המצעד הבריטי...

Tom2002

New member
המצעד הבריטי...

אני יודע שזה התפקיד של KM-AIR בדרך-כלל, אבל כשסינגל של בריטני האלילה מגיע אני חייב להיות זה שמעדכן.. הסינגל החדש של בריטני "אני לא ילדה, עדיין לא אישה" ממוקם מאוד גבוה, בואו נגיד שאם גרת´ גייטס (שהוא מקום 1) לא היה נכנס לשיאים של כל הזמנים, אז בריטני הייתה מקום ראשון. בכל מקרה... הנה התוצאות של 2 ימי מכירות: 1. גרת´ גייטס 27,249 עותקים 2. בריטני ספירס - 13,755 עותקים 3. אלי ג´י ושאגי - 10,144 עותקים 4. שאקירה 5. X-Ecutioners 6. ניקלבק 7. וויל יאנג 8. מיסי אליוט 9. מרילין מנסון 10. בלו

KM-AIR

New member
מכירות די עלובות

יחסית לחג הפסחא שלהם, שהתקיים השבוע. אגב- גארת´ גייטס לא נראה לי שהוא יכנס להיסטוריה, כי אומרים שהמכירות הן הרבה מתחת למצופה... טוב, כמה כבר אפשר לקנות את השיר הזה? בשנת 1990 זה היה הסינגל הנמכר ביותר בבריטניה בביצוע המקורי (הוצאה מחדש), אחרי איזה כמה שנים חידשו אותו רובסון וג´רום - שוב היה מקום ראשון(אח...פיט ווטרמן!) ועכשיו גארת´... מבחינת בריטני- אני מבטיח לך שהיא היתה מקום ראשון אלמלא אותו מקרה בשבוע שעבר, שמעריצים חיכו לה והיא התעלמה מהם- זה היה מתוקשר באופן מאד שלילי ונראה לי שזה מאד גרע במכירות... ממש לא טוב!

Tom2002

New member
חחחחחחחחח

מכירות מדהימות יש לבריטני עם הסינגל הזה באנגליה! פשוט אוהבים את הסינגל וקונים! מה שקרה בשבוע שעבר אולי בדרך מוזרה עזר למכירות. זאת עובדה, כי I´M A SLAVE 4 U ו OVERPROTECTED לא נכנסו כזה גבוה ואנגליה יותר אוהבים את הסגנון של OVERPROTECTED משל I´M NOT A GIRL, NOT YET A WOMAN. נ.ב אל תדאג למכירות של בריטני באנגליה! באותו שבוע לקבל: סינגל שנכנס לשני הראשונים, וסרט שנכנס לחמשת הראשונים זה מאוד מאוד טוב. אפילו קראתי באיזשהו אתר שאת הסינגל הזה (נוט א גירל) קנו לא רק מעריצים של בריטני וזאת הוכחה: אם זה ימשיך למכור כמו עכשיו ולסיים מקומות גבוהים, זה יכול בעצם להיהפך לסינגל הכי נמכר שלה באנגליה מהאלבום האחרון "בריטני", ולא הכי פחות נמכר". אז תשים לב למה שאתה אומר - כי אם זה ימשיך ככה - המכירות של I´M NOT A GIRL NOT YET A WOMAN יהיו יותר גבוהות משל IN YOUR EYES (לא שאני רוצה להיות איתך בתחרות אבל אתה מזמין את זה!)!

KM-AIR

New member
מה הקשר ל-IN YOUR EYES?

ואם יהיו לה יותר מכירות, אז מה?! לא ציפיתי ממך לרדת לרמה כזאת!

למעלה