המצעד העברי - 4/1/06

המצעד העברי - 4/1/06

מקום שם השיר מבצע 1 שלום לאמונות מירי מסיקה 2 שקט מורן קריתי 3 אנצל מוש בן ארי 4 זאת שבמקומי קרן פלס 5 יותר מזה אנחנו לא צריכים סאבלימינל ואיציק שמלי 6 אם תבוא נינט טייב 7 אני צוחק איתך משינה 8 תמיד איתך תמי 9 אם הוא ילך הראל סקעת 10 לפעמים אני מרגיש סאבלימינל ודיויד ברוזה 11 ונדמה שישוב עידן יניב 12 תודה לך רז חדד 13 ממריאים מוש בן ארי 14 שקוף כלא 6 15 אהבנו איילה אינגדשט 16 עכשיו תורי אבי עברי 17 עיניים זרות רונה קינן 18 חצי רגל בחוץ חצי בפנים שורטי 19 היא יודעת נינט טייב 20 אנא בכח עובדיה חממה 21 פסק זמן קרן פלס 22 משמעויות דין דין אביב 23 אולי תרגיש שרון קרלן 24 נולדנו לאהבה צביה וקסלר 25 ללכת עם האור זהבה בן 26 המתוקות האחרונות אריק ברמן 27 לו יכולתי אומנים למען ילדים 28 ללכת יד ביד נתי וישי לוי 29 פתאום באנו סוליקו ואקסום 30 חלומות חורפיים עודד גדיר הפינה לשיפוטכם 31 עוזבת את תל אביב אוסנת זנו 32 ג'יפ של האמר עידן משה 33 קורה בסתיו ארד ריכטר וחנה גור 34 לא נרדמת תל אביב עדי כהן 35 בואו נדבר על אהבה צדי אור 36 קצרה וארוכה אבי בניון

אני לא מאמינה איך לו יכולתי

ירד כל כך הרבה..... אני מכירה את לו יכולתי רק מהמצעד שלכם, וכל כך אהבתי אותו!!!!! הוא שיר כל כך יפה!!!! כל שבוע אני מצביעה לו... ממש חבל שהוא לא הושמע בשידור....

זה באמת שיר מדהים../images/Emo70.gif

אני ממש אוהב את השיר הזה וחבל שלא משמיעים אותו יותר

ארד ריכטר הכוכב שלי

ארד ריכטר הגיע למקום הראשון ברדיו דרום נקווה שגם כן הוא יתפס יפה מגיע לו . . :)

למעלה