המצעד השני העברי- ההצבעה

McCriminal

New member
המצעד השני העברי- ההצבעה ../images/Emo220.gif

למי הצבעתם? בכל הקטגוריות... הצבעתי ב-10 השירים האהובים, ישמע ביזארי חלקם אבל זאת ההחלטה שלי: מיליון כוכבים [עמית פרקש] ואת זה רק הלב שכואב לך חיכיתי לך [פבלו] עם הזמן בגידה ביחד בין כל הבלאגן כרטיס טיסה תגידי לי את השיר הגרוע ביותר: גלגל ענק- עידן יניב זמר השנה: התלבטתי, אבל אביב גפן בכל זאת נתן אותה באלבום רצחני. זמרת השנה: כמובן איה/קרן זו ההתלבטות, אבל איה כורם כבשה אותי. להקת השנה: לא מצאתי משהו מיוחד, אז הלכתי על הדורבנים עם עוד אלבום כיפי וחמוד. פריצת השנה: יש ויכוח? א-י-ה כ-ו-ר-ם וYOOOOנתן שפיRא
ספרו לנו על שלכם

ShukyD

New member
הבחירה שלי

אל תטוסי - תומר יוסף הנה אני בא - הדג נחש טורו - סבלימינל עם אלון דה לוקו ואיציק שמלי מוכרת לי מפעם - דין דין אביב
מיליון כוכבים - עמית פרקש עוד לילה - הדורבנים פרח השכונות - טיפקס ועלמה זק קלאסית ופרסי - סאבלימינל שמעון השכן - קרן פלס תן לי סימן - מירי מסיקה |ממש
| אחד השירים היותר יפים

ShukyD

New member
המשך, כי אני גרוע ולחצתי בטעות

השיר הגרוע - חושב עליה זמר השנה - אריק אינשטיין <הוא לא זמר השנה של 70 ומשו?> זמרת השנה - אחרי התלבטות קשה קשה בין דין דין לקרן פלס בחרתי בדיןדין אביב הרבה אחרים יצביעו לקרן פלס במקומי
להקת השנה - הדגנחש כמובן פריצת השנה - קרן פלס <פיצוי על מקודם> שם פרטי : יואב טלפון :

yhaa hi

New member
אני:

10 שירים: מחר-אביב גפן איתי-קרן פלס מרגיש אחר-סינרגיה זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן עוד לילה-הדורבנים קליפה-איה כורם לא יכול-כלא 6 שיר בעיפרון-בית הבובות תגידי לי את-שי גבסו ואת-הראל סקעת השיר הכי גרוע השנה: אל תלכי לי-אייל גולן זמר השנה: ארקדי דוכין זמרת השנה: קרן פלס להקת השנה: הדורבנים פריצת השנה: איה כורם איזה פרסים שווים!! בא לי מלאמלא דיסקים
!

RJlake

New member
בלע קשה מדי../images/Emo4.gif

ביחד - אסף אמדורסקי גג -ג'ירפות דפנה פיק - דפנה והעוגיות הכוס הכחולה - עברי לידר הכל יכול לקרות - נינט טייב הנה אני בא - הדג נחש זה רק הלב שכואב לך כל מה שרצית - הדורבנים מוכרת לי מפעם - דיןדין אביב מיליון כוכבים - עמית פרקש השיר הגרוע: את - הראל סקעת זמר השנה: אביב גפן זמרת השנה: דיןדין אביב להקת השנה: הדורבנים פריצת השנה: דפנה והעוגיות

tkuihehr

New member
קשה קשה קשה קשה קשה קשה

אני אתחיל לדרג אני לא אסיים, אני צריך שעה פנויה, מבטיח לענות כאן, חייבים מה

dexsus

New member
ביזיון ,איפה בית הבובות?../images/Emo31.gif

אני לא מאמין לגלגל"צ!! מה קרה ללהקה שהכי דיברו עליה השנה!! איפה הסינגל הראשון שיצא להם!!! למה בית הבובות והשיר שלהם סיגפו לא נימצאים בבחירה של המצעד השנתי העיברי. אחרי שחרשו עליו, ואפילו הגיע למקום הראשון במצעד!! ואיך זה שהם לא ברשימה של הרכב השנה!! למרות ששיר בעיפרון (שנמצא ברשימה) הווא יותר טוב ולדעתי זה הבחירה שלי, אבל חבר'ה!! איך יכולתם לשכוח את הלהקה הזאת?!!?

tkuihehr

New member
כי סיגפו רץ לפני שנה...

מקום 34 לפני שנה, מה אתה רוצה להריץ אותו פעמיים?? 40.מוקי-עוקף מלמעלה 39.פיטר רוט-היא אוהבת 38.שי 360,הצל וגיא מזיג-קבל 37.מטרופולין-מלאכים 36.משינה-התשובה 35.לירז צ'רכי-אל תפסיק 34.בית הבובות-סיגפו 33.סוליקו ואמ.סי קרולינה-לא ציפיתי 32.עברי לידר-ניסים 31.אפרת גוש-תמיד כשאתה בא 30.רוני-אדוני 29.סינרגיה-חום יולי אוגוסט 28.מטרופולין-לישון בלי לחלום 27.מוש בן ארי-יה 26.אביתר בנאי-תחרות כלבים 25.הפרוייקט של עידן רייכל-מכל האהבות 24.אוהד חיטמן-תגידי לו 23.עברי לידר-זה לא אותו דבר 22.מוש בן ארי-דרך 21.יזהר אשדות-במרחק נגיעה מכאן 20.הראל מויאל-אמצע הלילה בכפר 19.גידי גוב-מי תרצי 18.הילה הררי,כלא 6 ומני בגר-זה היה ביתי 17.מטרופולין-לא אומרת כלום 16.מירי מסיקה-נובמבר 15.הפרוייקט של עידן רייכל-יש בי עוד כח 14.מיקה קרני-מגדלור 13.דודי לוי-דוד 12.הפרוייקט של עידן רייכל-מילים יפות מאלה 11.שירי מימון-אהבה קטנה 10.מוקי-אלוהים 9.מירי מסיקה-באה אליכם 8.מה קשור-תתנו לו צ'אנס 7.היהודים-אם כבר 6.עברי לידר-זכיתי לאהוב 5.דניאל סלומון-אהבה 4.הפרוייקט של עידן רייכל-ממעמקים 3.דניאל סלומון ודנה עדיני-רבות הדרכים 2.שירי מימון-השקט שנשאר 1.מירי מסיקה-לשם השנה שלהם היתה בשנה שעברה, השנה הם לא התקדמו הרבה, להקה שלא הוציאה דיסק השנה תהיה הרכב השנה? לא נשמע לי בסדר...

בחירה קשה:

1-מליון כוכבים 2-אשמור את ליבי- הגיימבויז
חחחחחחח הייתי חייבת
3-במקומי-שי גבסו 4-זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן 5-הכוס הכחולה לייב-עברי לידר 6-מרגיש אחר- סינרגיה 7-שמעון השכן- קרן פלס 8- אם אלה החיים- קרן פלס 9- תגידי לי את -שי גבסו 10-ואז תבואי- הראל מויאל השיר הגרוע- קיץ של איה כורם זמר השנה- שי גבסו זמרת השנה- קרן פלס להקת השנה-סינרגיה(למרות שתהתלבטתי בניהם לדורבנים) פריצת השנה- קרן פלס

למעלה