המצעד העברי - 28/12/06

המצעד העברי - 28/12/06

מקום שם השיר מבצע 1 שקט מורן קריתי 2 זאת שבמקומי קרן פלס 3 תודה לך רז חדד 4 ממריאים מוש בן ארי 5 תמיד איתך תמי 6 לפעמים אני מרגיש סאבלימינל ודיויד ברוזה 7 אני צוחק איתך משינה 8 היא יודעת נינט טייב 9 ונדמה שישוב עידן יניב 10 חצי רגל בחוץ חצי בפנים שורטי 11 שקוף כלא 6 12 פסק זמן קרן פלס 13 אנא בכח עובדיה חממה 14 ללכת עם האור זהבה בן 15 עיניים זרות רונה קינן 16 המתוקות האחרונות אריק ברמן 17 אולי תרגיש שרון קרלן 18 אהבנו איילה אינגדשט 19 עכשיו תורי אבי עברי 20 לו יכולתי אומנים למען ילדים 21 פתאום באנו סוליקו ואקסום 22 מוכרת לי מפעם דין דין אביב 23 משא ומתן מוש בן ארי 24 נולדנו לאהבה צביה וקסלר 25 כמה טוב סגיב כהן וניר שעיבי 26 ללכת יד ביד נתי וישי לוי 27 חלומות חורפיים עודד גדיר 28 כל הציפורים הראל סקעת 29 טמפרה טמפה פה 30 בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה שי גבסו הפינה לשיפוטכם 31 אנצל מוש בן ארי 32 יותר מזה אנחנו לא צריכים סאבלימינל ואיציק שמלי 33 משמעויות דין דין אביב 34 אם הוא ילך הראל סקעת 35 אם תבוא נינט טייב 36 שלום לאמונות מירי מסיקה

מצעד 28/12

שלום, התקשרו אלי היום על מנת ליידע אותי שאני אמורה לקבל מתנה זוג כרטיסים להופעה שמתקיימת ביום שישי הקרוב. הסברתי שאני שומרת שבת וזה בלתי אפשרי, ואמרו שאני אקבל מתנה אחרת. לא יצא לי להקשיב למצעד כי הייתי במשמרת בעבודה ולכן לא שמעתי במה אני זוכה, ואיך אני אמורה לקבל את הפרס. אשמח אם תוכלו ליידע אותי מה הפרס שלי ואיך אני אקבל אותו. תודה רבה ויום טוב נעמה.

למעלה