המצעד עודכן!

צחי מה נשמע ?:) כנס רגע...

ממצב ? זה Mr-Club-Trance מהמירק אם אתה זוכר בזמנים ההם אתה נכנסת בשם ALBOSTYLE אםאני לא טועה דיברנו כמה פעמים סתם להזכיר לך ;) תגיד בחופש הגדול רדיו 99 אסקייפ יארגן מסיבות חוף כמו שאירגן אז בפרישמן? יהיה לכם הפקות כאלה? (=

s.p.y

New member
לא נראה לי שצחי אלבו האמיתי כתב פה

כי השם שם הוא כאורח ולא כמשתמש רשום. ואם זה באמת צחי אלבו... אז אני במקומו הייתי מתביישת לרדת לרמה כזו. לכן קשה לי להאמין שזה באמת הוא. בכל אופן אם אני מנסה לראות את הדברים מזוית של שופטת אז היו חריקות משני הצדדים. אי אפשר להגיד שעמית היה פייר כי הוא החליט פתאום לרדת על ווסטלייף עם עובדות ממש לא נכונות. התגובות של המעריצות היו קשות כי זה היה פוגע וגם לא פייר שנכתבו דברים ממש לא נכונים. ועמית הגיב בצורה מעליבה ומתנשאת. אני אישית כתבתי לעמית מכתב עם עובדות נכונות ועל זה שאני חושבת שזה לא היה הוגן פתאום לנקוט עמדה כזו נגד ווסטלייף. (והרי ידוע שעמית אוהב את ווסטלייף). מיס אירלנד סה"כ כתבה פה משהו נכון, אני אישית שמעתי שאלי סלון אמר במצעד שווסטלייף לא הגיעו למקום הראשון עם obvious זה עובדתית לא נכון. זה הכל... ו"צחי אלבו" התעורר כאן ונתן את תגובתו בצורה ממש, אבל ממש לא מכובדת לאיש רדיו. גם אם מי אירלנד הגזימה - איש רדיו לא צריך להגיב ככה. ולכתוב : מיס גארבג'". ממש בושה. ולכתוב שהוא לא ישים שירים של ווסטלייף במסיבת חוף - ממש ממש לא מקצועי וילדותי. ולאנשים פה - אף אחד לא מכריח אתכם לאהוב את ווסטלייף. אני לא ילדה קטנה ומכירה המון מעריצים מכל הגילאים צעירים וגם מבוגרים. זכותי לאהוב אותם ולאהוב גם רוק ואת מי שאני רוצה. ולכתוב שווסטלייף כבר לא בשיאה זה ממש ילדותי. גם "אר אי אם" כבר לא בשיאה, גם הביטלס ובכל זאת הם להקות טובות וכיף לי להקשיב למוסיקה שלהם. לווסטלייף יש מעריצים מאוד נאמנים. זו עובדה. יש פורומים, מפגשים, אנשים טסים לחו"ל לראות הופעות שלהם, זה מכובד מאוד. ואם המוסיקה שלהם עושה לי טוב אז אין פה מה להתווכח. אנשים רבים הבינו שווסטלייף היא לא עוד להקת בנים. אם תכנסו לפורומים כלליים של מוסיקה תראו שאנשים מכבדים את ווסטלייף. כי הם מתמידים, הם אנשים מאוד טובים (תורמים כסף לכל גוף נזקק שאפשר), הם כבר לא ילדים קטנים. זהו. מקווה שתבינו. קצת כבוד לא יזיק פה לאף אחד.

Nof-Y

New member
צחי אלבו ממש ממש הגזמת!!!!!!

נכון, היה לנו משהו נגד הדברים שעמית כתב במעריב לנוער, שפגעו בנו מאוד, כתבנו לו תגובות והוא בחר להגיב בצורה עוקצנית זה פגע בנו מאוד ומכאן התחילה יריבות. אבל מכאן ועד לבוא ולעשות מאין הכללות מגעילות שכאלה כמו: "התחנה שלנו לא זקוקה למאזינות עם סגנון כמו שלכן" סליחה? מי אתה שתגיד לי אם לשמוע את התחנה או לא? אני מאזינה של הרדיו כבר מההתחלה שלו, מדרגת קבועה, מאזינה, אפילו הייתי פעם באולפן שלכם! ואתה ברוב החוצפה מעז להגיד דבר כזה? ובקשר להצבעות! זכותנו המלאה להצביע פעם ביום , כמו שכולם מצביעים! כל עוד ישנה האפשרות הזאת, אז זו זכותנו המלאה!...המקום הראשון של ווסטלייף ברדיו הושג בצורה הוגנת לחלוטין! ואני בטוחה שמעריצים רבים של זמרים אחרים מצביעים פעם ביום לשירים שלהם!אז מה הבעיה פה בעצם???? אתם אמורים להיות תחנה מכובדת.....ואמורים לכבד את כל האומנים.ולא לקלל להעלבי ולפגוע בצורה כזאת בוטה ומגעילה. מה קרה לרדיו ביו של פעם? אני זוכרת איזה יחס טוב היה לכם לווסטלייף ולמעריצות. וזה היה הדדי! אז למה להרוס?? ומי אתה שתחליט אם ווסטלייף בשיאם או לא רק שתדע שהם כרגע במסע הופעות מוצלח מאוד. (60 הופעות רק בuk ועוד הופעות באירופה). ובקשר לכל האנשים פה שמצדדים בו. שימו לב על מי אתם מגנים, אדם שמדבר בצורה כזאת מגעילה לקבוצה ענקית של מעריצות שכבר שנים מאזינות לרדיו הזה, מעניין מה היה קורה אם היו יורדים בצורה כזאת עליכם ועל מי שאתם אוהבים!...לי אישית זה נראה ממש מגעיל. כנראה שמבחינתכם זה בסדר שמישהו מהרדיו מתנהג בצורה כזאת........

rachelMcfadden

New member
באמת נמאס!!

רק שתדעו שהמלחמה שלנו עם עמית נמשכת כבר די הרבה זמן! בהתחלה עוד היינו שולחות מכתבים ומנסות לדבר אליו בהיגיון אבל זה לא כ"כ עוזר... יש אנשים (כמוני) שמאוד אוהבים את ווסטלייף! ואני מתגאה בזה! אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו אז שפשוט ישתוק ולא יגיד כלום. יש דבר כזה שנקרא דעה! אף אחד לא מכריח אתכם להצביע לווסטלייף לאהוב אותם או להקשיב להם. מה שאנחנו בסה"כ מבקשות זה יחס שווה והולם! יש לעמית וחבריו תכונה לשבש עובדות ולרדת על ווסטלייף והמעריצות שלהם. למה?? לא ידוע אבל זאת עובדה.. אם אתם הייתם יודעים איזה יחס מגעיל אנחנו קיבלנו אחרי ששלחנו מכתבים למעריב לנוער על הכתבה (ואלה היו מכתבים הגיוניים, דיברנו יפה וכתבנו מה אנחנו חושבות) הייתם אולי מבינים למה אנחנו כ"כ שונאות את עמית.

Miss Ireland

New member
תגובה

אם אנחנו מנהלות "מסע הכפשה" כנראה שיש סיבה מוצדקת לכך! במשך כמה חודשים כבר עמית מנהל מסע הכפשה נגד הלהקה הענקית שאתה "לא זוכר איך קוראים לה" לצערי הרב, לבנאדם הזה (אם אפשר לקרוא לו ככה) יש השפעה רבה כעובד התחנה שלכם וככתב מעריב לנוער ומאז שזה התחיל אתם הפסקתם כמעט לחלוטין לשדר אותם בתחנה ומעריב לנוער הפסיק לעשות עליהם כתבות, חוץ מההכפשות של מר קוטלר כמובן! בקשר למצעד, איך בדיוק ההצבעות לא כשרות? זה אשמתכם שאתם נותנים אפשרות להצביע כמה פעמים לא אשמתינו! ואם אנחנו באמת מרמים, למה בכלל שמתם אותם מקום 1 ב-1 באפריל? (לא משנה, בעצם התאריך אומר הכל!) ולידיעתך ווסטלייף דווקא כן הגיעו למקומות מכובדים במדינות החשובות שבעולם! כדאי שתשמור על הפה הגדול שלך! אתה לא מכיר אותי ואתה לא תדבר אליי ככה! אתה פשוט איש מגעילל.... וחופשי תחסמו אותי, במלא הפורום ה**** של התחנה ה**** לא שווה כלום. אני לא מבינה איך בכלל נותנים לאנשים כמוך לעבוד ברדיו...

אני כבר הרבה זמן עוקב אחרי

ההערות של מיס אירלנד והיא פשוט ירתה לכל הכיוונים לעמית יש צורה להביע דברים ואם זה היה צחי אלבו או לא היה צחי אלבו כבר נמאס לשמוע את הצורה שמיס אירלנד מביעה את עצמה שתביע את עצמה כמו שצריך ואז יתייחסו אליה בהתאם כרגע אני לא רואה סיבה!! ואפשר לחשוב יש לה פורום ווסטלייף שתיהיה בו המצעד של 99 וכל מה שעמית כותב לא ישפיע על ווסטלייף קיצר שבוע נעים לכולם

סתם שאלההה...

יש לך מושג כמה קולות מקבלים שירים אחרים ?!?! יש לך מושג בכלל על ארצות אחרות על המצעדים שלהם?! אם כן תביאו לכאן פירוט של המצעדים אני רוצה לראות בעיניים שווסטלייף שוברים כל שיא אפשרי שהם לוקחים מקום ראשון או לפחות בעשירייה כל שבוע !!! בכל מקרה תפסיקו לבכות זה כולה מוזיקה תהנו ממוזיקה !!! ודיי להתעסק מכל מה שמסביב אז נגיד ששונאים את ווסטלייף מה שאני מאמין שלא אז מה ?!?!?! תשמעו ת'שירים שלהם ותהנו מזה!! אל תתעסקו בכל השטויות שמסביב רק מראה שאתן שפוטות והחיים שלכן סובבים סביב ווסטלייף יאללה חאלס תעזבו את זה הכי כיף להנות ממוזיקה !! בלי כל החרא שמסביב יום טוב :)

איזה סתומה את P:

ילדה קטנה ומסכנה מתווכחת עם איש קצת יותר מבין ממך נכנסתי לפורום שלכן וראיתי איזה פורום סתומים זה קיצר דיי לנסות להתווכח עם אנשים מבינים ממך שיש להם ידע יותר נרחב במוזיקה מאשר ווסטלייף ווסטלייף ו-ווסטלייף קיצר סתמי שתקי ואת לא מעניינת והתגובות שלך אף פעם לא ישנו משהו בתחנת רדיו שלדעתי היא מספר 1 והיא מנוהלת היטב ויש לה המון מאזינים קיצר לכי תשמעי כל החיים שלך ווסטלייף ותעזבי אותנו בשקט תודה שלום P:

Nof-Y

New member
תראה....

אני נהינת מהמוזיקה של ווסטלייף הכי בעולם! אבל יש פשוט אנשים שאוהבים להרוס את זה. קל להגיד: אל תשימי על אחרים, אל תתיחסי! אבל כשמישהו והוא גם מישהו מהרדיו, בא עושה הכללות כאלה, מעליב ופוגע.....אז זה כבר הורס ומעצבן! וכן חשוב לי שאנשים יעריכו את ווסטלייף! כי הם אני מכירה אותם יודעת את היכולות הקוליות שלהם, את השירים שלהם ואני פשוט לא מבינה למה אנשים מזלזלים בצורה כזאת!!אני כבר לא ילדה קטנה, וזה גם מרגיז שאנשים אחרים משחקים אותה כאילו הם מבינים במוזיקה יותר ממני! תנו להנות מהמוזיקה הזאת וזהו! נ-מ-א-ס לי מכל זה! בנוסף הוא גם אומר: "מה שבטוח ווסטלייף לא ישומעו שם" מה זה פה? משחק ילדים? הוא עושה לנו דווקא.?? תסלח לי מאוד לדעתי זה ממש לא לעניין! ובום בום...בהודעה הקודמת שלך אמרת: מיס אירלנד קיללה בלי סוף...... אבל זו לדעתך סיבה מספיק טובה בשביל לדבר בצורה כזאת על כל מעריצות ווסטלייף? ועל ווסטלייף בעצמם?..תענה לי בכנות! אה ובקשר לשיאים של ווסטלייף. אם 13 שירים במקום ראשון ומסעי הופעות מוצלחים מאוד בכל העולם הם לא הישג רציני אז אני באמת לא יודעת מה כן הישג רציני. הם גם נכנסו לספר גינס בזכות מספר הסינגלים הענק שהכניסו למקום ראשון. סה"כ למעלה מ-20 סינגלים ב-top 5 ביי

אפשר לחשוב שיאי גינס בלאגנים

נו עוד להקה מסחרית אל תדאגי עוד מעט תבוא הלהקה שתשבור את השיאים האלה ויש הרבה להקות שהרבה יותר מהשיא של ווסטלייף את יודעת מדברים על התקופה הזאת ולא התקופה ההיא :) בכל מקרה אם ילכלכו על טראנס זה לא הכי יפריע לי אני רק יתן דיעה שלי לגבי זה לא שזה הכי יענין אותי וגם אז (= אני לא ילחם על זה כמו איזה ילד קטן ומפגר כמו שאתן עושות חבל אתן ממש שפוטות של ווסטלייף וחבל .. באמת וויכוח מטומטם משמיעים לא משמיעים תורידו בקאזה שירים שלהם ותשמעו בווינאמפ :) וסגרו עניין

CrazyP

New member
ממש סתומה

את בכלל לא יודעת על מה את מדברת... ווסטלייף נערצים ע"י בנות שאין להם חיים וישובות ושומעות את החרא המגעיל הזה - לכל אחד יש זכות להגיד מה שהוא רוצה וזה שאת מתה עליהם לא אומר שהם חייבים להיות מקום ראשון ולא אומר שכולם חייבים לאהוב אותם כי זה סתם חרא של שירה חרא של מוזיקה גועל נפשששששששש ומזה מסע הכפשה את חושבת שאם עמית יגיד "ווסטלייף חרא" אנשים יגידו "אהה נכון" מזה בעל השפעה מה את מחרטטת הוא יכול להגיד מה שבא לו ואתם לא חייבים להאזין לרדיו אם לא בא לכם לשמוע את הדעות שלו ושל אחרים ברדיו הזה!!!

תסלחו לי אבל....

אתם אשכרה מתנהגים כמו ילדים קטנים! מה יוצא לכם מלרדת על ווסטלייף ולקלל את Miss Ireland?? כי בראסמי כולם יודעים שאף אחד לא לוקח ללב ירידות מבן אדם שהוא לא מכיר מהאינטרנט ולדיון נורמלי זה בטח לא תורם אז פשוט די ווסטלייף היו #1 במצעד וזאת עובדה! לא ביקשנו שינפנפו בזה ויכריזו על זה בכל מקום רק אמרנו שאם כבר מציינים לאיזה מקום הם הגיעו אז שידייקו! בקשה מוגזמת זה לא ועם כל הכבוד, אני לא זוכרת מתי שמעתי את עמית קוטלר מציין עובדה מדוייקת שקשורה בווסטלייף או לא מלכלך עליהם כשיש לו הזדמנות...עמית אם אתה קורא: די עם זה!! נמאס! זה שאתה כתב/whatever לא אומר שמותר לך לתפוס מעצמך! איך אתה מצפה שאנשים יעריכו אותך או לא יכפישו אותך עם כזה יחס????

Miss Ireland

New member
בקשר לאלי סאלון

(או איך שלא קוראים לו...) קודם כל כשדרן רדיו הוא צריך להיות אובייקטיבי ולא להביע את הדיעות האישיות שלו, ולבקש למה להצביע ולמה לא. שנית, הוא צריך גם לדייק בפרטים. אוביוס דווקא כן היה מקום ראשון באחד באפריל (כמה מפתיע..) ואני בטוחה גם שאם זה לא היה תלוי בך, הם היו נשארים מקום ראשון יותר משבוע 1.

למעלה