המצעדר!!! אני אשאיר לליאורה את המקומות כפרעליה עוד איתנו
S ShukyD New member 2/9/06 #1 המצעדר!!! ../images/Emo47.gif אני אשאיר לליאורה את המקומות כפרעליה עוד איתנו
L limors2 Active member 3/9/06 #2 ואני אשאיר למישהו אחר../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אין לי כח השבוע
L limors2 Active member 3/9/06 #31 ישראלי:אלון דה לוקו-כמוני../images/Emo54.gif +הצל וסקאזי שבוע הבא יעוף?
L limors2 Active member 3/9/06 #45 אולי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif כי הוא יחיד במינו וזה התסכול
C chen010189 New member 3/9/06 #36 אני מקווה../images/Emo3.gif בנוסף לזה שהשיר הזה כבר חרוש אני לא סובלת אותו........
L limors2 Active member 3/9/06 #38 בינלאומי:ג'יימס דין בראדפילד-סטיל *איי לונג ווי טו גו ולונג ניים ושיר מדהים
S ShukyD New member 3/9/06 #44 אתם לא מבינים כלום זה שיר כל כך מגעיל במיוחד הקטע שהוא צועק זה עושה לי רע וברור שהוא הולך להיות מקום ראשון במצעד מתישהו ואני שונא כשיש שירים שנואים במקום הראשון
אתם לא מבינים כלום זה שיר כל כך מגעיל במיוחד הקטע שהוא צועק זה עושה לי רע וברור שהוא הולך להיות מקום ראשון במצעד מתישהו ואני שונא כשיש שירים שנואים במקום הראשון