המצעד השנתי שלי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
המצעד השנתי שלי../images/Emo13.gif

1)Amy Winehouse - Rehab 2)Maroon 5 - Makes Me Wonder 3(monson tokio hotel 4)bace to blacke-Amy Winehouse 5) Travis - Closer 6)Newton Faulkner - All I Got 7)wake Just Jack - Starz In Their Eyes (my call maroon 58 9)Plain White T's - Hey There Delilah 10)Mika - Love Today 11)Incubus - Love Hurts 12)Nelly Furtado - All Good Things 13)SHADOW OF THE DAY LINKIN PARK 14)my lost knob 15)Justin Timberlake -What Goes Around זמר :Justin Timberlake - זמרת:Amy Winehouse להקת השנה 1)maroon 5 2(tokio hotel 3)LINKIN PARK השיר הגרוע של השנה ללא ספק:Rihanna feat. Jay Z - Umbrella

galoosh33

New member
מצעד מצוין יעל ../images/Emo70.gif

מצחיק לחשוב שעד לפני איזה חודש בכלל לא ידעתי שהטעם שלנו כ"כ משותף
1)Amy Winehouse - Rehab אחלה. 2)Maroon 5 - Makes Me Wonder מעולה, גם אני דירגתי אותו... 3(monson tokio hotel שיר ממש טוב. 4)bace to blacke-Amy Winehouse חחח.. מצוין.. אני יותר אוהבת אותו מריהב כרגע. 5) Travis - Closer קצת גבוה, נמאס עלי די מהר. 6)Newton Faulkner - All I Got לירן יהיה מאושר
שוב - גבוה.. 7)wake Just Jack - Starz In Their Eyes מעולה! (my call maroon 58 זה וייק אפ קול
גם מצוין... 9)Plain White T's - Hey There Delilah
10)Mika - Love Today נחמד אבל נחרש ואני פחות אוהבת אותו 11)Incubus - Love Hurts מעולה! 12)Nelly Furtado - All Good Things גם ממש טוב! כריס
13)SHADOW OF THE DAY LINKIN PARK מצוין!! 14)my lost knob
15)Justin Timberlake -What Goes Around מעולה.. כפי שאת רואה אהבתי את כולם (טוב נו, 14 מתוך 15, באחוזים זה הרבה..) והרבה גם אני דירגתי במצעדי
לג'סטין הכי מגיע זמר השנה, אפילו יותר ממיקה לדעתי, ומרון 5 ללא ספק הרכב השנה
אחלה אלבום הם הביאו. אמברלה באמת יותר מדי ממה שעשו ממנו, ולראות אותו מקום ראשון בכל המצעדים היה די מעצבן, אבל לא חושבת שהוא השיר הגרוע של השנה. אני הייתי נותנת את התואר (המפוקפק) דווקא ל- Candyman של כריסטינה אגילרה... גם הוא וגם הסינגל הראשון שלה היו ממש מזויעים.. אחלה מצעד ותודה על הפירסום!

D C R

New member
אהבתי

נראה לי שהגזמת עם השיר הגרוע,אני בתור אחד שמתעב את ריהנה דוקא נהנה מהשיר הזה(האמת שאני שאני שומע אותו בעיקר בגלל ההתחלה,אחת הגדולות העשור..) מארון בטח התכוונת לwake up call סה"כ אהבתי כמעט את כל השירים במצעד,למרות שכואב לי לראות את טוקיו מקדימים את לינקין הם ליגה אחרת לגמרי ולמרות השנה המאכזבת עדיין הלהקה האהובה עליי

למעלה