המצעד של פורום רוק ישראלי

שלמונזה

New member
המצעד של פורום רוק ישראלי ../images/Emo168.gif

פורום רוק ישראלי מסכם את השנה העברית ברוק במצעד משלו רונה קינן מועמדת אצלנו בקטגורית זמרת השנה הצביעו והשפיעו ואולי גם תזכו בפרסים

שישיץ

New member
גמני ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif

תצביעו זה כל כך חשוב אם היא נכנסה לרשימה בלעדינו, היא יכולה לזכות בעזרתנו! או משו

שלמונזה

New member
היא נכנסה למצעד בלעדייכם?! ../images/Emo168.gif

בלי המעריצים לא היתה רונה
נזכה בזכותי
ואני מחזיקה לה אצבעות

שישיץ

New member
יפית ../images/Emo3.gif_../images/Emo79.gif

אפשר לרמות
אמרתי שהיא נכנסה בלעדינו כי אני וטולי הן היחידות מהפורום שהצבענו בחמש שהיה צריך לבחור.. כולנו נחזיק אצבעות
תבואי לעיתים יותר קרובות לכאן

שלמונזה

New member
חחחח ../images/Emo168.gif

עדיף שלא
והאמממ עקב חוסר זמרות רוקיסטיות משווע בארץ נאלצנו להכניס זמרות כמו איריס פרחי למצעד, אז ככה שרונה היתה הימור די בטוח
והאממ עסקת חליפין את כותבת בפורומים שלי, אני ארשום פה. אגב, למה לא שמים פה מישהו שינהל כ"כ חבל? ובשורה לסוף, קניתי לא מזמן את הדיסק של רונה!!! רק שעוד לא ממש יצא לי להאזין לו, שאני אקשיב יותר אני גם ארשום רשמים [אולי] ביי מותק

שישיץ

New member
../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

אני כן כותבת, רק באחד אבל עדיין
הבעיה עם המצעד שכל אחד יכול להצביע אליו.. צריך לעשות מבחני אייקיו וידע במוזיקה לפני שמצביעים
בעצם, כמו לכל דבר בחיים אני מציעה את זה..אהה והנקודה, שאיריס פרחי כן תוכל לזכות [השם ישמור אותנו
] בגלל המצביעים.. מצד שני מה למעריצי איריס פרחי ידע בסיסי בתפוז ו/או כניסה לפורום רוק ישראלי
תתחדשי על הדיסק! את תהני, אני מבטיחה..

noa08128

New member
הוו היה כ"כ משובח :)

היה ממש כיף :) התאהבתי שוב בדרום :) ואני חושבת שהצבעתי רונה בסוף... או דפנה קינן :)

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

כה רציתי לנסוע.. טוב נו, היה ספגטי בולנוז.

0mroosh

New member
בולונז* ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני אוקראיני. וזה רשמי.

0mroosh

New member
בהחלט! ../images/Emo9.gif

רונה,תמר אייזנמן,אפרת גוש,הדרה ו...איריס פרחי!
למרות שגורל העולם אינו תלוי במצעד זה, אז מותר הכל.

ברררר

New member
הצבעתי פעמיים

לאפרת פעם אחת למרות שנאתי העזה אליה ופעם שניה לרונה וואי כמעט הצבעתי לאיריס
מי בחר את הזמרות האלללהההה? איפה שירי ממיימון
שמעו סיפור: אתמול ביומולדת 23 לישובי הקט (נו עומר בתוך משגב יש ישובים) השמיעו מוזיקה ומה אני שומעת? אווווו לה לה לה גם אני רוצה, לחיות נכון! וחברה שלי התחילה לשיר את זה. ואני חשבתי זה באמת לא הגיע למשגב...
כולם פריקים!

למעלה