המצעד הבריטי-סינגלים מקפליי במקום..

ליאוריש

New member
המצעד הבריטי-סינגלים מקפליי במקום..

01 (01) Tony Christie feat. Peter Kay – (Is This The Way To) Amarillo 02 (**) Mario – Let Me Love You 03 (02) McFly – All About You / You’ve Got A Friend 04 (**) 50 Cent – Candy Shop 05 (**) Elvis Presley – Return To Sender 06 (**) Will Smith – Switch 07 (04) Gwen Stefani ft. Eve – Rich Girl 08 (**) Natalie Imbruglia – Shiver 09 (05) Sunset Strippers – Falling Stars 10 (07) Nelly feat. Nelly McGraw – Over An Over 11 (06) Jem – They 12 (08) Basement Jaxx – Oh My Gosh 13 (**) The Faders – No Sleep Tonight 14 (13) Jennifer Lopez – Get Right 15 (**) Erasure – Don’t Say You Love Me 16 (17) Akon – Locked Up 17 (15) Phantom Planet - California 18 (**) British Sea Power – It ended On A Oily Stage 19 (10) Shapeshifters – Back To Basics 20 (15) Cabin Crew – Star To Fall 21 (**) Kasabian – Club Foot 22 (12) Stereophonics – Dakota 23 (11) Green Day – Holiday 24 (09) G4 – Bohemian Rhapsody / Everybody Hurts 25 (**) The Subways – Oh Yeah 26 (16) Beverley Knight – Keep This Fire Burning 27 (19) Britney Spears – Do Somethin’ 28 (**) XTM Feat. DJ Chucky presents Annia – Give Me Your Love 29 (**) Damien Rice - Volcano 30 (21) LL Cool J feat. 7 Aurelius – Hush 31 (24) The Game feat. 50 Cent – How We Do 32 (**) Finn Brothers – Edible Flowers 33 (18) Queens Of The Stone Age – Little Sister 34 (23) Girls Aloud – Wake Me Up 35 (26) Tyler James - Foolish 36 (03) Elvis Presley – She’s Not You 37 (**) Bright Eyes – First Day Of My Life 38 (**) I Am Kloot – Over My Shoulder 39 (**) Roots Manuva – Too Cold 40 (37) Jay-Z & Linkin’ Park – Numb/Encore

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה כרגיל!

הרגע נכנסתי כדי להעלות את זה! כל הכבוד להם - שבוע שלישי מקום 3 ועוד כשהחדשים הם וויל סמית' נטלי אימברוליה מריו (שנטחן חזק שם) ופיטר קיי שנשאר בטופ!

SurfeR Babe

New member
באמת זה מקום ממש ממש טוב..

מישהי מכן יודעת כמה סינגלים נמכרו כבר? ד"א אמא שלי קונה לי את הסינגל כי הוא יצא ממש לפני היומולדת שלי אז הוספתי אותו לכמה דיסקים שביקשתי ממנה כמתנה.. המון אנשים קנו לי דיסקים.. טוב אולי רק 3 אבל יש לי (והולכים להיות לי כשיגיעו מאנגליה) הרבה יותר דיסקים ממה שהיה לי קודם.. חברה שלי קנתה לי את דוקי של גרין דיי וטל קנתה לי את מיינד בודי & סול של ג'וס סטון ואמא שלי מביאה לי את שני הדיסקים של באסטד (כן כן, בסדר, לא היו לי את המקוריים עד עכשיו) ואת של רוסטר ואת של למאר.. ואת הסינגל של מקפליי

Miss Kitty

New member
תודה ../images/Emo24.gif

כל הכבוד להם שהם נשארו בשלישיה המובילה.
וסתם כד"א, כל הכבוד לנטלי אימברוליה ול The Faders על המקומות הטובים שלהן.

danielle23

New member
נצל"ש שאלה

אני לא ממש מעריצה של מקפליי ואני לא בפורום אבל..איך קוראים לשיר שזה כאילו משחק קופסא.. משו עם i got to keep my feet on the ground? ד"א זאת רק אני או שחצי מהפורום הזה גם בפורום בלו? חח..

may90

New member
חחח עזבי בלו....

כנסי לבאסטד תראי 98% מהפורום

למעלה