>>> המצעד הרשמי של נושמים מזרחית - מס' 51 <<<

cool7

New member
>>> המצעד הרשמי של נושמים מזרחית - מס' 51 <<<

תודה לכל המצביעים והמאזינים מהמצעד הקודם. # עדכונים למצעד מס' 50: # * המקום הראשון, שייך לשריף בשיר "האושר שלי", שבוע שני ברצף. * אייל גולן בשיר "בשבילך נוצרתי" מתקדם אל ראש המצעד, ועולה מקום אחד אל המקום השני. * ישר אחריו דודו אהרון בשיר "את היחידה" מתקדם גם ועולה שלב אחד אל המקום השלישי. * הכניסה של השבוע, משה פרץ בשיר "יש רגעים" (מהאלבום"זה הזמן"), שבוע ראשון ואל המקום הרביעי. * הדואט של שלומי שבת וליאור פרחי "עד הסוף" נשאר במקומו במקום החמישי. * הדואט של זהבה בן ועופר לוי "שאני איתך" סופג מכה קלה ויורד כתוצאה מכך 4 מקומות אל המקום השישי. * מושיק עפיה בשיר "אין היגיון באהבה" מתנדנד בתחתית, ועולה מקום אחד למקום השביעי. * אבי סינואני נכנס למצעד עם הסינגל "נסיכה" אל המקום השמיני. # 2 השירים שיורדים לנו מהמצעד הם: # * משה פרץ - זה הזמן (השיר שפתח את הסינגלים מהאלבום המצוין שלו לאחר 6 שבועות במצעד, זמר תותח ששיר נוסף ישר נכנס למצעד). * פיני חדד - אישה יפה (לאחר 5 שבועות במצעד, זמר מצוין שעוד סינגל שלו עומד בתור). # 2 השירים שנכנסים למצעד הם: # * מושיק עפיה - תן לה (סינגל קצבי מתוך האלבום האחרון "זמן לאהבה"). * מורן קריתי - גלים ברוח (שיר יפה שלו, זמר איכותי ביותר). -------------------------------------------------------------------------------- אתם מוזמנים להצביע למצעד מספר - 51 - המצעד משודר כל יום חמישי בשעה 19:00 עם השדרן דיג'יי גולן, ובעריכת עדי צורף. רק ברדיו נושמים מזרחית. (יש מצב לדחיות ועיכובים מדי פעם מסיבות אישיות וטכניות, אז קחו לתשומת לבכם) ההצבעה: (לשים לב יש הצבעה נפרדת ל-10 הגדולים של המצעד והצבעה נפרדת לשירים בפתח) אם יש לכם הצעות של שירים להמשך תרשמו ואני אגיד לכם אם הם בתור..... פרסמו לאחרים את הקישור: www.vent.il-il.com/noshmim-m/vote.php האזנה לרדיו נושמים מזרחית: www.noshmim-m.net/radio/radio.html target=_blank>www.noshmim-m.net/radio/radio.html המצעד בחסות הרדיו,הפורום והפורטל - נושמים מזרחית www.noshmim-m.net

למעלה