המצעד השבועי

אההה זה קשה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

הכל הדיסק מעולה
אין לי מושג מה לבחור

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifוובכן,

אני מניחה שברור לכם שאני אבחר ברפסודיה בוהמית.
שיר כל כך אגדי.. ממנו בכלל הכרתי את קווין. הוא מדהים..

Dancin Fool

New member
אני דווקא מעדיף את

death on two legs the prophet's song שני שירים אדירים כמובן גם שירי הדאנס הול שיש באלבום חביבים אלבום ענק

Teo Toriatt

New member
וביקורת

Death On Two Legs (Dedicated To...) - שיר חביב - במיוחד המשמעות והסיפור מאחוריו (בו דשנו כבר בפורום) Lazing On A Sunday Afternoon - שיר כייפי - אין לי הגדרה אחרת פשוט וחמוד I'm In Love With My Car - השיר המיותר באלבום לדעתי (ואחד המיותרים ביותר של Queen אי פעם - שוב מעריצי רוג'ר - זו ההזדמנות שלכם לסקול אותי) You're My Best Friend, או שלון באמת מר דיקון - שיר חביב, קלאסי עם גיטרה טובה '39 - אחת ההפתעות הטובות באלבום - מתאים לבריאן בתור אסטרופיסיקאי לכתוב שיר על תורת היחסות והבעיות שהיא עלולה לגרום לחיי האהבה של האטרונאוט... אחלה גיטרה ומילים - כל הכבוד בראין (ואני ממש שמח שהוא שר את זה בסיבוב הנוכחי) Sweet Lady - עוד שיר טוב עם כמה סולואים טובים. Seaside Rendezvous - עוד שיר כיפי The Prophet's Song - ווארו - אמנם בוהמייאן גונב את ההצגה באלבום אבל זה אחד השירים האהובים עלי ביותר שלהם - גיטרה וקולות. למרות שנראה לי שזה יותר ניסויי אולפן ו"בואו נראה אםאפשר לעשות את זה" של פרדי אבל אני ממש אוהב. החייתי אומר שבמידה מדויימת זו התשובה הווקאלית של פרדי לסולו של בראיןב Brighton rock עם כל ההכפלות ומשחקי הסטריאו. Love Of My Life - אך, פנינה יפיפיה. אמנם שיר עצוב, אך רוב שירי האהבה כאלה. מי חשב להכניס שם נבל בכלל? שיר מעולה, שלדעתי ההופעות החיות נתנו לו את הכבוד המגיע לו, ואת הביצועים המוצלחים יותר. (שאלון עתידי - מה הגרסה המועדפת עליך? המקור? Live Killers? Wembly? On fire? Brixto (Brian solo) או אחר? Good Company הפסקה של מוסיקה קלה לפני ההפצצה. שיר טוב עם מוסר השכל טוב כמובן שמילותיו של בריאן, כרגיל שירים עם מילים טובות סביר להניח שהן שלו :) Bohemian Rhapsody - שמעתי פעם על השיר הזה... God Save The Queen - קטע מחווה לקהל שהתחיל לשיר את זה בסופי הופעותאז הם הקליטו ומאז זה משודר כקטע הסוגר של כל הופעה... (נוגן כמובן ע"י בראיין בחגיגות יובל המלכה על גג הבאקינגהאם) ולסיום שאלת טריוויה - מדוע 39' ממקום כמספר 5 באלבום?

Teo Toriatt

New member
נכון

זה השיר ה 39 שלהם מהאלבום הראשון (לא כולל התוספות ששמו שם בשנים הבאות של רמיקסים)

FreddieMercury

New member
יש שכר לעמלי...

לפחות הפעם לא חיכיתם שאני אפתח שרשור... Death On Two Legs - איזו בונבוניירה. פשוט אין מילים. השילובים בין הכללים אדירים. שיר השנאה האולטימטיבי ללא ספק. Lazing On A Sunday Afternoon - שיר מאוד חמוד. קשה להגיד עליו הרבה מעבר לזה. I'm In Love With My Car - שיר מצויין.קשה לא להשתעשע כל פעם מחדש כשרוג'ר זורק את החברה שלו כדי לקנות קרבורטור... שיר אווילי ונטול משמעות בגרוש, אבל פשוט טוב. You're My Best Friend - השיר הפחות טוב באלבום. שיר נחמד, אבל לא יותר. 39 - אחת היציאות הגדולות של בראיין. מין שיר פולקי ורגוע. בהחלט מעולה. Sweet Lady - אחד השירים היותר טובים של קווין. הליריקה מצויינת, הקול של פרדי נהדר, והשאר לא נשארים מאחור. Seaside Rendezevous - שיר מאוד משעשע. עוד אחד מהשירים נטולי המשמעות שבאלבום, אבל הם פשוט כל כך יפים. The Prophet's Song - השיר הטוב באלבום. יש פה בערך כל סגנון מוזעקלי אפשרי. ואת קטע האופרה האדיר באמצע. פנינה. Love Of My Life - אולי לא ה-בלדה של קווין, אבל אחת הגדולות ללא ספק. Good Company - שיר כל כך מתוק. עוד פנינה של בראיין. Bohemian Rhapsody - מה אפשר להגיד על השיר הזה שלא נאמר? האם הוא לא זכה זיליון פעם בכל מצעד אפשרי ובכל חור אפשרי בתואר השיר הטוב ביותר? האם הוא לא נבחר להיות שיר המילניום? האם זה לא השיר שהפך את קווין מתופעה לעובדה? ומעל לכל: האם זו לא יצירת אמנות? God Save The Queen - בשביל מה? למה לתקוע את זה פה? כל כך מיותר שאין לי כוח לדבר על זה.

B a m B a m

New member
אממממ.... קשה קשה!!!../images/Emo168.gif

אז בסוף זה תמיד... seaside rendezous !!! זה השיר הכי יפה בדיסק... וסליחה לכל אוהבי הרפסודיה... הביקורת תבוא מחר....

B a m B a m

New member
אוקי!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

סופסוף דיסק שאני מכירה טוב מאד: Death on two legs - שיר טוב מאד, לדעתי אחד השירים הטובים שיש בדיסק ( לעומת השניים שלושה שפחות...), עם הרבה רגש ואגרסיביות של פרדי וגיטרות מצוינות של בריאן. Lazing an a Sunday afternoon - קצר קצר אבל מדהים.... Im in love with my car - השיר ההכי פחות אהוב עלי, אבל שיר חביב...... כל כך רוג'רי You're my best friend - שיר חמוד ביותר, שתמיד עושה לי מצברוח טוב.... 39' - עוד שיר שהוא לא מועדף עלי באלבום, קצת הזוי מדי..... אבל שיר נחמט עם מילים חמודות (ובראיין מגמגם...) Sweet lady - השיר השני הכי טוב של בראיין בדיסק, מוזיקה מעולה, מילים מצויינות והאופי של השיר מאוד משועשע וכיפי... Seaside rondezvous – שיר פרדיי לחולטין וזה אומר הכל... The prophet's song – השיר של בראיין, שיר מדהים. מילים חזקות וקשות ( קצת יותר מדי דיכאוניות), לחן יפהפה ושוב קשה, פשוט שיר מדהים... Love of my life – שיר חמוד, לא כל כך מבינה מה עושים כל כך הרבה פאס.... Good company – עוד שיר חביב של בראיין, חמדמד ביותר..... ועכשיו טאם טדאדם טאם טאם – השיר הכי טוב בדיסק וכמעט הכי טוב של קווין: bohemian rhapsody!!!!! – השיר הכי טוב בדיסק ופחות או יותר בעולם. נקודה. סוף פסוק. ושאלוהים ישמור על המלכה....

I n n u e n d o

New member
אני../images/Emo3.gif

אני בחרתי את 39,אחד השירים האהובים עלי של קווין
והביקורת: Death On Two Legs - אני אוהבת את המוזיקה ואת הפזמון של השיר הזה שיר בנוי הייטב. Lazing On A Sunday Afternoon - שיר משעמם וחסר טעם,לדעתי לפחות. I`m In Love With My Car - ה b-side של רפסודיה בוהימית.וכך הוא משמש,שיר עם הרבה פוטנציאל שנבלע בצל שיר אחר. You`re My Best Friend - שיר יפה שאני אוהבת לשים בסרטונים שאני עושה
39` - השיר עם המשמעויות הרבות,השיר שלדעתי היה יכול להיות סרט מצויין[תארו לכם אנשים על חוץ וכאלה חע,עזבו] Sweet Lady - שיר מקסים ומתקתק Seaside Rendezvous - אחד האהובים עלי,מוזיקה מצויינת The Prophet`s Song - שיר מקסים,בהחלט נשמע כומ חלום של מישהו[מי שלא יודע זהו חלום שבריאן מיי חלם והחליט לרשום אותו ולעשות מזה שיר] Love Of My Life - שיר יפה,אמור להיות שיר אהבה אבל הוא לא מתקתק מידי וזה מה שעושה אותו איכותי וטוב. Good Company - שיר שמטרתו להעביר את הזמן לשיר הבא.. Bohemian Rhapsody - כל מילה נוספת מיותרת
God Save The Queen - אני אוהבת איך הגיטרות משתלבות בהמנון לכבוד המלכה הזה,פשוט ומצחיק

אני רואה שאני היחיד

שהצביע עבור sweet lady לפי דעתי זה שיר מעולה אך גם death on 2 lagsהוא פתיחה מדהימה לאלבום שכל קטע ממנו הוא פשוט השראה.אני לא יודע אם שמתם לב לכך,אבל לינדמה שיש באלבום זה ,וזה שאחריו השפעה יפנית מאוד חזקה ע"ע:the prophtes song מקווה שכתבתי זאת נכון.

למעלה