המצעדודו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
המצעדודו!

בשבוע שעבר בחרתם להעיף את: באת עם השקט
והוא מצטרף אל: ועכשיו
מתוך בחירה
תתקדמי
הלילה לא
יותר ברור
והנה הדירוג החדש כפי שהתקבל מהצבעותיכם בשבוע שעבר: 1. נסיכים וסוסים (העלייה הכי גדולה.. שבוע ראשון במצעד) 2. לולה 3. אני גיטרה 4. בדיוק בזמן 5. אבוא אלייך 6. גברת מזרחי 7. ולך מה זה עושה 8. טפטופים 9. אני רץ 10. פוצי
הפינה לשיפוטכם:
פוג אל נאחל
דרגו 10 שירים בלבד - לא יותר ולא פחות!

RTur

New member
עונה:

1. נסיכים וסוסים 2. פוג אל נאחל 3. לולה 4. פוצי 5. אני גיטרה 6. בדיוק בזמן 7. טפטופים 8. ולך מה זה עושה 9. גברת מזרחי 10. אבוא אלייך

אוי למה! אני כ"כ אוהבת את השיר הזה!

טוב... לא נורא. נמשיך לדרג! 1.נסיכים וסוסים 2.לולה 3.פוג אל נאחל 4.אני גיטרה 5.בדיוק בזמן 6.אני רץ 7.ולך מה זה עושה 8.גברת מזרחי 9.אבוא אלייך 10.טפטופים

../images/Emo122.gif

1. נסיכים וסוסים 2. אבוא אלייך 3. גברת מזרחי 4. לולה 5. בדיוק בזמן 6. פוצי 7. טפטופים 8. אני גיטרה 9. ולך מה זה עושה 10. אני רץ ^.^

שלי פאר

New member
שתקו!

1. נסיכים וסוסים 2. אבוא אלייך 3. גברת מזרחי 4. לולה 5. בדיוק בזמן 6. פוצי 7. טפטופים 8. אני גיטרה 9. אני רץ 10. ולך מה זה עושה

Or f

New member
אני לא מבין..

אף פעם לא הבנתי את הדרוגים אבל לא משנה .. אני לא מבין איך העפתם את באת עם השקט.. ובכלל על אחת וכמה יותר ברור..?!!!!.? ארתור זה לא הגיוני שאתה מאפשר דבר כזה..

RTur

New member
מה לעשות שנסיכים וסוסים יותר שולט?

זה מאוד הגיוני שאני מאפשר דבר כזה - אני לא אתחיל לפברק תוצאות.. זה מה שאתם מצביעים וזה מה שקורה.. אולי אם אתה היית טורח להצביע כל שבוע אז "באת עם השקט" ו"יותר ברור" לא היה עף
גם אני התבאסתי ש"הלילה לא" עף בשלב כל כך מוקדם.. אבל מה לעשות? זה מה שהיו התוצאות.. חחח

למעלה