המצעד של המדינה

ms pizza

New member
המצעד של המדינה../images/Emo9.gif

אז לטובת אלו שלא החזיקו בידיהם עיתון של ידיעות אחרונות בחג האחרון ( או אלו השפויים שכן החזיקו אבל פשוט היו שפויים מספיק להסתכל רק על רשימת העשרים הראשונים..) - בידיעות החליטו לבחור את 500 השירים הכי טובים בכל הזמנים -ובכן... השיר הראשון של מאיר שנבחר ברשימה היה במקום 71- גשם(ועליו נכתב"פתאום התפרצה הנשמה הענקית של מאיר, הבן הפחות מוכר במשפחה הראשונה"...) אגב היה משעשע לקרוא שהשיר יצא ב87' ( למרות שבפועל יצא ב84'..) , שירים נוספים ברשימה הם שירו של שפשף ( שעליו נאמר שזה הדבר היחיד הטוב שיצא מהסרט ..) ושער הרחמים ( מקןום 180 - "פשוט אי אפשר להגיד את זה אחרת-מאיר בנאי הוא זמר נשמה ענק"...מה שנכון!!!)נכתב על השיר גם:עם כח בלי כח לא משנה אבל עם הרבה מאוד צמרמורת... ואגב ברכות לפורום השכן- יענו הפורום של אביתר-האח- על התארים זמר השנה בגלגלצ וברשת ג' ושיר השנה של גלגלצ.. אכן משפחה שכזו!!

חמדמדת1

New member
באמת גילו את אמריקה

לגבי זה שמאיר הוא זמר נשמה ענק..יפה להם
ואכן מגניב ביותר לאביתר

Growler

New member
ככה זה כשכותבים על האדם

כשכותבים על המציאות, השירים באים והולכים הנקודות מבט שונות ומשונות והפוליטיקה גורמת לנו לבחור עמדה. אבל השירים של מאיר הם על טבע האדם וזהו משהו שהוא לא ישתנה לעולם. לטוב ולרע. וכמובן גם כל נושא הרוחנות שגם עליו אפשר לשיר לנצח ותמיד יהיה רלבנטי. בקשר לאביתר, רק נותר להגיד מזל טוב ולומר שהוא בהחלט ראוי לתואר.

איף

New member
רק היום קראתי את המוסף הזה בידיעות

האמת שדי צפוי שיכניסו את 3 השירים האלה של מאיר ...למרות שאם זה היה תלוי בי הם היו נכנסים למקומות יותר גבוהים
לפי מה שראיתי ברשימה, רוב השירים הם מ-מ-ש ישנים. אגב, סתם שתדעו - למשפחת בנאי יש יותר שירים במצעד לעומת משפחת גפן-דיין - אבל מי סופר? (האמת שהעורכים של ידיעות ספרו
). ולגבי אביתר - כל כך שמחתי בשבילו. דיברו איתו בטלפון רגע לפני שהוא עלה למטוס (הוא טס לאומן, למתעניינים), והוא הגיב בכזו צניעות והתרגשות שאופייניות שלו. מרגש מאד! בקרוב אצל מאיר

Walk Two Moons

New member
היי, אילו שירים של אביתר נמצאים ברשימה?

יש סיכוי שמישהו מספר לי גם מה כתבו עליהם? תודה רבה

איף

New member
לי אין מושג

סביר להניח שבפורום שלו כבר מדקלמים את מה שכתוב עליו

ms pizza

New member
אני זוכרת שהיו 2 שירים-

מתי נתנשק היה במאה הראשונים אם אני לא טועה ואח"כ במקום הזוי מאוד ( בעיניי היה צריך להיות במקום הרבה יותר מוערך- אני מתה על השיר הזה..) - יש לי סיכוי. אני לא זוכרת מה רשמו על השירים-אני יכולה לראות אם טרם זרקו את העיתון ואז לבדוק...

איף

New member
מישהו שם לב במקרה

אם "אבות ובנים" היה ברשימה? כי לדעתי זה אחד השירים היותר משמעותיים שלו...במיוחד במדינה כמו שלנו.

למעלה