המצעד השנתי של גל-גל-גלגלץ

המצעד השנתי של גל-גל-גלגלץ

ביום שישי כמו שבטח סימנתם ביומנים, הזזתם אירועים, הודעתם לחברים שלא יפריעו יש את המצעד הישראלי. עכשיו אני הולך להפסיד את המצעד כי אני אהיה בלונדון מכוון את השעון מול הביגבן אז רציתי לשאול אם יש איזשהו אתר שמקליט את השידור / איזושהי דרך שאני אקליט את השידור (להשאיר את המחשב פועל מיום רביעי או משהו בסגנון) אז בקשה מי שיודע אני אודה לו מאוד. דרך אגב יש שידורים חוזרים של המצעד? (אני חוזר ברביעי הבא)

limors2

Active member
../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

limors2

Active member
אוי, מסכן קטן!../images/Emo54.gif

אני אביא לך עכשיו. הנה.

גלעד2211

New member
סימנתי מצעד אחר אבל

תהנה וכל מי שיאזין לזה שיהנה באמת מכל הלב. ואולי אני אקליט את המצעד שאני אשמע ואני אתן לינקים בפרטי להורדה למי שירצה.

tkuihehr

New member
גם לי עלולה להתפתח בעיה דומה

יום חמישי אני קם ב6 בבוקר, הולך לביצפר, משם ברצף לקוקה קולה לייב, ואז מלא מלא הופעות [וקפיצות וצעקות ושירים] וחוזרים ב8 בבוקר ביום שאחרי, כמובן שהכי נוח ומתבקש זה ללכת לישון ישר אחרי. אבל מה קרה?!?! יש מצעד גלגלצ עוד 4 שעות!! שאני אפסיד 4 שעות של הדר מרקס ועומרי רונן עם צחוקים מטורפים והשירים הכי שווים של השנה??!, האמת? עלול לקרות; אני רגיל לישון... הייתי שמח אם מישהו היה מקליט את המצעד הזה [יודעים מה? גם בשביל סתם שיהיה בכתבות של הפורום], רק למקרה שאני אהיה עייף מדי ולא אבין את המצעד [ובלי קשר, יהיה ענאאאאק, שווה לשמוע שוב] נכון שיש שידור נוסף של המצעד תמיד, כמה ימים אחרי, אבל זה רק 3 שעות ורק עם הדר מרקס, בטח שפחות שווה מלשמוע בלייב עם כל הבלאגן והיופי של הדר ועומרי,,,] שווה
ויהיה טוב ונחמד לשמוע את זה שוב...

limors2

Active member
אין לי בעיה להקליט, אבל יהיה לי

בעיה להעלות את זה אח"כ... זה יהיה קובץ ענק
אולי אחלק לכמה חלקים. אנסה להקליט!

tkuihehr

New member
תודה תודה תודה

ואני אנסה להיות ער ולהיות בשרשורפלצת הענק והשווה

limors2

Active member
עכשיו אני מקווה שאני אוכל להקליט../images/Emo4.gif

המסך למחשב שלי עודלא הגיע. אמרו שאויל מחר. אבל גם אם הוא יגיע מחר לא בטוח שאמא שלי תוכל להביא לי את זה הביתה
ואם לא יהיה לי תמחשב שלי אני לא אוכל להיות פה לכל השרשור או אפילו לרובו, כי אני אצטרך לריב על המחשב עם אחיות שלי

ShukyD

New member
אותות ומופטין

אני מבקש סליחה תסלח לי בבקשה לא עשיתי כלום שתכעס עליי אז תסלח לי כי עוד מעט יום כיפור

limors2

Active member
שוקילה../images/Emo54.gif

הוא לא כועס עלייך, הוא קרא לך חמודה! את חמודה קטנה! קוקיקוקיקו!! אלא אם הוא התכוון אלי ולא שרשר טוב. אם כן, אני מתנצלת על זה שקראתי לך חמודה!

למעלה