צחי אלבו ממש ממש הגזמת!!!!!!
נכון, היה לנו משהו נגד הדברים שעמית כתב במעריב לנוער, שפגעו בנו מאוד, כתבנו לו תגובות והוא בחר להגיב בצורה עוקצנית זה פגע בנו מאוד ומכאן התחילה יריבות. אבל מכאן ועד לבוא ולעשות מאין הכללות מגעילות שכאלה כמו: "התחנה שלנו לא זקוקה למאזינות עם סגנון כמו שלכן" סליחה? מי אתה שתגיד לי אם לשמוע את התחנה או לא? אני מאזינה של הרדיו כבר מההתחלה שלו, מדרגת קבועה, מאזינה, אפילו הייתי פעם באולפן שלכם! ואתה ברוב החוצפה מעז להגיד דבר כזה? ובקשר להצבעות! זכותנו המלאה להצביע פעם ביום , כמו שכולם מצביעים! כל עוד ישנה האפשרות הזאת, אז זו זכותנו המלאה!...המקום הראשון של ווסטלייף ברדיו הושג בצורה הוגנת לחלוטין! ואני בטוחה שמעריצים רבים של זמרים אחרים מצביעים פעם ביום לשירים שלהם!אז מה הבעיה פה בעצם???? אתם אמורים להיות תחנה מכובדת.....ואמורים לכבד את כל האומנים.ולא לקלל להעלבי ולפגוע בצורה כזאת בוטה ומגעילה. מה קרה לרדיו ביו של פעם? אני זוכרת איזה יחס טוב היה לכם לווסטלייף ולמעריצות. וזה היה הדדי! אז למה להרוס?? ומי אתה שתחליט אם ווסטלייף בשיאם או לא רק שתדע שהם כרגע במסע הופעות מוצלח מאוד. (60 הופעות רק בuk ועוד הופעות באירופה). ובקשר לכל האנשים פה שמצדדים בו. שימו לב על מי אתם מגנים, אדם שמדבר בצורה כזאת מגעילה לקבוצה ענקית של מעריצות שכבר שנים מאזינות לרדיו הזה, מעניין מה היה קורה אם היו יורדים בצורה כזאת עליכם ועל מי שאתם אוהבים!...לי אישית זה נראה ממש מגעיל. כנראה שמבחינתכם זה בסדר שמישהו מהרדיו מתנהג בצורה כזאת........