוד בסיבוב של "בדיוק בזמן"

nuna19

New member
תודה!

מידע חשוב שצריך לזכור! (במיוחד סעיף מס' 1 חחחחחחחחחחחח...)

שלי פאר

New member
ארתור, רק מי שמכיר את דודו

יודע כמה הוא לא יודע דברים במחשב חחח

למעלה