המצעדודו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
המצעדודו!

חבר'ה, אני גאה להודיע שהיום יועמד השיר האחרון לשיפוטכם. סיימנו לעבור על כל שיריו של דודו כבר. בשבוע הבא יפורסמו התוצאות הסופיות ולאחר מכן הפינה תצא להפסקה לזמן לא ידוע עד שלדודו יצא דיסק חדש עם שירים חדשים ונוכל להכניס אותם ולדרג אותם. אני מבקש, בגלל שזה הדירוג האחרון - שכולם ידרגו! כן שלי, גם את! תודה בשבוע שעבר בחרתם להעיף את: חשבתי
והוא מצטרף אל: ועכשיו מתוך בחירה תתקדמי הלילה לא יותר ברור באת עם השקט אני רץ ולך מה זה עושה טפטופים בדיוק בזמן גברת מזרחי אבוא אלייך שכחתי לאהוב דבר פתוח זמן שלנו לחיות באגדות אמרי לי לולה כך ברא אותך הטבע הייה לי חבר, הייה לי אח לרגע אני גיטרה לאט מעט שיר לגיטרה בפסנתר הדירוג החדש: 1. נסיכים וסוסים 2. 2006 3. הימים האבודים 4. פוג אל נאחל 5. קחי אותי לטייל 6. כי ככה זה 7. ימים צבעוניים 8. פוצי 9. נעים 10. זוזי לשיפוטכם:
מעליות

nuna19

New member
מי שמצביע משפיע!!!

1.נסיכים וסוסים 2.מעליות 3.כי ככה זה 4.פוג אל נאחל 5.קחי אותי לטייל 6.הימים האבודים 7. 2006 8.ימים צבעוניים 9.פוצי 10.זוזי

שלי פאר

New member
עונה...עונה...

(בניגוד לאחרים...) 1.מעליות 2.כי ככה זה 3.נסיכים וסוסים 4.פוג אל נאחל 5.קחי אותי לטייל 6.הימים האבודים 7. 2006 8.זוזי 9.פוצי 10.ימים צבעוניים

nuna19

New member
הבנתי....

סליחה על אי ההבנה שיצרתי פה. לאב יו שלי!!!

RTur

New member
דירוגי:

1. נסיכים וסוסים 2. פוג אל נאחל 3. מעליות 4. 2006 5. הימים האבודים 6. קחי אותי לטייל 7. ימים צבעוניים 8. נעים 9. פוצי 10. זוזי

../images/Emo13.gif

1. נסיכים וסוסים 2. 2006 3. נעים 4. מעליות. 5. ימים צבעוניים 6. קחי אותי לטייל 7. הימים האבודים 8. זוזי 9. פוצי 10. כי ככה זה

למעלה