המצעד השנתי../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif מגה ספויילר
אוקיי, אולי זה לא המקום הנכון, לבוא לאנשי פורום גלגלצ ,שהכי אוהבים את גלגלצ, ולהרוס להם את ההפתעה שבשמיעת המצעד השנתי, אחלד מאורעי השיא של התחנה האהובה עליהם, ולכן, אני מתריע מכאן, בהמשך ההודעה, אחרי הגלגול [הארוך], אני הולך לכתוב את התוצאות האמיתיות של המצעד השנתי נכון להרגע, כפי שפורסמו הבוקר במעריב
מי שחושש פן נהרוס לו את ההפתעה, הוזהר! ועכשיו הדירוג של המצעד מחר! מתפלא שאף אחד עוד לא פתח משהו כזה, מה זה אומר, שאין לכם מעריב? או שהחלטתם לא לספיילר ורק אני מוכן לצאת מניאק? ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... אוקיי, אז הנה, מקווה שירדתי מספיק למטה: תחת הכותרת השנה של פלס
מופיעים התוצאות החשובות של המצעד השנתי של מחר ומחרתיים ברשת ג' ובגלגלצ. הנתונים של רשת ג' סופיים, ואילו הנתונים של גלגלצ לא ממש. אתם יודעים, ההצבעות נשלחות כבר שבועות, וכל הזמן סופרים ומשנים, נכון להיום בבוקר, יומיים לפני המצעד אלו התוצאות כפי שנמסר ממקור מסור בתחנה [לא מאימינים? חפשו ופתחו "המגזין", מעריב, מהבוקר -20/9/06 עמוד 15]: שיר השנה : טרררררררררררררררררררררררררר <לא, לא טורו, זה סתם תופים> ואת -הראל סקעת
למעשה, לא מפתיע, 7 שבועות בראש המצעד, שבה את ליבי ובטח עוד כמה... זמרת השנה: קרן פלס
-בטח אתם כבר יודעים שאני מרוצה
מההחלטה הזאת. זמר השנה: הראל סקעת בתחרות צמודה ,עד הרגע האחרון כנראה עם אביב גפן, כאן ממש לא סופי, מקווה שאביב ייקח, אבל נחכה ונראה... ופריצת השנה, אני אפילו לא אעשה רווח, ברור מה התשובה: שוב קרן פלס! מה שאומר שקרן אוחזת בשיר השנה [מילים ולחן], בתואר זמרת השנה, ופריצת השנה [ובזה בכלל לא היתה תחרות] , אם כך יהיה ,קרן מצעידה שוב שיר שכתבה והלחינה להיות שיר השנה, אחרי לשם של מירי מסיקה שזכה בשנה שעברה... התוצאות של רשת ג' [והן מדוייקות, על אמת!, כאן לא יהיו שינויים]: שיר השנה : ואת -הראל סקעת זמרת השנה קרן פלס זמר השנה הראל סקעת ופריצת השנה שוב קרן פלס! בדיוק אותו הדבר. והנה החמישיה של רשת ג', שתהיה כנראה זהה לזו של גלגלצ: 1. כמו שאמרנו.. ואת -הראל סקעת בשיר של קרן -------------------------- 2. שימו לב להפתעה [ותשבו...]: עידן יניב! איכשהו מקום 2! חושב עליה ------------------- במקום 3, המלכה: קרן פלס עם איתי, מיקום מעולה לשיר מעולה וזו לא הפעם האחרונה שלה בחמישיה ----------------- במקום 4. גיבות רימון אחרת שיר אהבה פשוט - איה כורם ------------------- ובמקום 5, שוב קרן פלס קרן פלס- אם אלה החיים ואלו כל התוצאות... התוצאות של גלגלצ יהיו קרובות אם לא זהות... אז אם הרסתי לכם אני מצטער, אבל הזהרתי שזה ספוילר, והסתכנתי בלפתוח הודעה שאיש לא יקרא...
מקווה שלא כתבתי את כל זה לחינם ומישהו כן יתעניין בזה... זהו, בהצלחה במצעדים...
<עדיין נהיה כאן מחר כדי לשמוע, ברור!?!?>
אוקיי, אולי זה לא המקום הנכון, לבוא לאנשי פורום גלגלצ ,שהכי אוהבים את גלגלצ, ולהרוס להם את ההפתעה שבשמיעת המצעד השנתי, אחלד מאורעי השיא של התחנה האהובה עליהם, ולכן, אני מתריע מכאן, בהמשך ההודעה, אחרי הגלגול [הארוך], אני הולך לכתוב את התוצאות האמיתיות של המצעד השנתי נכון להרגע, כפי שפורסמו הבוקר במעריב